Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@seveneye Manželj e doma taky ještě tento týden, za což jsem ráda. Taky občas nevím čím ho zabavit, ale ještě dost prospí tak je to dobrý. Ono si to časem sedne 😉
@dominika963852 nj mas jeste jedno ditko navic,to je taky veda najit cas a venovat se i jemu.jinak to cumakovani pres den jeste jde,horsi je to v noci,nekdy nemuzu malyho uspat i hodinu a pul,jeste nevim co na neho plati ci ne...no je to zabava,ale nemenila bych.
Holky tak mam za sebou Hamiltona, tak uvidime. Myslim si, ze by to treba mohlo pomoct. Jestli nee, tak v patek mam dorazit rano s taskou 🙂
@ajdamajda Ty jo, pekny nositko. Vypada trochu jak to Kibi. To uz se da na tak maly mimi?
@jednaholkaa je to kombinace Storchenwiege a Kibi . Od narození do 2,5 let (pokud mas habana) do 3,5 pokud mas průměrný dítě 🤣
@jednaholkaa takze nejaky nález tam byl?
@skretik No vicemene ten puvodni, na prst otevrena a ze cipek mam mekky pripraveny.. snad to potrebuje jenom popostrcit. Rikala, ze i na vyvolani by zkusili mensi davku. No jeste doufam, ze by v tyhle fazy mohl ten Hamilton pomoct, preci jenom uz jsem 41+2. Skoda, ze to vyslo na vikend, jinak by pry s vyvolavanim pockali do konce 42tt.
@jednaholkaa tak jeste nekolikrat za sebou ten sex 🙂 drzim pesti.
@dominika963852 uprimnou soustrast 😢
@jednaholkaa drzim palce a myslim na tebe at zabere a mas to rychle za sebou! 🍀🙂
@plamenak11 Dekuju!
@bajunka Ja bych klidne prosexovala celou noc, ale ten muj milacek asi tezko 🙂
@jednaholkaa ho privaz at se nemuze branit 🙂 nebo mu neco slib na pozdeji 🙂, treba to ze sex dlouho nebude pak 😀😝
Děkuji moc všem za myšlenky a za držení palců. Cítím podporu až sem.
Male stav se ráno zhoršil, byla šedá a bylo vidět že je špatně okysličovaná, dostává proto kombinovanou podporu nejen kyslík ale i vzduch co plíce udržuje roztažené. Je to hrozný bolí ji bříško a je rozčilená že nemusí sát. Dneska mi tak sála prst, že si o něj podrápala patro. No a s těžkým srdcem jsem si řekla o dudlík, protože moc plakala a nesmí, nesmí se vysilovat a já už nevěděla jak ji ulevit a ona konečně usnula a uklidnila se. Ano já kojící fanatik jsem si řekla “ďáblu” o pomoc...
@mrs_v Brečím tu nad tvou zprávou. Je mi to tak strašně moc líto s čím se potýkáte. Já jsem si vyčítala, že jsem porodila dítě do chřipkové epidemie. A modlila se, aby jsme to nechytili. Člověk nenadělá nic. Stačí opravdu málo. Myslím na vás každou chvíli, budu moc ráda za každou zprávu o tom, jak to s malou a s tebou vypadá. Nedá mi to spát. Tak klidně v noci napiš, já kojím po dvou hodinách. A jak to zvládá doma tatínek s tou starší? Posílám hodně sil a maličké zdravíčko.
@skretik Ahojky, já to u Terezky poznala nejdřív tím, že začala hepčíkat a občas když prskla, tak jí z nosánku vyletěla nudle. Následovalo chroptění a špatné dýchání při kojení. Pšíkala čím dál tím víc, i několikrát do hodiny. A pak už jí to otravovalo, tak byla plačtivá. A pak z toho začal ten kašel. Kup malýmu ten Sterimar s mědí, opravdu pomáhá. Já jsem dostala od kamarádky Nasivin, ale ten vůbec nepomohl. A jinak se doporučuje hodně kojit, kvůli dehydrataci.
@dominika963852 Ahojky Domí, s babičkou mne to strašně moc mrzí. Nejdřív děda a teď babička 😞 Upřímnou soustrast a drž se. Babička byla stará? Nebo onemocněla?
Domča je nádhernej kluk a jak mu to s Jarouškem sluší. To budou skvělí bráškové. Verunka je z Terezky pořád celá poprděná. Nenechá jí v klidu ani nakojit. Pořád by jí pusinkovala, hladila, chovala. Dokonce jí chce sama přebalovat a oblíkat. Jde jí to skvěle. Zítra nás čeká druhá kontrola u doktorky a ve čtvrtek už má Terezka měsíc. Letí to neuvěřitelně.
@andelka Vše nejlepší Fanouškovi k dnešním měsíčním narozeninám 😘❤
@mrs_v to je děsný.... dudlikem momentálně jen pomužeš, kdyžtak dáváme na dudani prst, ten nemusí sanim držet, ale to jste zkoušely. Je mi malé moc líto, tebe snad ještě víc.. 😔 manžel dovlekl domů nachlazení, tak se modlim, abychom to nedostali, je to strašlivé, chuderky prťouskove...
@zuzekk Ať s vámi nespí manžel v ložnici, aby jste to nechytli. Michal spí už tři týdny v obýváku na sedačce. V ložnici ho nechci ani vidět. Furt kašle. Jako já už nevím, co mu je. Bere antibiotika a stejně mu nepomáhají. Přitom doma vedro nemáme, vlhko je tu dost. Máme i zvlhčovač vzduchu.
Holky, mám takový dotaz. Těm z vás, co miminka nespi v zavinovačce, jak spinkají vaše miminka? Jsou volně přikrytá dekou? Nemáte strach, že si tu deku hodí na obličej? Terezka už pomalu vyrůstá ze zavinovaček (čouhají jí nožičky) a tak řeším, jestli už jí nepořídím spací pytel. Co myslíte? Není na to ještě moc malinká?
@skretik Tak tu tvojí tchýni bych si teda pěkně vychutnala. Já bych jí dala. Bože, jak jí něco takového vůbec může napadnout? Já jak byla zlá, když kolem měli všichni rýmu, kašel. Řekla jsem, že k nám prostě nikdo nesmí, že nikoho nepustím přes práh. To víš, že to zkoušeli, že nás přijdou navštívit, ale já jsem je vždy odpálkovala, že nejsem na nikoho zvědavá, že mám doma nemocné děti a nebudu ještě lítat kolem návštěvy.
@jessulka me mala spi od zacatku bud ve spacim pytli, nebo pod dekou, nebo v zavinovacce / zamotana v plene (to me ucili v porodnici)
Ale hodne sebou mele a dve noci po sobe jsem ji nasla, jak se cela zasunula do zavinovacky, protoze ji i uvolnila. Dost me to vydesilo, aby mohla dychat
Tak uvidim tuhle noc (jsem ji tu zavinovacku dala jinak) a kdyztak ji radsi dam jen do toho spaciho pytle
@mrs_v To me mrzi, chudatko maly :( Alespon, ze ji ten dudlik pomohl..
Holky, ja mam naky MS bolesti, ale nepravidelny, tak nevim, jestli uz neco zacina nebo co? Pred hodinou jsem prisla z navstevy, tam to vicemene zacalo.. tak nevim jestli si dat vanu nebo zkusit jit spat No uvidime :D
@jednaholkaa Teda, tak to vyla pěkně dlouhá návštěva 😂 Bez si lehnout a nabrat sily,vanu můžeš dát az ráno 😊
@jednaholkaa tak drzil palce at to vana jeste vic rozjede 😉🍀. Hamilton snad zabral 👏

@dominika963852 pomalu se szivame, tento tyden je doma jeste chlap,pak uvidime.malej je uzasnej,kdyz se usmiva a dela sileny grimasy,se tu vzdy smejeme...jinak ladime rezim,jde to ale ztuha,cca co 3 hod. kojime,odpo kocarkujeme,mezitim nekdy spime jindy ne a ne zabrat mezi kojenim tu cumakuje celou dobu,moc nevim cim ho smysluplne zabavit...