Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, ale Modrý koník uz asi nemá tajné skupiny, do kterých nemůže nahlížet nikdo jiný než ten kdo je tam přidáný. Na Modré střeše to právě jde. My jsme si tam právě take prevedly naší skupinku, když jsem byla těhotná s Verunkou.
No právě,nejde mít soukromé skupiny,ani udělat soukromé album pro přátele.
Ahoj holky, je mi to líto, ale já vás tady vůbec nestíhám. Už se ani nesnažím, pač to opravdu nejde. I ten model fóra mi asi úplně nesedl. Doufám, že se máte všechny dobře i s miminky. My jsme pořád na jedný hromadě. Zorinka si zopakovala pobyt nemocnici, ale díky bohu jen na dva dny. Pořád hrozně srandila a docela málo jedla, tak jsme v sobotu jeli. Nechali jsme jí tam samotnou, protože jsem nechtěla, aby skoro uzdravenej Matěj byl zase v nemocnici. Dala se rychle do kupy a v pondělí šla domu. Teď už zase krásně papá, líp než když onemocněla. Matěj teď s jídlem trošku bojuje, chce jíst a řve u toho. A já měla dva dny takovej průjem, že to jsem nikdy nezažila. Už začínám mít dost, opravdu dost!! Fakt doufám, že se blýská na lepší časy, nebo si to půjdu hodit.
Aspoň vám ukážu fotky, co konečně dorazily. Z těch mám opravdu radost.
@vilmic Ty jsou nádherný 🙂 😍 . Já to tu taky vůbec nestíhám a to nemám dvojčata :D . Přeji ti, aby už bylo jen a jen líp...musí to být náročné, ale dětičky máš fakt krásný, jsou všichni tři stejný ! Krásná rodina ❤
holky uz zacinam byt zoufala,malej rve jako tur,po kazdym kojeni ho nemuzu za boha uspat...tipuju to ze se nam rozjela paradni kolika.
@skretik nebojís se tak malé miminko do letadla? Teď jak se rozšířily ty spalnicky tak mam strach. Jinak bych taky letěla nejradši hned někam 🙂 my právě přelom cervna/července jedeme roadtrip Rakousko, Slovinsko, Itálie. Ale letadlem do Řecka by to bylo rychlejší než autem takovou dálku, sem zvědava jak v autě zabavím syna 😁
Krasavec,tak vse nej k prvnimu jubileu😚nas to ceka v pondeli.
Vali pokud se nemylim tak vy taky bojujete s prdiky a kolikou,muzes mi prosim napsat co se ti osvedcilo a jaky dodrzujes stravovaci rezim?my zaciname mit asi vetsi problemy,tak hledam vse co muze pomoct....
@seveneye ja ted prisla na to,ze mu nejpis vadi cokolada, tu jak si dam tak ho to pak trapi 😏, to bude peklo pro me bez 3bitu treba 😏. Dneska zkousim bez a pak pripdne zkusim mliko vysadit. Jinak docela ponaha cviceni a pecicky nahrate na brisko.
@arielka222 no ze spalnicem mam hruzu 🙈, ale on muze cokoliv chytit i tady vid, to uz si nevyberes jestli nekam letis nebo jdes do obchodu v cechach 😏
Taky mam pocit ze jsme furt u dr nebo v lekarne... ted jdem na vysetreni sluchu, k obvodacce kvuli zloutence kazdy tyden, pak kycle ...
Ahoj,taky teda porad bojujete?ja coko nejim ale buchtu/kolac mivam ke snidani,crc mlika si davam do cara,alespon ob den kvuli zazivani piju zakys nebo davam nejaky jogurt...pokud to budu muset osekat tak nevim kde zacit.
A co nositko,pokracujete ve zkouseni?ja to zatim odpiskala,pac malej neni ve forme a rve skoro pri jakekoliv manipulaci navic...
@seveneye no víš co, přijde mi, že jediný co zabírá je, že prostě když se malý vzbudi, hned ho dám na prebalovak a cvičím nozkama a on se vyprdi a vykadí.... Už jsme zkoušeli všechny možný kapky a přijde mi to pořád stejně... momentálně dávám tu biogaiu.... A stravu moc neřeším, nejím jenom takové ty obecně známé věci, ale jinak se neomezují a modlím se, aby to se 4.mesicem odešlo 🙏
Jsem naštvaná na úřady. Už od 4.2.zarizuji vše možné . Dokládám hned do datové schránky obratem odpovědi ... a co..
ani RP mi nepřišel . A za minuly měsíc mi prisla polovina financí co měla . Teď nula... nic . Včera jsem posílala ze potřebuji od jednoho úřadu pro druhy papíry .. komunikovala jsem s urednicemi.
Takže jsem zvědavá do kdy budu uháněl a kolik týdnu budu bez příjmu se kterým počítám .
Jinak jsem chtěla všem poděkovat, že jste na nás holky myslely. Skoro přesně po týdnu od toho co nás přijali, jsme zase byli doma všichni pohromadě. Na to jak blbě to jednu chvíli vypadalo, to ta malá myška zvládla bravůrně. Je v ní mnohem víc síly než by se kdo nadál 🙂
@seveneye u nas to zatim nejsou koliky v pravem slova smyslu- tuk tuk tuk,proste sem tam rve,ale naruc ho vetsinou uklidni, ale kdyz ho trapi prdiky, tak proknoura klidne pulku noci 😏, nastesti to neni rev,ale jen takove zakviceni chvilkove, ale spat se u toho neda. Ja probiotika beru a jemu sem tam espumisan a snazim se davat bacha na to jidlo,no... ale jestli to je k necemu to netusim

@renulkka tak to je super 😍, uzivejte!