Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@renulkka Ja 40+1. Takze tenhle tyden budu muset dvakrat do Motola na monitor, kteremu jsem se do ted vyhla. Zitra rano v 8, fuj! Doufam, ze me alespon udelaji vnitrni vysetreni, abych zjistila jestli otvirani nejak pokracuje 🙂
jedu z kontroly, vse ok CS 8, tak uvidime 🙂
@skretik Tecou mu normalni nudle, obcas se mu dela bublina u nosu, jde slyset, jak nemuze dychat. Odsavam zluty nudle. Na dnesek spanek asi tri hodiny, rval od tri do peti, v sest uz vstaval manzel a pak syn. Ja nemohla spat, protoze furt chroptel.. Zkus ty ten espumisan, treba ma prdiky..
Gratuluji novopecenym maminkam a prirustkum at se dari na svete! 🙂
@smigli ja ho podeziram,ze jen nechce,abych vypadala tak odpocate az se nam chlapi vrati 😅. Ted v satku chrape naprosto v klidu. Drzim palce at se te rymy brzy zbavite. My jdem zitra na kontrolu kvuli te zloutence, tak mi ho zkoukne. Strasne blije, jako ze treba 4-5x mezi kojenim 🙈
@jednaholkaa Já jdu ve středu po týdnu ještě ke své dr(40+5)... Prý udělá veškerý vyšetření i ultrazvuk a předá mě k poterminovému těhotenství do porodnice 😏 Sama ani nevěřila, že budeme "přenášet" s tím jak probíhali předešlé porody 😀 Upřímně jsem z toho už taky trochu nervózní, aby bylo všechno v pořádku, že se pořád nic neděje 🤔 Ale asi to bude lenoch 😏😀
@plamenak11 Já říkala, že budeš rodit dřív jak já 🙈
Holky prosim pokud plne kojite,mate doma pro sichr i odsavacku?zvazuju ze docerpam ten prispevek od vzp a nejakou poridim,jen absolutne nevim co a jak,poradi nekdo neco cenove relativne ok a odzkousenyho?malyho zatim uspesne kojim,dle vazeni si pomale najel na 60-70 davku,ale mam celkem des kdyz je nekdy spavej tak na to kasle a vykoji mi jen 20-30,rucne to ven nedostanu tak se modlim aby to nezatvrdlo.prsa uz ted stridame,obe behem jednoho kojeni proste nechce....no snad to delame dobre.kazdy tvrdi neco jinyho a ty rady v porodnici se v praxi ukazuji uplne na prd.
@renulkka uvidime, treba to u tebe bude z cista jasna 🙂
Holky pomáhají ty stahovací kalhotky, nevíte? Me děsí ta kůže teď po druhém porodu, tak jsem si je objednala a ještě nějaký zpevňující krém k tomu. Doufám ze to aspoň trochu pomůže. S cvičením počkám až po sestineděli, zatím mě bolí břicho ještě trošku.
@plamenak11 No v to doufám už několik dnů a pořád nic... Akorát vždy silní poslíčci a pak zas klid... 😉 Manžel vsází na úplněk 😀 A já už snad přestala i doufat, že to půjde napotřetí samo 😏 Ale zatím má ještě chvilku čas, tak snad 🙏
@arielka222 to by me taky zajimalo zda pomahaji, s prvni jsem mela pas a byl na nic krabatil se hruza a ted se desim ty kuze taky
@plamenak11 A ty si ted kolik?
@renulkka No, me to nak ani neprekvapuje, ze se nic nedeje..Akorat jsem mela lehke pocity v podbrisku jakoby na MS..tak jsem zvedava jestli se jako dal timhle otviram? to by byl mazec..
Holky, tak co kolik nás tu je ještě 2v1 ?? Dneska je úplněk tak to by se mohlo rodit jedna báseň ne? 😂
@jednaholkaa 39+1 🙂
tak vám představuji náš malý zázrak :D Jmenuje se Ela..narodila se za pomoci saniťáka doma ve vaně, 13 dní po termínu :D nějak jsme to nestihly..první slabá kontrakce byla v 0:31, tak jsem šla do vany.. tam najednou praskla voda.. a 1:53 byla již na světě :D Povím vám, byl to mazec! :D V nemocnici jsme se jen ohřály a po cca 10 hodinách jely za sestřičkou domů 😍
@arielka222 já mam normální stahovací kalhotky a mám i poporodní pás. I proto že mě bolí záda. Ale koupila jsem ho až 3 týdny po porodu,tak nevím.
@arielka222 pomáhají . Mám Anita na zavinovani dělohy
@bednaluca moc gratuluji 😊 super porod
@bednaluca jú, krásný porod🥰🙂 gratuluji!😉

@skretik můj též,po kojení mně v náručí.
Musím prubnout ten šátek. Příští týden už musím chodit s klukama do školy.