icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
18. únor 2019

@skretik můj též,po kojení mně v náručí.
Musím prubnout ten šátek. Příští týden už musím chodit s klukama do školy.

jednaholkaa
18. únor 2019

@renulkka Ja 40+1. Takze tenhle tyden budu muset dvakrat do Motola na monitor, kteremu jsem se do ted vyhla. Zitra rano v 8, fuj! Doufam, ze me alespon udelaji vnitrni vysetreni, abych zjistila jestli otvirani nejak pokracuje 🙂

plamenak11
18. únor 2019

jedu z kontroly, vse ok CS 8, tak uvidime 🙂

smigli
autor
18. únor 2019

@skretik Tecou mu normalni nudle, obcas se mu dela bublina u nosu, jde slyset, jak nemuze dychat. Odsavam zluty nudle. Na dnesek spanek asi tri hodiny, rval od tri do peti, v sest uz vstaval manzel a pak syn. Ja nemohla spat, protoze furt chroptel.. Zkus ty ten espumisan, treba ma prdiky..

smigli
autor
18. únor 2019

Gratuluji novopecenym maminkam a prirustkum at se dari na svete! 🙂

seveneye
18. únor 2019

@basice gratulace,taky jsi se dockala!

skretik
18. únor 2019

@smigli ja ho podeziram,ze jen nechce,abych vypadala tak odpocate az se nam chlapi vrati 😅. Ted v satku chrape naprosto v klidu. Drzim palce at se te rymy brzy zbavite. My jdem zitra na kontrolu kvuli te zloutence, tak mi ho zkoukne. Strasne blije, jako ze treba 4-5x mezi kojenim 🙈

renulkka
18. únor 2019

@jednaholkaa Já jdu ve středu po týdnu ještě ke své dr(40+5)... Prý udělá veškerý vyšetření i ultrazvuk a předá mě k poterminovému těhotenství do porodnice 😏 Sama ani nevěřila, že budeme "přenášet" s tím jak probíhali předešlé porody 😀 Upřímně jsem z toho už taky trochu nervózní, aby bylo všechno v pořádku, že se pořád nic neděje 🤔 Ale asi to bude lenoch 😏😀
@plamenak11 Já říkala, že budeš rodit dřív jak já 🙈

smigli
autor
18. únor 2019

@skretik Aha, tak to je divne. Mne bleje vylozene po kojeni.. A myslim, ze nema rad tmu, proto v noci nespi..

seveneye
18. únor 2019

Holky prosim pokud plne kojite,mate doma pro sichr i odsavacku?zvazuju ze docerpam ten prispevek od vzp a nejakou poridim,jen absolutne nevim co a jak,poradi nekdo neco cenove relativne ok a odzkousenyho?malyho zatim uspesne kojim,dle vazeni si pomale najel na 60-70 davku,ale mam celkem des kdyz je nekdy spavej tak na to kasle a vykoji mi jen 20-30,rucne to ven nedostanu tak se modlim aby to nezatvrdlo.prsa uz ted stridame,obe behem jednoho kojeni proste nechce....no snad to delame dobre.kazdy tvrdi neco jinyho a ty rady v porodnici se v praxi ukazuji uplne na prd.

plamenak11
18. únor 2019

@renulkka uvidime, treba to u tebe bude z cista jasna 🙂

arielka222
18. únor 2019

Holky pomáhají ty stahovací kalhotky, nevíte? Me děsí ta kůže teď po druhém porodu, tak jsem si je objednala a ještě nějaký zpevňující krém k tomu. Doufám ze to aspoň trochu pomůže. S cvičením počkám až po sestineděli, zatím mě bolí břicho ještě trošku.

renulkka
18. únor 2019

@plamenak11 No v to doufám už několik dnů a pořád nic... Akorát vždy silní poslíčci a pak zas klid... 😉 Manžel vsází na úplněk 😀 A já už snad přestala i doufat, že to půjde napotřetí samo 😏 Ale zatím má ještě chvilku čas, tak snad 🙏

smigli
autor
18. únor 2019

@seveneye Ja taky kojim vzdycky jen z jednoho. Tedy mliko je v prsu az sest hodin. Uz je nemam nality a zanetem jsem si uz prosla, tak doufam, ze ted uz to bude dobry..

plamenak11
18. únor 2019

@arielka222 to by me taky zajimalo zda pomahaji, s prvni jsem mela pas a byl na nic krabatil se hruza a ted se desim ty kuze taky

jednaholkaa
18. únor 2019

@plamenak11 A ty si ted kolik?
@renulkka No, me to nak ani neprekvapuje, ze se nic nedeje..Akorat jsem mela lehke pocity v podbrisku jakoby na MS..tak jsem zvedava jestli se jako dal timhle otviram? to by byl mazec..

cuccinka
18. únor 2019

@basice gratuluji tak uz ses taky dockala 🙂

cuccinka
18. únor 2019

Holky, tak co kolik nás tu je ještě 2v1 ?? Dneska je úplněk tak to by se mohlo rodit jedna báseň ne? 😂

cuccinka
18. únor 2019

@mrs_v v moci jsem zatím nic neměla. Ale na ty otoky se me nikdo ani neptal ,takže o tom nikdo ani neví jak mám natekli ty nohy. Mám je už cca mesic nekdy víc někdy min ..

plamenak11
18. únor 2019

@jednaholkaa 39+1 🙂

bednaluca
18. únor 2019

tak vám představuji náš malý zázrak :D Jmenuje se Ela..narodila se za pomoci saniťáka doma ve vaně, 13 dní po termínu :D nějak jsme to nestihly..první slabá kontrakce byla v 0:31, tak jsem šla do vany.. tam najednou praskla voda.. a 1:53 byla již na světě :D Povím vám, byl to mazec! :D V nemocnici jsme se jen ohřály a po cca 10 hodinách jely za sestřičkou domů 😍

andelka
18. únor 2019

@seveneye já střídám prsa od příchodu domů. Jen někdy večer dám obě. Odsávačku mám manuální Avent od kamarádky,pro sichr. Ale pořád mě bolí bradavky a prsa jak vozy,tak se mi nechce to ani zkoušet. Ale pro jistotu mám,dala mi ji. Spesl bych asi nekupovala.

andelka
18. únor 2019

@arielka222 já mam normální stahovací kalhotky a mám i poporodní pás. I proto že mě bolí záda. Ale koupila jsem ho až 3 týdny po porodu,tak nevím.

ajdamajda
18. únor 2019

@arielka222 pomáhají . Mám Anita na zavinovani dělohy

andelka
18. únor 2019

@bednaluca kouzelná holčička. 😍 A porod teda asi rekordní. Paráda.

ajdamajda
18. únor 2019

@bednaluca gratuluji !! A super porod

andelka
18. únor 2019

@ajdamajda ty jsi normálně od začátku přírodní úkaz.

plamenak11
18. únor 2019

@bednaluca moc gratuluji 😊 super porod

skretik
18. únor 2019

@basice moc gratuluju 😍, tak nakonec to cekani aspon bylo odmeneno rychlym porodem

beruska125
18. únor 2019

@bednaluca jú, krásný porod🥰🙂 gratuluji!😉

Strana