icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
3. srp 2018

@vilmic já bych chtěla též tak. Na malé Mimi šátek a od cca 4 měsíců nosítko.

jessulka
3. srp 2018

@vilmic Ten šátek je nádhernej, copak je to za značku?

jessulka
3. srp 2018

Já mám po Verunce tuto Manducu. Byla hrozně pohodlná a perfektně držela. Ale s šátkem a šátkováním si nechám ráda poradit.

jessulka
3. srp 2018

@veronika_2019 Držím palce, ať screening dopadne na jedničku s hvězdičkou 🙂

jessulka
3. srp 2018

Měli to pěkně probraný, ale aspoň něco jsem vybrala 😉

misak48
3. srp 2018

@jessulka to je krásné 🙂 já budu muset pomalu začít šít taky 😀 zatím jsem pro miminko zvládla jen kojící polštář, ale ten je stejně spíš pro mě na spani. A pak pro sebe těhotenské kraťasy a dnes musím dodělat šaty, ve kterých jdu zítra na svatbu... ale slibuju si, že pak už začnu šít i pro miminko 🙂 první je v plánu to nejjednodušší - hnízdečko a zavinovačky a pak začnu asi i s nějakým oblečením postupně...

jessulka
3. srp 2018

@misak48 Tak to jsi moc šikovná. Já a šicí stroj, to nejde k sobě. Já bych si přišila prsty. Já jsem chtěla nějakou novorozeneckou soupravičku, ale neměli nic neutrálního, tak alespoň overálek na spinkání, teplé ponožky a čepičku na jaro.

billie_jean
3. srp 2018

Ahoj damy, pridam se k vam, a rovnou s problemem, jsou ted sileny horka a tal je potreba dodrzovat pitny rezim. Problem je, ze nedokazu vypit nic neslazeneho a bez bublin.
Blize k problemu - kdyz vypiju cistou vodu, s bublinkama, bez bublinek, ruzne znacky, vzdycky jdu okamzite zvracet.
S cajem je to dost podobny, jak tam nemam aspon trochu cukru nebo medu, jde ven. S jidlem jsem takovy problwm ani jednou nemela.
Kdyz si dam ovocny dzus, colu, fantu, ci obyc kupovany ledovy caj, tak v pohode, ani pocit na zvraceni nemam.
Doktor mi na to rekl ze to je v pohode, dokud piju aspon neco, ale myslim si ze teda pit takovy ohromny mnozstvi cukru v pohode neni. Mate to taky nekdo takhle? A nebo pomohlo vam na to neco, nechci do sebe lejt litry preslazenych sra*ek, nepit v tomhle horku je taky naprd.
Normalne jsem byla zvykla vypit cca litr a pul tekutin denne.

zuzekk
3. srp 2018

@billie_jean napadá mě jen to oblafnout ovonenymi vodami bez cukru - toma citrónová, bezinková apod. Ředit džusy. Rozpuštěné vitamíny (citrónové, pomeranč, multak) taky chutnaj limonadove.

billie_jean
3. srp 2018

@zuzekk tu tomu zkusim🙂

veronika_2019
3. srp 2018

@billie_jean zkus pít třeba sprite, má v sobě méně cukru než kdejaké slazene vody , snad 2g na 100 ml , což není ani půlka kostky cukru 🙂 nedávno jsem to porovnávala s colou a hrozne mě to překvapilo 😀 nebo si dej půl sprite s půlkou perlive vody , to má hrozne rad přítel 😀

billie_jean
3. srp 2018

@veronika_2019 jj snazim se to vsechno maredot vodou, ale jak uz ji je tam moc, tak to nedavam. Zvladam max 2 dily dzusu a 1 dil vody, pak uz to zas jede ven:( 😥

ajdamajda
3. srp 2018

Ja na screening chci az nekdy na te hranici 17tt. Snad uz bych vedela pohlavi.

Jinak na promaminky.cz jsem psala clanky o noseni a rozliseni satku ci nositek. Najdu odkazy a hodim sem. Sama mam na Fb nosici skupinu a pod rukama mi proslo pres 100 nosicich prostredku (ruzne druhy satku ci nositek)

ajdamajda
3. srp 2018

Mam jich tam vice ale nemuzu dohledat

jessulka
3. srp 2018

Holky, co jste byly v Gennetu, mne včera Dr. říkala, že se můžu přihlásit do nějakého programu pod tím svým ID a tam uvidím své výsledky v elektronické podobě. Ale nevím, kde ten program najdu, jakou má webovou stránku. Nevíte o tom něco?

renulkka
3. srp 2018

@basice Ahojky, tak co screening? Včera jsem si na tebe vzpomněla, jak jste asi dopadli 🙂 😊 Jinak krásný vybraný jména máte 🙂

frndafrrr
3. srp 2018

@misak48 Doporučíš kam na pěknou neutrální látku? Malá mi chodí brzo spát, mám večer volný na šití, ale nějak němužu narazit na pěknou neutralní látku. Zatím mám nastříháno na jednobarevné baggy (mentol, šedá, černá) k těm jsem chtěla i čepičky(zas váhám teplákové v lednu jestli užije) , říkala jsem si holčičce bych tam přidělat mašličky, pro chlapečka asi nažehlila něco prďáckého.

frndafrrr
3. srp 2018

@zuzekk ta bonaqua bez cukru je super, okurka a máta a limetka s okurkem, mňam. Přesedlala jsem na ně z coly zero, kvůli umělým sladidlům a super. Jen je málo kde mají.

zuzekk
3. srp 2018

@frndafrrr přesně, sháním vždycky tomu, ta má bublinky, citron je klasika, pomeranč moc nasladly, ale ta mátová ! Výborná a ještě když je vychlazena..

zuzekk
3. srp 2018

@billie_jean ještě mě napadají domácí limonády- ze sirupu , z okurek, atd. Nebo odstavňovat a ředit.

arielka222
3. srp 2018

Ahoj holky tak se hlásim po screeningu. Čekáme zdravé miminko a pěkně se tam vrtel raubir. Jinak platila jsen 1100 Kč + 150 za fotku 🙂

arielka222
3. srp 2018

@misak48 nás první syn se taky jmenuje po tátovi, po dědovi a pradedovi. Ja původně nechtěla, ale jméno se takhle v rodině dědí tak proč ne. A když vidím jak je manžel pyšný ze se jmenuje syn po něm tak sem za to ráda. 🙂 nějaké blbe pindy vůbec neřeš ;)

misak48
3. srp 2018

@arielka222 díky 🙂 přesně tak to cítím taky 🙂 já moc nechtěla, protože moje mamka se jmenuje po babičce a vždycky vypráví, jak to jako dítě špatně nesla, jenže tam je to umocněné tím, že je Eva narozená v prosinci... ale právě to vidím tak, že když na tom manželovi tak záleží, tak proč mu tu radost neudělat 🙂 navíc už mě na to připravuje 8 let 😀

jessulka
3. srp 2018

@arielka222 Tak moc gratuluji ke skvělému screeningu.

misak48
3. srp 2018

@frndafrrr látky na hnízdečko atd. Jsem objednávala z needlelove.cz (přikládám obrázek). Tam to určitě nebyl poslední nákup a pak se ještě chystám určitě nakupovat na unuodesign.cz (minimálně látky na látkové pleny určitě) a na latkobrani.cz. Dál jsem se ještě moc nerozhlizela 🙂

misak48
3. srp 2018

@jessulka 14+3, první mimi

jessulka
3. srp 2018

@misak48 Hihi, to je pěknej bejvák. Ale sluší ti. Že by holčička? 😉

jessulka
3. srp 2018

@misak48 Ja dnes vlezla na váhu a mám 61,5kg. Měla jsem 56 😀

Strana