icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
27. únor 2019

@jessulka sterimar s medi jsem poridila,vzpomnela jsem si,zes rikala,ze to pomohlo,tak snad 😉. Druhymu jsem nechala napsat atb kapky do nosu. A jeste jeem si koupila tu mast Leniens a to mimi tak hezky voni ❤️,mela jsem weledu a to mi vylozene smrdi

kleninka
27. únor 2019

@jednaholkaa Teda tos tu návštěvu měla podniknout už dříve 😁 snad se ti to rozjede 😊

zuzekk
27. únor 2019

@jessulka
Do obýváku jsme se přesunuli my, máme spojený s kuchyní a stejně tu vařím sunar, meju prsa, prebaluju... ale stále čekáme na dodelani pokojíku a ložnice, termín měli do vánoc 😣 a je to tu takové otevřené, spojené. Takže mám velký strach, aby to nechytil..
A taky mi takhle nachcipanej s ničím nemůže pomoct, všechno vč. nočního čumákování je jen na mně.

jessulka
27. únor 2019

@skretik Vid, takhle krásně voní miminka. Ja to rikam uz od začátku , ze ta Leniens je skvělá. Krásně voní, promašťuje a jeste je levná 😉 Weledu mam jen tu koupaci emulzi a taky mi teda nevoní, jeste k tomu barví dozluta ručníky. To Hipp voni daleko vic. Až mi Weleda dojde, zkusím Hipp.

jessulka
27. únor 2019

@zuzekk Takze jste na sunaru? Uz vůbec nekojis?

ajdamajda
27. únor 2019

@jessulka malá měla zavinovacku 3 dny . Jako kluci ... spí jako kluci . Vedle mě v perinach (husi peří ) takže to co měla v zavinovacce . Spí mi i na hrudi nebo na ruce po boku těla u kozy když ji kojim a spím u toho

misak48
27. únor 2019

@ajdamajda prosimtě tu VeKu máš nějakou velikost? Docela mě zaujala, uvažuju totiž, že si nakonec pořídím nosítko k šátku už teď. Ale na jednovelikostni je to co píšeš dost velké rozmezí a o té rostoucí jsem se zase dočetla, že vhodná až tak od roka...

zuzekk
27. únor 2019

@jessulka kojim. Cca půl hodiny a pak chce ještě, takže jdu vařit sunar. Výborná kombinace, na hodinu + uspávání... 😥 a za 2h znova. Když se podaří, že se už sunaru nedožaduje, chce jístzase dřív.
Jinak malej od začátku spí v hnízdě a pod dekou. Na obličej si ji nedává, spíš si ji skopava, ale zatím ne tolik, aby si ji sundal, jen posune. Ze zavinovacky mu od začátku trci půlka těla + nohy.

skretik
27. únor 2019

@jessulka hele a tou odsavackou se Ti povedlo meco odstat? Me vzdycky jen málinko 😏. Chtela jsem to dat na vysavac,ale mame nejaky debilni, kde ta trubka ma jiny tvar a nejde mi to tam nasadit,musim to dnes vymyslet,ted mu odsaval pritel a tomu to slo lip,ale i tak toho moc nevysajem

skretik
27. únor 2019

@zuzekk tak to klobouk dolu,ze to zkousit s kojenim dal a dal,ses vyborna a silna ❤️❤️❤️

ajdamajda
27. únor 2019

@misak48 tu už nevyrábí . Navíc já mám jen jeden exemplář který jsem si nadiktovala jak chci

skretik
27. únor 2019

@misak48 taky se mi ta VeKa moc libi,myslim,ze bych ji vyuzila ted jako sul. Koukala jsem na bazarove,ale moc jsem jich nenasla a i tal ta cena dost vysoka na to ze je to z druhe ruky,a vsude spis holcici 😏

basice
27. únor 2019

@mrs_v ach jo 😒. Chudáček malý. Moc na vás myslím a snad už to bude lepší. Hlavně, že bude v pořádku a dudlík neřeš, pokud ji to uklidní. Držte se holky 😘.

beruska125
27. únor 2019

@jessulka No u nás takhle😉😅 když je malá chvilku ve své postýlce tak je většinou v zavinovacce a pod lehkou dekou, s námi normálně pod perinou🙂

basice
27. únor 2019

@dominika963852 upřímnou soustrast Domco 😥

misak48
27. únor 2019

@skretik já na to teď koukám a to nejmenší je psané až od 4 měsíců ☹ takže já asi půjdu do něčeho jineho, chtěla bych ho už ted... dneska budu moct u kamarádky nejspíš vyzkoušet Tulu FTG, tak uvidím. Ale radši bych asi nějaké šátkové...

garfa4
27. únor 2019

@jessulka ja jsem ho dostala, je takovy obycejny, ale pekne hreje. Mela jsem i koupeny z Lidla, ale kdyz jsem dostala tento, ten z Lidla jsem vratila. Ale material byl stejny. Na eshopu ho myslim stale maji

Ja netusila, ze takhle mala mimca sebou dokazou tak mrskat, ze se v postylce posune klidne o 30 cm. To teda bylo prekvapko....

garfa4
27. únor 2019

@zuzekk tak koukam, ze to fakt praktikujeme stejne 🙂. Taky nakojim a cekam, zda prijde rev a kdyz ano (jako, ze skoro vzdy prijde), jdu delat UM.

Ale je to teda narocny, tahle kombinace....

ajdamajda
27. únor 2019

Vrazedna kombinace je MM a UM smíchané v břiše .

Holky ale nemají děti růstový spurt ? Kolik mají deticky ? To je pak vždy třeba zvýšit nabídku za poptávkou

zuzekk
27. únor 2019

@skretik dik 😉 jinak to zatím nejde...
@garfa4 to jo... když ještě fungoval manžel nebo tu byla máma, mohli to krmení (+prebaleni, uspání) zastat oni, ale takhle..
no a jako bonus mám syndrom belavych bradavek. Labůžo 😉😣

zuzekk
27. únor 2019

@ajdamajda bříško máme zatím v pořádku

michaelarei
27. únor 2019

@mrs_v přeji co nejrychlejší uzdravení
@dominika963852 upřímnu sustast domco ,taky to znám nic příjemného v šestinedělí😦

skretik
27. únor 2019

@garfa4 taky ses dobra, fakt obdivuju,ze to davate ❤️

yvonneullmann
27. únor 2019

Ahoj holky. Tak jsme museli koupit to nejlepsi. 🙂) jinak to neslo. Infacol ani espumisan nam nepomáhá.

jenssy
27. únor 2019

Ahoj holky, po dlouhe dobe se zase hlasim 😉 vsem marodum preji brzke uzdraveni, hlavne tem mimiskovym ☹ Domco, je mi to moc lito, uprimnou soustrast ☹
Tak me napada, je tady nekdo, kdo nechava spat mimco striktne v postylce? Zacinam si pripadat jako spatna mama, kdyz nechci, aby s nama spal maly v posteli ☹

A jeste jeden dotaz, jak casto a jak dlouhe intervaly kojite?

smigli
autor
27. únor 2019

@jessulka Za zavinovacek uz mi taky vyrostl, ted mam takovy teplejsi fusacek od segry, ale ten mu bude za chvilku taky maly. Pak prejdeme na spaci pytel.
@jenssy Hele, taky mi spi jen v postylce a jako spatna mama si nepripadam. V posteli by ho starsi syn zalehl. Krom toho ted spim v obyvaku na gauci a tam je to proste nemozne. Jeho postylka mi prijde jako to prave bezpecne misto.

smigli
autor
27. únor 2019
val333
27. únor 2019

@jenssy také ho dávám do postýlky, ale zatím se mu tam moc nelíbí 😐 a kojim teď cca po dvou hodinách přes den a v noci podle toho, jak si malý řekne... Někdy řve už po hodině a někdy spí 4 hodiny

skretik
27. únor 2019

@val333 a uz jste byli na te kontrole a prevazeni? Mam to stejne,kojim kazdych 2-2:30hod a vecer kdyz usne,to prvni spani tak spi treba 4hod.,nejhorsi je,ze nez se dostanu do postele spim stejne tak ty 2hodky jen 😏,pak se budi vetsinou po tech 2 a pul hodinach max a pak treba od 5 je vzhuru a v 7 vstvam s druhym do skoly. Ted spi,ale jak je chlap doma spi s nim a ja nemuzu usnout 🙈🙈

@jenssy to jsem tu chtela udelat anketu,kolik miminek spi v postylce a kolik v posteli. Me spi tu prvni cast noci v postylce a pak uz nemam silu ho tam vracet a je se mnou v posteli

andelka
27. únor 2019

@jenssy Do postýlky dávám spát přes den, ale v noci spí se mnou. Několikrát za noc kojím a odmítám kvůli tomu vylézat z postele. Kojím obvykle co 2h, někdy když dýl spí tak po víc. A 30 minut určitě to dá většinou.

Strana