Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
jo a ptala jsem se na to zelezo a hodnota 117 je ok, pry do 110 je to v poradku, ze pry mne chce jen doktor asi predzasobit do dalsich trimestru, ze to pravdepodobne bude jeste klesat. Takze zatim to brat nebudu, minimalne dokud mi nezacne byt uplne dobre, snad se dockam :D
Holky, jsme naštěstí ok <3 Ale řeknu vám šílenost, teď jsme dojeli domů... Prijeli jsme tam ve třičtvrtě na 1, dostala jsem na pohotovosti číslo a ať čekám, až se objeví číslo, ať jdu do ordinace... Si říkám fajn, tak to bude chvilka a půjdem na řadu... Sedíme, čekáme, hodina pryč nic... Druhá hodina čekání a nic... Tak manžel se nasral a šel na recepci, že mám bolesti, jsem těhotná, přijdeme na pohotovost a čekáme víc jak 2 hodiny... Tak volala do ordinace a že na nás zapomněli, hnedka cvak a číslo, tak jsme šli do vnitř 🙂 Byl tam primář, tak mě vyšetřil, krvácení zrovna nebylo, vše vypadá klidně, miminko ok, dokonce už odpovídá týdnů 11+5 🙂 Akorát mám placentu ve vnitřní brance a že možná zlobí ona 🙂 Dostala jsem do prcky Magnesko a Dicynone a mám nařízen klid 🙂 Hlavně že je miminko ok 😍
@renulkka krásné zprávy naštěstí 😉🌼
@renulkka Tak to jsou teda stresy uf! To je dobre ze je vsechno ok.
Holky ja prave letim z dovolene..a bylo to celkem narocne. V tehle silenych vedrech, kazdy den jsme nachodili nejmin 15 km..nakonec jsem se i trochu zhubla. Tak doufam ze je vsechno ok. Snazila jsem se alespon hodne pit..tak uvidim pristi tyden na screeningu.
Gratuluju vsem k uspesnym prvnim screeningum 🙂
Dobrý den,
ráda bych požádala pouze ty z vás, které těhotné právě jsou nebo již byly (klidně vícekrát, podmínkou pro vyplnění je těhotenství), zda by byly tak hodné a vyplnily dotazník k tématu "Farkmakoterapie v těhotenství." Jedná se o anonymní dotazník a vaše odpovědi budou použity pouze ke zpracování praktické části mé maturitní práce. Prosím o co nejpravdivější, nejpečlivější a nejpřesnější vyplnění.
Odkaz ZDE: https://goo.gl/forms/L1i5coEnm4lLe1Hk2
Moc děkuji všem z vás, které věnují svůj čas pravdivému vyplnění dotazníku.
@adunax mě chybí u otázky kolik máte dětí odpověd, že nemám žádné.... To v bříšku ještě nemůžu přeci počítat jako dítě, pokud ještě není na světě a na druhou stranu počítala by maminka s jedním narozeným dítětem, že má dvě děti, když má to druhé v bříšku? 🙂 🙂
@misak48 😃 A jejé, děkuji za upozornění a to jsem na to ještě myslela, když jsem to tam vypisovala, už jsem to tam doplnila, tak třeba to někdo využije. Ještě, že ten dotazník netisknu( to by bylo opravdu neekologické), vždycky se najde tolik nedostatků, sama jsem tam ještě v průběhu dne, co kolem toho tak chodím nějaké našla.
@archiala @arielka222 Holky, platily jste něco v tom Gennetu za ten Screening?
@skretik No já byla už strašně vystresovaná i z toho dlouhýho čekání tam :/ Naštěstí po těch injekcích se i to břicho trochu umoudřilo... Jinak ta placenta tam teď může zlobit 🙂 Ale je dost času, tak se může krásně vytáhnout, u mladší dcerky to tak bylo, furt byla v brance a najednou šup, na další kontrole už byla výš a do branky nezasahovala 🙂 Pokud by zůstávala v brance, tak je problém skrz porod... 🙂
@vilmic Děkuju, věřím že se vytáhne, u mladší to tak naštěstí taky bylo, pořád dole a najednou na další kontrole už byla výš 🙂
@jednaholkaa Děkuju, no stres byl tam čekat :( To vedro je na prd... Tak hlavně, že jste si to aspoň trochu užili, to je důležitý 🙂
@jessulka Děkuju, no budu se snažit dělat jen to nejnutnější 🙂 Rodiče zapojujem, když to jde... Ale nejde to vždycky, jsou mladí, je jim 44 a 45, takže do důchodu daleko a pracovat musí 🙂 Ale když je čas, tak tchýně vezme aspoň třeba starší sebou na brambory nebo dolů a aspoň je klid na něco udělat 🙂
@archiala
@andelka @arielka222 Tak mi to nedalo a raději jsem tam zavolala. Nebudu prý platit nic, protože pak jdu ještě na Genetiku. To si vyžádal můj gynekolog. Museli jsme s přítelem vyplňovat rodokmenové dotazníky a 3.9. tam pojedu na nějakou genetickou konzultaci.
@jessulka U prvního těhotenství si to také vyžádala moje dr. tak jsem neplatila nic ani ve 13tt ani pak v tom 20tt . 🙂 Tak ať se vám hezky ukáže a ať je vše v pořádku ;)
@dominika963852 Ahoj, jsem hrozně nervózní a mám docela strach. Tak snad bude vše v pořádku a miminko se hezky ukáže. Můžeš mi prosím blíž specifikovat, co následovalo po tom screeningu? Na té konzultaci jsi byla taky?

@skretik ahoj, u nas dnes uplne stejne na screeningu, doktor me dokonce poslal at se jdu na ctvrt hodky projit a ze treba se natoci a ani prd ;)