Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka super,děkuji 😁
@dominika963852 No není vůbec zač. Možná z toho budeš ze začátku vykulená. Zkoušej to třeba každý den, jestli ti to vychází furt stejně. Mne ano. Pořád dokola stejně. A to jsem zkoušela i jehlu místo prstýnku.
@jessulka Přesně!! 😂 Jen aby ty mršky nebyly špatně natočený.
@skretik Dvojvaječný. Ale já doufám, že to složitější neni. 😶
Jinak holky, já už cítím pohyby. 😯 Koukala jsem to jako blázen. Včera jsem si šla k mojí dr. pro žádanku a rovnou jsem se jí zeptala, jestli je to možný a ona řikala, že by jí to u mě nepřekvapilo - 3. těhotenství a ještě dvojčata.
@vilmic já vůbec nevim, jak se na brzké odhadování můj dr tváří, naposled jsem tam byla v 9+3. Tak budu doufat, že si aspoň tipne 😀 jinak nevím, kdy pak budu mít další možnost něco zjistit. Ve středu pak jdu k Apolinari na diabetologii, tak se jich musím zeptat, jak si to s tím převedením na gynekologii tam představují. Kdy a jak.... Tyjo pohyby jsou super, já je zatím neočekávám, ale doufám, že až přijdou, tak mi konečně pořádně docvakne, že ve mě vlastně něco roste. Zatím mám pocit, že mi to moc nedochází...
@vilmic tak to gratuluju k pohybum, to je pak clovek hned klidnejsi,vid 🙂? ja si myslim, ze az v tu chvili mi dojde, ze jsem opravdu tehotna, ale na to si jeste par tydnu pockam
@jessulka jo on je bozi ten doktor, je to starsi pan po prodelane rakovine, takze je takovy pozitivni a strasne lidsky. Jsem tam teprv od jara a jsem strasne rada, ze jsem tam sla. No mimi tam musi mit silene v tom brisku, mu tam soupu aspon zmrzku :D
Ahoj maminky já budu končit 11tt za 14dni jedu na genetiku tak doufám,ze je vše v pořádku.Uz 3tyden bojuji s bolesti trapezu a ramene,ale už je to lepší ten první týden jsem trpěla bolestmi až mi tekly slzy spala jsem 2hodiny denně....Rani nevolnosti naštěstí nemam,ale vadí mi čištění zubů.Copak pijete v tomhle vedru já teď chlazenou jemně perlivou vodu...
@skretik Mně asi bude ještě chvilku trvat než se uklidnim. Tím, že minulý těhotenství skončilo ve 21. tt a všechno začalo hematomem, tak mě teď ten hematom (i když nekrvácím) dost vyvádí z míry. Teď mám k tomu vodový výtok a jsem z toho vyplašená a tak. Doufám, že třeba v září se už uklidnim a už si to budu aspoň trochu užívat.
@vilmic To je bezva, že už cítíš pohyby. Ale u tebe to musí být dřív, vždyť jsou dva. Tak užívej, teď začíná ta správná doba těhulkování. Když už se cítí pohyby, je hned člověk klidnější.
@skretik Také mám skvělého Dr. staršího věku, je mu cca 61 let. Už vyhrožuje, jak půjde do důchodu, ale že ho pacientky nechtějí pustit, protože on dokáže zázraky. Taky mi už na dvou kontrolách řekl "A né že mi budete nevěrná a budete tam s tím svým supermanem, co se teď pyšní, že zplodil dítě, tam dovnitř něco strkat. Zakazuje se do skončeného prvního trimestru". No jsem se musela smát. Superman 😀
Holky, tak za chvilku pojedeme na pohotovost, moje dr má dovolenou... Od večera mám fest bolesti a před chvílí jsem i zakrvácela, tak pro jistotu zajedeme na kontrolu :( Držte holky palce...
@jessulka :D :D :D to je vtipny :D :D :D
@vilmic vytok ja mam porad nejaky a docela dost a to ani nic nezavadim , obcas se i leknu , jeslti nezacinam kvacet, ale pry je to v poradku, ze to ukazuje, ze to tam vsechno funguje jak ma
@renulkka moc na Tebe myslim, drzim palce a dej vedet jak si dopadla. Drzte se!!!
@jessulka tak zatím jenom holka 😁 . U syna jsem hned od začátku věděla,že je to kluk, vlastně jsem si ani nic jiného nepřipouštěla. 😁
@vilmic drž se, přeji ať je vše v pořádku. 🍀💜
@andelka Mám to stejně, bohužel. Jsme s mužem domluvený, že i když budem vědet pohlaví, tak jim nebudem řikat jménem. Tamten chlapeček jméno měl a asi to bylo o to horší. Sice jména vybraná mám, ale bude to Áčko a Béčko.
@dominika963852 Moc děkuju. 😘
@renulkka snad jste v pořádku věřim v to....💜
@renulkka 💕!!
a ja uz jsem zpet ze screeningu, mama uplne hotova z toho co tam vidi 🙂, ja teda taky :D , trosku podrobnejsi nez pred 8lety, jeslti si to teda dobre pamatuju :D . Jinak vse v poradku, dle utz termin porodu 8.2. Mimi moc nespolupracelo porad otoceny jinak nez melo byt, takze pohlavi by se nedalo chytit ani nahodou :D . Je to sycak uz od poceti :D

@skretik Děkuju, my jsme jako dvě sestry, takže se navzájem podporujeme. Věřím, že bude vše v pořádku, jen mám strach, aby mne nehnali ještě na další vyšetření.