Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@blackhole At se vám to povede po léte a budeš spokojená,moc mne to mrzí...
Tak holky ješte včera sem psala ,že mne netrápi nevolnosti no začalo by mít blbě žaludek jak na vode nic nechutnalo....pak se přidala bolest hlavy ,samozrejmně paralen vúbec nezabral šílená kombinace ... a pak som už do večera jenom zvracela a byla ráda že večer usnula...doufám to tak nebude pořád :(..... dneska zatím tak nijak....
@ange_de_la_morte Ahoj 🙂 mám to dost podobně jako ty. Podle MS termín 29.1., ale už od začátku jsem věděla, že podle ovulace to bude spíš začátek února. Podle UTZ z minulého týdne mi to vychází na 1.2. Přesný TP mi bude určovat na kontrole 3.7., kde mám dostat průkazku. Sleduju už od začátku obě skupiny, ale nějak mám pocit, že nepatřím zatím moc ani do jedné... V lednovkách už holky řeší první screening, který mám až 23.7. a tady většinou teprve testy a první kontroly 🙂
@michaelarei to te teda lituju, snad to byla jednorazovka a dnes už bude dobre. Ja mam porad lehký nevolnosti, ale není to nic moc hroznyho. Trochu se taky bojím, aby se to nerozjelo...
@misak48 : no já právě se připojila k lednovkám a pak se ukázalo že TP bude spadat asi až na únor 🙂 no ono je to pak stejně jedno, myslím že ten začátek je takový hodně různý, ale pak ke konci už týden dva, tři nehraje roli - stejně nikdo nevíme kdy porodíme 🙂 můžou nás předběhnout holky co mají termín o 14 dní po nás 🙂 - tak jsem to měla s prvním synem , ve skupině jsem zůstala snad poslední co ještě neodrodila 😀
@michaelarei Mne uz je blbe nejakou dobu, sice bez zvraceni, ale prijde mi to jak permanentni kocovina, na cokoliv z jidla se podivam, tak se mi dela blbe. Vcera jsem mela co delat projit supermarket.. Takze vicemene nejim nic. Sem tam nejaka zmrzlina a studenej dzus, to jediny pozru.. :-/
@ange_de_la_morte jojo. Čekám první, ale myslela jsem si, že to tak nějak bude 🙂 zatím koukám do obou, abych načerpal co nejvíc informací a pak uvidím 🙂
@misak48 : já čekám už druhé ale syn měl v lednu už 5 roků, musím teda říct že je to úplně jiné než u prvního těhotenství a navíc jsem to tenkrát asi ani tolik neřešilo ( syn se mi narodil ve 22 let) , teď to zkoumám trošku víc 😀
@smigli no bohužel ani dnes nemužu nic jíst a zvracím...taky nemúžu ani na jídlo kouknout, skusím studenej dzus... uvidím ale snad to projde to je desný...
Holky, včera píšu na skupince, že mi ještě neni zle, že jen sem tam se mi zamotá hlava nebo nevolnost a únava 😂 A dnes ráno začly nevolnosti jak něco... Málem jsem to nerozdýchala a šavlila :( 🤢 No u všech tehotenství to bylo stejné... No co se dalo čekat 🙂 Tak držím palce a přemýšlím nad těmi lízátky...
Holky, kdo máte vyzkoušené? Pomohly vám?
Tak jak Vás tak holky čtu tak dneska je nějak špatně všem. Mě od včerejška taky, dneska už jsem to ráno nerozdýchala a šla :( začínám mít strach, že mi bude blbě jak s dcerou :( To nepomáhalo téměř nic.
@ange_de_la_morte To máme podobně 🙂 Dcera se mi narodila ve 23 a tehdy jsem to všechno strašně řešila a dneska nemám skoro na nic čas a nebýt toho pupku co už mi narost a nevolnosti tak nevím nic
@michaelarei nápodobně, jen myšlenka na jídlo mi dělá špatně
@renulkka Lízátka jsem měla s dcerou a pak dokonce nějaké tabletky, jako nějakou chvilku to zabíralo, ale pak si asi tělo zvyklo nebo nevím a nezabralo to :(
@lith : já právě tehdy to moc neřešila - chodila jsem ještě do školy, na brigádu, měla hodně aktivit, nebyl čas 🙂 teď to řeším víc ( i když s časem na tom lépe nejsem) - možná i proto že jsme se snažili 2 roky než se podařilo
@ange_de_la_morte já byla s dcerou do 5 měsíce na neschopence, blila jsem tak, že jsem nebyla schopná ani chodit z bytu :/ Takže toho času na řešení jsem měla hafo :D No teď je to práce, školka, doma se postarat o dceru, o byt. I když teda manžel hodně pomáhá, ale i tak toho mám za celý den plný zuby a upadám rovnou do komatu. Teď už je to spíš o tom, že vím co bych chtěla a nejradši už byla tak ve 3 trimestru a těsně před porodem abych měla všechno zařízeno :D
Já jsem prostě úplně mimo, čtu tu zprávu od tebe a pak si říkám vždyť to máme stejně, a až u tý druhý teď koukám jak jsem to četla blbě 🙈 no a to se mi teď stává pořád 😔
@lith Já bych je zkusila jen opravdu v případě nouze... Třeba v autě nebo jdeme za 14dní na svatbu a vůbec nevím, jak přežiju kostel 😂 Hlavně tam bude hafo lidí, hlava na hlavě... Tak mám z toho strach, že se mi udělá zle zrovna tam 🙂 Jinak s tím večerním kómatem to mám stejný 😂 Než se postarám přes den o dvě "mimina" doma, domácnost, uklidit, uvařit, procházky, venku zahrada, do toho kojení :D Tak v noci lehnu a v tu ránu o sobě nevím 🙂
@lith : to je vpohodě 🙂 já s prvním právě ani nevěděla že jsme těhotná - bylo mi báječně a prakticky jsem neměla problémy ( až na jeden týden v nemocnici), teď s druhým jsem pochopila co se myslí těhotenskou nevolností a neskutečnou únavou - měla jsem teď 10 dní dovolené a přijde mi že jsem neudělala doma vůbec nic a to jsem měla spoustu plánu - jsem omezena jen na základní provoz domácnosti a péči o 5-ti letého syna ( který se teda o sebe stará skoro sám)
@renulkka Zkusit to můžeš, jako mě to zabralo, ale ne moc dlouho no 🙂 Já mám vždycky ráno hrůzu z hodinové jízdy MHD do práce a odpoledne zase z práce :( No úplně tě chápu.
Chlap se mi už směje, že nechápe jak to dělám, že bych pořád jen spala :D
@ange_de_la_morte no hodně se říká, že jak je každé těhu jiné tak jsem docela spoléhala na to že mi u druhého nebude špatně vůbec když už jsem si to vybrala... no tak zatím to moc nevypadá, ale je fakt, že je mi fakt zle jen ráno tak do 10 a pak už je to lepší. Dokonce se můžu i najíst :D ale unavená jsem pořád. Doma už to taky začíná vypadat jak to výbuchu granátu... ještě že ta holka naše je taky šikovná a zvládne toho spousty sama. Včera se poprvé po sobě uklidila i koupenu po koupání, to jsem byla hodně překvapená.
ahoj holky, rada se k vam pridám 🙂 jsem dnes 5+5 ...k doktorovi jdu 4.7 pro potvrzeni srdicka...zatim mam za sebou asi 4 tehotenský testy..od ducha po cárku 🙂 termín porodu by vycházel cca 17.2 ... jinak mam doma už 2.5 letou dcerku 🙂
Ahoj, tak po včerejší kontrole se taky přidávám. Jsem v 8. týdnu, doma máme holčičku, co bude mít za měsíc 1,5 roku. Chtělo by to kluka do party 🙂.
Zimní děti jsou nej! 😀
@spid Ahoj, ja uplne to same, 5+5, termin porodu 17.2. 🙂 K doktoru jdu 29.6. tak snad uz tam neco bude.. dalsi tyden jsem na dovolene.
Ahoj holky, vítám nově příchozí. t
Tak jak čtu, že je vám dnes špatně, tak mne je dnes naopak výborně. Jak se ochladilo, nepálí sluníčko, tak se mi líp spalo, dýchá, nepotím se každou chvíli.
Jinak jsem taky jak po kocovině, často mne bolí hlava. A když špatně vstanu, nebo zprudka, tak mne hrozně lupne v podbřišku. Je to až nesnesitelná bolest. Tak si na to vstávání ze sedačky, z židle a z postele musím začít dávat pozor. Co máte v plánu o víkend? Já vůbec nevím, co s dcerkou podnikneme. Má být prý hnusně. A už vůbec nevím, co budu vařit. Nějak na nic nemám chuť. Oči by jedly ale žaludek si vybírá. Všem pěkný den.
@jessulka Ahojky, tak u mě by žaludek teď odpoledne něco slupl, jen neví co, protože taková chuť snad ani neexistuje :D Dala bych si něco, ale prostě nevím co 🙂 Ale zas mi začíná být zle, tak to nebudu muset řešit 🙂 Jinak vařím dneska svíčkovou 🙂 A o vikendu mám v planu segedín, akorát nevím, kolik toho sním 🙂 Jinak doufám, že v neděli bude pěkně(aby nepršelo), ve městě má být v zámecký zahradě pohádkové cesta 🙂 Tak chci se tam zajet s holkama podívat 🙂 No uvidíme, jak mi i bude 🙂 Kdyžtak dvůr s houpačkami, pejskem a křídami to jistí 😂

@blackhole Je dobř, že to tak bereš 🙂 Určitě se brzy zadaří znovu a dotáhnete to zdárně do konce 🙂 Moc na vás myslím, držte se! 🍀❤️