icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

1nelinka
22. čer 2018

@misak48 holky tak musime zalozit jeste jednu zkupinu termin prelom leden/unor😂😂😂 ja mela posledni ms 22.4 takze termin konec ledna ale podle ovu to bude nekdy kolem 2.2 ale v mem pripade budu rada kdyz vydrzime 2v1 alespon do vanoc😅🙏

elinka555
22. čer 2018

Holky Hcg 236 17dpo. Je to v pohodě?

renulkka
22. čer 2018

@misak48 Taky se kvůli němu přemáhám, tak vždycky aspoň zobnu 🙂 Hlavně on miluje kančí a mě ta výrazná chuť teď nějak nejde přes pusu 😂 Když už, tak bych si dala třeba kuře, akorát teď v zásobách ho nemám :D Takže toto období je šílený 🙂

renulkka
22. čer 2018

@elinka555 Tak to neporadím, mě u žádného tehotenství nebrali krev na hcg 🙂 Třeba někdo bude vědět 🙂

1nelinka
22. čer 2018

@misak48 tak u nas uz 14dni chodi nakupovat manzel😂😂ja nemuzu ani otevrit lednici😂😂silou vule uvarim obed pro nej a pak neco pro sebe s malou(jsem vegetarian takze vartim vetsinou 2jidla😅😅😂)ale donaska z restaurace to vzdycky jisti😎

misak48
22. čer 2018

@1nelinka aspoň je nás tu takových víc 🙂 a jakto že jen do Vánoc? Máš nějaké problémy?

jednaholkaa
22. čer 2018

Ja varim ted jeste vic nez predtim. Vubec nic me neni, krome jedineho priznaku - nespavost. Takze mam mnohem vic casu doma v kuchyni. Nakupuju, vyvarim.. Hlavne pestre, od vseho trochu, aby mel zarodecek z ceho stavet.. :D

renulkka
22. čer 2018

@1nelinka Škoda, že u nás donáška není, jsme na vesnici 😂 A z města si to nechat dovést, tak zaplatíme majlant :D
@jednaholkaa Můžu poprosit o inspiraci? Co třeba vaříš? Někdy už mě dochází nápady 🙂

misak48
22. čer 2018

@elinka555 je tam fakt velké rozpětí, záleží na tom, jak dlouho trvalo zahnízdění a tak 🙂 takže si myslím, že to v klidně v pořádku je 🙂 důležitější je jestli stoupá, než jaké je číslo. Jestli chceš být mít jistotu, tak odběr za dva dny zopakuj a mělo by to být 1.5 až 2x tolik. Já byla na odběru tuším 16dpo a měla jsem 800. Hlavně vydrž s kontrolou u Dr, protože do hodnoty 1000 neuvidí na UTZ vůbec nic, tak ať se zbytečně nenervujes.

jednaholkaa
22. čer 2018

@renulkka Vcera jsem delala dynovou polevku a marocke maso https://brno.rozhlas.cz/toulavy-jazycek-marocka...

jessulka
22. čer 2018

@jednaholkaa Tak sem hoď nějaké recepty, co třeba vaříš. Nechám se ráda inspirovat 🙂

1nelinka
22. čer 2018

@misak48 minule tehu jsem presne na vanoce jela do spitalu ve 29tt kdy prtous chtel na svet..tak me udrzovali na ginipralu s nohama na hore, pak se to opakovalo znovu ve 32tt a ve 35 uz toho mela dost tak si vypustila bazenek..cele tehu me hrozne tvrdlo bricho a jediny udajny duvod byl ten ze jsem moc hubena..jenze hubena jsem stejne a vcera i kdyz mi to prislo nejak brzo mi poprve zacalo tvrdnout bricho:/// takze jsem od zacatku tehu na rizikovem a doufam ze to v klidu zmakneme aspon do toho 35tt kdy berou tady u nas v porodnici

1nelinka
22. čer 2018

@renulkka my se taky prestehovaly z Prahy na vesnici ale mame tu restaurace a donaska v tomto pripade znamena ze manzel po telefonu obedna a doveze domu😂😂😂😂😂

renulkka
22. čer 2018

@jednaholkaa Vypadá to zajímavě 🙂
@1nelinka My tu nemáme bohužel nic 😂 Akorát vojenský letiště 😂 😂

jednaholkaa
22. čer 2018

@renulkka Akorat lepsi vynechat tu konzervu, udelat z fresh rajcatek a vyvar taky fresh samozrejme..
Jeste jsem vlastne pekla jahlovy makovec pro doplneni vapniku 🙂
No ale nezlobila bych se kdybych se mohla zase vyspat tech 8 - 9 hodin.

1nelinka
22. čer 2018

@renulkka my se prave stehovaly nedavno z prahy do ceskeho raje do baracku a hledaly jsem neco kde je aspon skolka,skola,posta,restaurace atd..aby jsme nebyli uplne mimo civilizaci😂😂ale hledaly jsem asi rok takove bydleni..vojensky letiste taky dobry😂😂😂

renulkka
22. čer 2018

@jednaholkaa Jojo rajčátka zachvilku budou ve skleníku :D Už jsou oranžový :D No to věřím, já od tý doby co se narodila mladší dcera spím denně 6-7 hodin... Teď bych ale spala klidně dýl :D Ale bohužel :/
@1nelinka Noo školku tu teda taky máme 🙂 To je výjimka :D Noo letiště nic moc, každý den lítají, takže občas je to otrava, když třeba začnou lítat v 11 v noci a podobně 🙂

basice
22. čer 2018

Holky, tak dnes jsem volala na gyndu a první prohlídku mám až 16.7. což budu 8+3tt.No nevím, jak ty tři týdny vydržím, ale budu muset. Nejhorší je asi taková nejistota, aby bylo vše v pořádku.

Jinak co se týká vaření, tak u nás vaří většinou manžel. Je to kuchař a naštěstí rád vaří i doma, takže pro mě je to velká výhoda. Teď to bude mít tedy o něco složitější, protože ne na vše mám zrovna chuť 😣. Zatím mám jen žaludek trochu na vodě a to většinou jen po ránu, ale myslím, že se to teprve rozjede 😣.

jednaholkaa
22. čer 2018

@basice No tak to se mas! Ja mela vzdycky taky ty "kuchare" a nakonec jsem skocila s chlapem co neumi ani spagety :D alespon ze uklizi.. jinak nevim 🙂
Taky si rikam jestli jeste nejaky nevolnosti nebo unava prijdou.. Na druhou stranu v minulem tehu me bylo zle hned od zacatku a skoncilo to SP. Tak si rikam tohle snad bude lepsi..

basice
22. čer 2018

@jednaholkaa tak první manžel nevařil skoro vůbec a že by pomohl s domácností se taky nedá říct. Takže těd jsem si polepšila o 100%😊.

Já jsem unavená většinou až večer a vždy se do mě pustí zimnice. U prvního i druhého těhu jsem měla nevolnosti podobné, naštěstí jen mírné, takže se s nimi dalo fungovat. Tak jsem zvědavá, jak to bude u toho třetího.

Neboj, teď už to dopadne dobře až do konce. Držím palce 👍

jednaholkaa
22. čer 2018

@basice Dekuju jo, snad jo! Je mi 37 (prvni dite) uz toho casu na omyly prirody moc nezbyva :D
Me neni fakt nic, kdyby me vcera nedloubalo v podbrisku tak si myslim ze tam ani nic nemam.. tak uvidime na utz..
Jinak me hrozne chybi kafe!!! Alkohol v pohode, ale ten coffein..ahh

basice
22. čer 2018

@jednaholkaa jee, mě je také 37 let i když u nás už je to třetí dítko😉. A jak ti vychází termín porodu?

Každá žena je jiná a někomu za celé těhotenství nemusí být nic, tak třeba to bude zrovna tvůj případ. Kdyby mě ty nevolnosti minuly, tak bych se vůbec nezlobila 😏

fiedlermonika
22. čer 2018

@elinka555 ja sem mela 13DPO 492Hcg , ale mam to po Kryotransferu jednoho embryjka, ale u prirozeneho poceti ti neporadim, u predchoziho tehu sem mela taky po kete 16DPO 1303hcg myslim ze je to individualni. tady ti dam tabulku prirozene a umele

fiedlermonika
22. čer 2018
misak48
22. čer 2018

@1nelinka Tyjo tak to držím palce, aby to tentokrát bylo klidnější 🙂 já čekám první, ale jsem docela zvědavá, jak to s porodem budu mít. Kvůli cukrovce mám "nařízeno" rodit u Apolináře, jenže to tam máme z domova přes 70 km, tak mě to trochu děsí...

jednaholkaa
22. čer 2018

@basice 17.2.
Jojo, zatim z toho mam dobry pocit, ze se vlastne citim super 🙂

basice
22. čer 2018

@jednaholkaa já mám termín 22.2. Tak to je fajn, že se cítíš dobře a snad to tak i bude nadále 😘

jessulka
22. čer 2018

@basice To je krásné datum 🙂

1nelinka
22. čer 2018

@misak48 teda to je docela dalka:/ ja tam lezela na rizikovem v tom 29tt a byli tam vsichni hrozne moc fajn..az teda na jidlo to bylo uplne sileny😂😂pak jsem lezela v praze na bulovce a tam jsem si fak pochutnala👍

jenny888
22. čer 2018

@1nelinka tak to me tesi,ze tady je vegetarianka 🙂 my jsme vegetariani tedy oba a do vcerejska jsem si rikala,jak mi neni bajecne a ze zadne chute atd...no sotva jsem to dorekla,dostala jsem opravdu neskutecnou chut na cocku s kyselyma okurkama - ktere jinak moc nemusim...tak chudak letel do obchodu pro cocku a pak kdyz ji tak tlacim tak mi rika....tak nevim jestli jsi mela chut na cocku s okurkama nebo na okurky s cockou... :D a to ze jsem to vecer zabila kvetakem s horcici...tak o tom radeji ani nemluvim :D takze chute uz me dohnaly..ale uzivam si to 🙂

Strana