icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
1. srp 2018

@skretik Děkuju, my jsme jako dvě sestry, takže se navzájem podporujeme. Věřím, že bude vše v pořádku, jen mám strach, aby mne nehnali ještě na další vyšetření.

skretik
1. srp 2018

@jessulka to ja prave taky , ale jak rikal pan doktor , proc zrovna Vase mimi by nemelo byt v poradku, kdyz si tam tak hezky lebedi :D

dominika963852
1. srp 2018

@jessulka super,děkuji 😁

jessulka
1. srp 2018

@vilmic Prostě mi to musíte říct, jinak neodejdu 😂😂😂😂

skretik
1. srp 2018

@vilmic neni to u dvojcat slozitejsi urcit to pohlavi 😃 , cekas jednovajecny nebo dvojvajecny vlastne ?

jessulka
1. srp 2018

@dominika963852 No není vůbec zač. Možná z toho budeš ze začátku vykulená. Zkoušej to třeba každý den, jestli ti to vychází furt stejně. Mne ano. Pořád dokola stejně. A to jsem zkoušela i jehlu místo prstýnku.

andelka
1. srp 2018

@jessulka mně doteď kvůli věku nikdo nic neřekl,a výsledky dopadly bezvadně.

vilmic
1. srp 2018

@jessulka Přesně!! 😂 Jen aby ty mršky nebyly špatně natočený.

@skretik Dvojvaječný. Ale já doufám, že to složitější neni. 😶

Jinak holky, já už cítím pohyby. 😯 Koukala jsem to jako blázen. Včera jsem si šla k mojí dr. pro žádanku a rovnou jsem se jí zeptala, jestli je to možný a ona řikala, že by jí to u mě nepřekvapilo - 3. těhotenství a ještě dvojčata.

jessulka
1. srp 2018

@skretik To řekl Dr. moc hezky. No snad si lebedí i v tom horku. Musí tam mít jak v sauně.

misak48
1. srp 2018

@vilmic já vůbec nevim, jak se na brzké odhadování můj dr tváří, naposled jsem tam byla v 9+3. Tak budu doufat, že si aspoň tipne 😀 jinak nevím, kdy pak budu mít další možnost něco zjistit. Ve středu pak jdu k Apolinari na diabetologii, tak se jich musím zeptat, jak si to s tím převedením na gynekologii tam představují. Kdy a jak.... Tyjo pohyby jsou super, já je zatím neočekávám, ale doufám, že až přijdou, tak mi konečně pořádně docvakne, že ve mě vlastně něco roste. Zatím mám pocit, že mi to moc nedochází...

skretik
1. srp 2018

@vilmic tak to gratuluju k pohybum, to je pak clovek hned klidnejsi,vid 🙂? ja si myslim, ze az v tu chvili mi dojde, ze jsem opravdu tehotna, ale na to si jeste par tydnu pockam

@jessulka jo on je bozi ten doktor, je to starsi pan po prodelane rakovine, takze je takovy pozitivni a strasne lidsky. Jsem tam teprv od jara a jsem strasne rada, ze jsem tam sla. No mimi tam musi mit silene v tom brisku, mu tam soupu aspon zmrzku :D

sabriela66
1. srp 2018

Ahoj maminky já budu končit 11tt za 14dni jedu na genetiku tak doufám,ze je vše v pořádku.Uz 3tyden bojuji s bolesti trapezu a ramene,ale už je to lepší ten první týden jsem trpěla bolestmi až mi tekly slzy spala jsem 2hodiny denně....Rani nevolnosti naštěstí nemam,ale vadí mi čištění zubů.Copak pijete v tomhle vedru já teď chlazenou jemně perlivou vodu...

skretik
1. srp 2018

@misak48 dik, ze v tom nejsem sama :D , si rikam, ze jsem divna, ze mi nedochazi, ze cekam mimi :D

vilmic
1. srp 2018

@skretik Mně asi bude ještě chvilku trvat než se uklidnim. Tím, že minulý těhotenství skončilo ve 21. tt a všechno začalo hematomem, tak mě teď ten hematom (i když nekrvácím) dost vyvádí z míry. Teď mám k tomu vodový výtok a jsem z toho vyplašená a tak. Doufám, že třeba v září se už uklidnim a už si to budu aspoň trochu užívat.

jessulka
1. srp 2018

@vilmic To je bezva, že už cítíš pohyby. Ale u tebe to musí být dřív, vždyť jsou dva. Tak užívej, teď začíná ta správná doba těhulkování. Když už se cítí pohyby, je hned člověk klidnější.

@skretik Také mám skvělého Dr. staršího věku, je mu cca 61 let. Už vyhrožuje, jak půjde do důchodu, ale že ho pacientky nechtějí pustit, protože on dokáže zázraky. Taky mi už na dvou kontrolách řekl "A né že mi budete nevěrná a budete tam s tím svým supermanem, co se teď pyšní, že zplodil dítě, tam dovnitř něco strkat. Zakazuje se do skončeného prvního trimestru". No jsem se musela smát. Superman 😀

renulkka
1. srp 2018

Holky, tak za chvilku pojedeme na pohotovost, moje dr má dovolenou... Od večera mám fest bolesti a před chvílí jsem i zakrvácela, tak pro jistotu zajedeme na kontrolu :( Držte holky palce...

skretik
1. srp 2018

@jessulka :D :D :D to je vtipny :D :D :D

@vilmic vytok ja mam porad nejaky a docela dost a to ani nic nezavadim , obcas se i leknu , jeslti nezacinam kvacet, ale pry je to v poradku, ze to ukazuje, ze to tam vsechno funguje jak ma

@renulkka moc na Tebe myslim, drzim palce a dej vedet jak si dopadla. Drzte se!!!

jessulka
1. srp 2018

@renulkka Ježiš, tak pevné nervy a moc držím palce, ať je miminko v pořádku. Je dobře, že jedete na pohotovost. 🍀🍀🍀🍀🍀 pro štěstí 😘

vilmic
1. srp 2018

@renulkka Hlavně v klidu, určitě to bude dobré. ❤️

andelka
1. srp 2018

@vilmic mám to stejně. Jsem šťastná za negativní NT screening,že mimi roste jak má..ale to byl minule taky úplně v pořádku a za měsíc konec. Tak budu mít asi nervy do velkého utz, ten vychází na druhou půlku září. Na podzim snad budu klidnější už.

andelka
1. srp 2018

@renulkka moc budu držet palce

frndafrrr
1. srp 2018

@renulkka Držím, snad to bude v pořádku. 🍀🍀🍀

vilmic
1. srp 2018

@andelka Je to hrozný, viď? Můj chlapeček byl úplně zdravej a stejně to dopadlo špatně. Teď se opravdu hoooodně šetřim, ale zase je na prd, že se hrozně pozoruju. Opravdu už aby byl prosinec a já mohla porodit. Samozřejmě budu ráda za leden, ale ten 32/33 týden beru jako hraniční.

dominika963852
1. srp 2018

@jessulka tak zatím jenom holka 😁 . U syna jsem hned od začátku věděla,že je to kluk, vlastně jsem si ani nic jiného nepřipouštěla. 😁

dominika963852
1. srp 2018

@vilmic drž se, přeji ať je vše v pořádku. 🍀💜

andelka
1. srp 2018

@vilmic je no. Navíc my ani po půl roce nevíme co se stalo. Můžu jen doufat že to byla chyba v matrixu která se nebude opakovat. A nestane se ani nic jiného. Mně mrzí že teď jsem k tomu prckovi odtažitá,ono za to nemůže,ale já mám strach se upnout. Na podzim se myslím uklidním.

vilmic
1. srp 2018

@andelka Mám to stejně, bohužel. Jsme s mužem domluvený, že i když budem vědet pohlaví, tak jim nebudem řikat jménem. Tamten chlapeček jméno měl a asi to bylo o to horší. Sice jména vybraná mám, ale bude to Áčko a Béčko.

@dominika963852 Moc děkuju. 😘

michaelarei
1. srp 2018

@renulkka snad jste v pořádku věřim v to....💜

dominika963852
1. srp 2018

@renulkka 💕!!

skretik
1. srp 2018

a ja uz jsem zpet ze screeningu, mama uplne hotova z toho co tam vidi 🙂, ja teda taky :D , trosku podrobnejsi nez pred 8lety, jeslti si to teda dobre pamatuju :D . Jinak vse v poradku, dle utz termin porodu 8.2. Mimi moc nespolupracelo porad otoceny jinak nez melo byt, takze pohlavi by se nedalo chytit ani nahodou :D . Je to sycak uz od poceti :D

Strana