icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
6. bře 2019

@renulkka tak to je super 😍, uzivejte!

raliska
Autor odpověď smazal
jessulka
6. bře 2019

Holky, ale Modrý koník uz asi nemá tajné skupiny, do kterých nemůže nahlížet nikdo jiný než ten kdo je tam přidáný. Na Modré střeše to právě jde. My jsme si tam právě take prevedly naší skupinku, když jsem byla těhotná s Verunkou.

andelka
6. bře 2019

No právě,nejde mít soukromé skupiny,ani udělat soukromé album pro přátele.

andelka
6. bře 2019

@raliska já zrovna dneska musím preobjednat alergologii. A v červnu máme zubaře. A v dubnu prevenci u dětské. K praktické chodím tak 1-2x za rok, nebývám nemocná. Jinak jen zubní a gynda 2x za rok. Teď toho přibude s miminkem. V pondělí kyčle,v úterý 6 týdenní kontrola .

misak48
6. bře 2019

@jessulka
@andelka mám pocit, že se tu nějakou dobu probíralo, že jsou soukromé skupiny zrušené, ale teď už to zase jde. Při vytvoření skupiny se to na to normálně ptá. Nenapadlo by mě to, ale není to tak dlouho, co jsem v jedné byla...

vilmic
6. bře 2019

Ahoj holky, je mi to líto, ale já vás tady vůbec nestíhám. Už se ani nesnažím, pač to opravdu nejde. I ten model fóra mi asi úplně nesedl. Doufám, že se máte všechny dobře i s miminky. My jsme pořád na jedný hromadě. Zorinka si zopakovala pobyt nemocnici, ale díky bohu jen na dva dny. Pořád hrozně srandila a docela málo jedla, tak jsme v sobotu jeli. Nechali jsme jí tam samotnou, protože jsem nechtěla, aby skoro uzdravenej Matěj byl zase v nemocnici. Dala se rychle do kupy a v pondělí šla domu. Teď už zase krásně papá, líp než když onemocněla. Matěj teď s jídlem trošku bojuje, chce jíst a řve u toho. A já měla dva dny takovej průjem, že to jsem nikdy nezažila. Už začínám mít dost, opravdu dost!! Fakt doufám, že se blýská na lepší časy, nebo si to půjdu hodit.
Aspoň vám ukážu fotky, co konečně dorazily. Z těch mám opravdu radost.

dominika963852
6. bře 2019

@vilmic Ty jsou nádherný 🙂 😍 . Já to tu taky vůbec nestíhám a to nemám dvojčata :D . Přeji ti, aby už bylo jen a jen líp...musí to být náročné, ale dětičky máš fakt krásný, jsou všichni tři stejný ! Krásná rodina ❤

seveneye
6. bře 2019

holky uz zacinam byt zoufala,malej rve jako tur,po kazdym kojeni ho nemuzu za boha uspat...tipuju to ze se nam rozjela paradni kolika.

basice
6. bře 2019

@vilmic krásné fotečky❤️. A tobě přeji hodně sil, musí to být náročné, ale uvidíš, že časem to bude lepší.

misak48
6. bře 2019

@vilmic Vilmi drž se, snad už bude líp 🙂 fotky máte krásné 🙂

arielka222
6. bře 2019

@skretik nebojís se tak malé miminko do letadla? Teď jak se rozšířily ty spalnicky tak mam strach. Jinak bych taky letěla nejradši hned někam 🙂 my právě přelom cervna/července jedeme roadtrip Rakousko, Slovinsko, Itálie. Ale letadlem do Řecka by to bylo rychlejší než autem takovou dálku, sem zvědava jak v autě zabavím syna 😁

val333
6. bře 2019

Holky, tak Jonášek měl včera měsíc...to tak letí 😍

jessulka
6. bře 2019

@val333 Vše nejlepší malému krasavci k prvním mesicninam.

seveneye
6. bře 2019

Krasavec,tak vse nej k prvnimu jubileu😚nas to ceka v pondeli.
Vali pokud se nemylim tak vy taky bojujete s prdiky a kolikou,muzes mi prosim napsat co se ti osvedcilo a jaky dodrzujes stravovaci rezim?my zaciname mit asi vetsi problemy,tak hledam vse co muze pomoct....

skretik
6. bře 2019

@seveneye ja ted prisla na to,ze mu nejpis vadi cokolada, tu jak si dam tak ho to pak trapi 😏, to bude peklo pro me bez 3bitu treba 😏. Dneska zkousim bez a pak pripdne zkusim mliko vysadit. Jinak docela ponaha cviceni a pecicky nahrate na brisko.

@arielka222 no ze spalnicem mam hruzu 🙈, ale on muze cokoliv chytit i tady vid, to uz si nevyberes jestli nekam letis nebo jdes do obchodu v cechach 😏

skretik
6. bře 2019

@vilmic krasny fotecky ❤️❤️❤️, drzte se snad uz bude vazne jen lip!!!!

skretik
6. bře 2019

Taky mam pocit ze jsme furt u dr nebo v lekarne... ted jdem na vysetreni sluchu, k obvodacce kvuli zloutence kazdy tyden, pak kycle ...

seveneye
6. bře 2019

Ahoj,taky teda porad bojujete?ja coko nejim ale buchtu/kolac mivam ke snidani,crc mlika si davam do cara,alespon ob den kvuli zazivani piju zakys nebo davam nejaky jogurt...pokud to budu muset osekat tak nevim kde zacit.
A co nositko,pokracujete ve zkouseni?ja to zatim odpiskala,pac malej neni ve forme a rve skoro pri jakekoliv manipulaci navic...

val333
6. bře 2019

@seveneye no víš co, přijde mi, že jediný co zabírá je, že prostě když se malý vzbudi, hned ho dám na prebalovak a cvičím nozkama a on se vyprdi a vykadí.... Už jsme zkoušeli všechny možný kapky a přijde mi to pořád stejně... momentálně dávám tu biogaiu.... A stravu moc neřeším, nejím jenom takové ty obecně známé věci, ale jinak se neomezují a modlím se, aby to se 4.mesicem odešlo 🙏

val333
6. bře 2019

@seveneye a mléka s jogurty se bohužel nevzdám 😀... Na to jsem moc velký mlikomil...

seveneye
6. bře 2019

@val333 dobre zkusim vic cvicit nozkama a davat na brisko.a pro sebe nejaky probiotika mas?dneska koupeme tak jsem zvedava co ta tepla voda.jo a spi ti malej v postylce,v hnizdecku,v zavinovacce nebo jak?

val333
6. bře 2019

@seveneye probiotika nejím, protože mi v lékárně říkali, že do mlíka se z toho dostane úplně minimum, že si mám raději dat kvalitní jogurt... Teplá vodička nám taky hodně pomáhá 😉 a ano, spí v zavinovačce, hnízdečku a postýlce zároveň 🙂

seveneye
6. bře 2019

@val333 no ten je zlatej👍my obcas zkousime vzit jej i do postele na ten perovy polstar,ale zase se bojim tak spat celou noc,precejen spat ve trech na gauci neni uplne pohodlny.

val333
6. bře 2019

@seveneye no my si ho k sobě do postele bereme jen občas nad ránem, když už vím, že neusnu tvrde... A nebo si ho tam dáme i s tím hnízdečkem, to nemá chlap takový strach, že mu ublíží 😉 ale my máme velkou postel 😀

mrs_v
6. bře 2019

@raliska ahoj Jj to byl můj příspěvek na Nosičkách.

ajdamajda
6. bře 2019

Jsem naštvaná na úřady. Už od 4.2.zarizuji vše možné . Dokládám hned do datové schránky obratem odpovědi ... a co..
ani RP mi nepřišel . A za minuly měsíc mi prisla polovina financí co měla . Teď nula... nic . Včera jsem posílala ze potřebuji od jednoho úřadu pro druhy papíry .. komunikovala jsem s urednicemi.
Takže jsem zvědavá do kdy budu uháněl a kolik týdnu budu bez příjmu se kterým počítám .

skretik
6. bře 2019

My paseme aktualne takhle 😉, zitra 5tydnu, leti to strasne 😏

mrs_v
6. bře 2019

Jinak jsem chtěla všem poděkovat, že jste na nás holky myslely. Skoro přesně po týdnu od toho co nás přijali, jsme zase byli doma všichni pohromadě. Na to jak blbě to jednu chvíli vypadalo, to ta malá myška zvládla bravůrně. Je v ní mnohem víc síly než by se kdo nadál 🙂

skretik
6. bře 2019

@seveneye u nas to zatim nejsou koliky v pravem slova smyslu- tuk tuk tuk,proste sem tam rve,ale naruc ho vetsinou uklidni, ale kdyz ho trapi prdiky, tak proknoura klidne pulku noci 😏, nastesti to neni rev,ale jen takove zakviceni chvilkove, ale spat se u toho neda. Ja probiotika beru a jemu sem tam espumisan a snazim se davat bacha na to jidlo,no... ale jestli to je k necemu to netusim

Strana