Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@renulkka Tak nase vecerni chvilka rvani zase zacala..bylo to o nervy, trosku jsem si to pogooglila a nasla, nejakou Karpovu metodu.. doporucuje pevne zavinuti, bily sum atd. Pustili jsme zvuk oceanu, v tu chvili uplne jak kdyz tomu diteti da nekdo uspavacku byla okamzite ticho a behem minuty spala. Normalni zazrak!
@val333 já jsem hlídání měla ale teď si říkám ze bych i malou vzala s sebou😉 tady na gyn se na objednání opravdu nečeká a sestřička určitě na chvilku zvládne pohlídat🙂
Tak uz cekame na pohotovosti. Tak jsem zvedava, co z toho bude..
Jsme zpatky doma, davat Paralen a Nurofen. Na nic neprisli.. :-/
@jednaholkaa ten chlap je génius. Četla jsem už v těhotenství tu jeho knížku "Nejšťastnější miminko v okolí" a to co tam píše fakt funguje... Já teda nezavinuju, ale "zuřivé klepání" zároveň se syčením a držením rukou (místo toho zavinutí) uklidní naší malou spolehlivě vzdycky....
Taky pouštím zvuky oceánu a nebo zvuky z pralesa. Sama bych u toho usnula.
Tak u nás večer a noc skvělá . A proč? Kluci usnuli dříve a neprudili. Nerušili Ágnes při uspavani . Spala cely den i noc jen s přestávkami na kojení . Byla úžasná .
Tak u nás od 3 hodin opět horor 😰😰 nezabralo nic... Kroutil se jak had, zkoušela jsem masaz a vše možné, aby se vyprdel ale nic nezabralo....
Dobre rano devcata.tak my dnes spali dobre,neverim ze by tak rychle zabralo to vysazeny mliko ve strave...kazdopadne vecer si mladej slusne poprdel,dal zkousime odbrkavat no a jednu chvili byl od prsa tak tuhej,ze si sel po krmeni rovnou lehnout..jsem zvedava co bude dal,jestli nedospava ty priserne dny pred...
Co marodi procitam to tu zbezne,ale koukam,ze opet nejake komplikace typu kasel,teploty atd.?venku zase solidne prituhlo,tak nevim co s kocarem,ale chtela bych vyrazit odpo alespon na chvilku.
@jednaholkaa mame sumiciho medvidka,ale zatim na nas teda vubec nezabira.myslis,ze ten zvuk oceanu muze byt lepsi?prosim pripadne o odkaz,vyzkousela bych...
@seveneye nemaslo ... či Alsan rosltlinne maslo . V DM drogerií mají dobre pomazánky na chleba ale obsahují luštěniny. Tak to chce risknout ... mě u prcka tohle nevadilo . Jinak jedu nemaslo a šunku . Nebo marmeláda se dá ... jedu kokosový jogurt či mandlovy nejogurt .
Koukni na produkty SENSE coco - mají nové jogurty ciste z kokosoveho mléka . Nebo kokosová tapioka v tescu - jogurt - tapiokove perly v kokosovem mleku. Moc dobrý
Dobre rano, holky 😉 tak my jsme spinkani relativne ustalili, malej se koji v pul 10 vecer a pak se vzbudi 2x na krmeni v noci, cely proces vcetne uspavani trva vzdy cca hodinu, ale da se to 😉 akorat holt manzel spi v tydnu v obyvaku, abychom ho nebudili, vstava v 5:15 do prace...jinak ja doufam, ze snad nakonec moucnivku nemame, aspon uz mi to tak nepripada 😉 jedine, co me trapi, je ta loupajici se hlavicka ☹ je to videt prave hlavne, kdyz to vycesavame, ale je to asi jen kuzicka, snad ne seborea ☹
Jak casto chodite ven s kocarkem, holky 😉? Ja tedy chodim fakt za kazdeho pocasi (uz jsme byli nekolikrat i v desti, vcera i v chumelenici), pokud neni -5 a vic stupnu pod nulou 😉 tak nam to bylo doporucovano. Chodim 2x denne, odpoledne uz i s manzelem vzdy na 1,5-2 hodiny 😉
@jenssy můj muž též vstává brzy,4:45, ale zatím odolává s spí s námi. Malej to střídá, dnešní noc byla dobrá,2x jsem nakojila, dala rihnout a položila a spali jsme. S kočárkem moc nechodím. Když fouká tak vůbec, malého to budí. A odpoledne jsem s klukama, mají kroužky, úkoly,takže max jdu s kočárkem do školy a domů. Se staršími jsem chodila 2x denně na několik hodin.
Holky, včera jsem začala s biogaia kapkama, tak jsem zvědavá 🙂 Je pravda, že teď ráno Jindřiška prděla sama bez masáže, tak doufám, že do těch dvou týdnů se objeví změna a bříško ji tak trápit tolik nebude 🤔Jinak dneska u nás noc super... 😍 Malá usla po 8 večer,kojila jsem po 11, pak pomale ve 4 ráno a teď v 8 😊
Holky malá anketa při všechny - kolik mají vaše děti (tyden , cca vaha ) a velikost ?? Mě malá roste rychle 😂 počítám ze bude mít 4 kila - 4.tyden dnes přesně a okolo těch 54cm ale nemerila jsem ji a dětská na Ko taky ne
Naše mládě v noci moc neřve, ale neustále se švidlí - vzdychá, mrská rukama, hlavou, pak otevře oči a je to v pytli úplně . Zavinutí pomáhá max. na usnutí, no a vstavame tak treba co hodinu , dlouze usíná a za chvili znovu. Dneska švidlení hlidal manžel, jen jsem 2x nakojila a jinak se krásně vyspala. A vzápětí na 3 noci (a dny) odjel...
@jenssy chodíme zatim denně,ale neberu to nijak dogmaticky. Jak se mi chce. A zatim se mi chce 😁 ale treba zrovna včera byl malý v kočárku na zahradě a já tam konečně olamala suchý z podzimu. Ne vše, nevyhovovalo mu, že nejede... ale akorát jsme se strefili do diry mezi chumelenicema.
Jindy vzala kočárek na vycházku návštěva a já spala nebo jela po nákupech.

@val333 Ja jefu na kontrolubzitra a Terezka jede se mnou.
@basice Nooo výborný, mléčné výrobky jako treba jogurt, maslo, mleko, syry bez toho nedokazu fungovat 😣 Uvidim co rekne dr. ve středu. A z ceho ta moučnivka je?