Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, mám takový dotaz. Jak mám pomoct prdům? Bolí mě z toho břicho, jde mi to až do zad a prostě ani prd.
Ovocne laxativum - fructolax. Degastin na prdy kdyz zabere
ja chci prave podle terminu MS, abych nastoupila 5.1 a museli mi proplatit aspon dovolenou. Sef nam slibuje uz pul roku, ze nam prida a furt nema cas, takze ve chvili kdy oznamim tehotenstvi, mam smulu. Tak aspon nejakou kompenzaci bych rada
Teď jsem se koukala a měla bych na md nastoupit 21.12. juuuu už ať jsou Vánoce😀
Holky musím si trošičku postěžovat, jsem ráda, že o těhotenství ví jen ségra, - podpora a máti, protože jsem dnes dostala opět psychicky přes hubu, máti nakoupila xxl vlnu a pletla ségře pufy domů a zmínila jsem se, že deka z xxl vlny by se mi líbila do kočárku, odpověď? Prý jestli nejsem zase moc napřed... (nepotratila jsem nikdy o dítě přišla po porodu v 37+0 za 6 dní!) Opravdu podpora, pro někoho kdo za úsměvem skrývá strach... Fakt jsem nasr... Místo podpory ze strany vlastní matky, tak depka shrnutá do pár vět.... Radši jsem se rozloučila, jinak by bylo asi zle...
@frndafrrr je to těžké. Já jsem taková odtažitá,my o těhotenství moc nemluvíme, neřešíme. Syn když se dozvěděl že jsme zase v očekávání zahlásil,že doufá že nám zase neumře. No prostě všichni radostné reakce. Máti řekla že myslela že jsme to pustili k vodě a že nemáme rozum. Možná se to změní po velkém utz,kam jsme se minule nedostali. Asi je to i pro ni těžké a bojí se těšit a řešit a radši je opatrná.
@frndafrrr to je neprijemna reakce :( . Snad ji to dojde a da si priste pozor. ja jsem potratila na zacatku a i ted nerada mluvim o tom, ze jsem tehotna :(, ani se mi nechce to nikde rikat, ale uz to zacina byt videt :(. Jediny syn mi dela radost jak to prijal a jak o tom mluvi. U ostatnich okamzite menim tema.
Pohlad si brisko, hod nohy nahoru a uz na to nemysli 🙂
@andelka My jedno "pak" máme, ale o to právě víc mě mrzí ta reakce
@skretik
@vilmic Právě holky, dodala ať si vzpomenu.... Jak kdybych mohla zapomenout, jak jsem ho "úkolíbala" a vybírala doma mezi nachystanou a nastrojenou výbavou věci ke kremaci., místo mimina dostala misku popela. Jestli by jí přišlo líp hupnout pod rychlík?! Přes práh mi šedá věc nesmí a to že jsem tu a dobrá leč zaskočená neplanovaným a pozitivní.. No prostě jsem ráda,že s mým špekem to půjde dlouho tajit... Protože už moje vlastní matka se chová jako pinda.
Holky všem děkuji za reakce ! Mě to na dvě hodinky přešlo a je to tu zase , zvedla jsem se a úplná bolest 😒 uvidím jak mi bude zítra a kdyžtak skocim k tomu doktorovi, radši 30x navíc než jednou pozdě .. jinak co čtu ty vaše příběhy :( mám husinu .. a to byl pro mě konec světa v 9tt při SP.. doufám ze to všichni dotahneme do konce a pak si budeme posílat fotky miminek ♥️
@vilmic
@frndafrrr to jsem si říkala taky. Že později by to bylo mnohem horší,nebo že jsem aspoň nemusela volit jako někdo komu zjistí vvv. Hodně cítím že tohle těhotenství je tím poznamenané. Někdo to neumí vyjádřit, vcítit se.. někde vazne komunikace.. kolem mě se našlapuje,a ani já to v okolí moc nerozebírám. Moje mamka ani neví kdy mám TP.
@skretik hele já teda nevím, ale jestli to dobře chápu, tak doba na mateřské dovolené se z hlediska nároku na dovolenou počítá stejně jako bys chodila do práce. To znamená, že pokud jsi v novém roce alespoň 60 dní na MD, tak máš nárok na celou dovolenou za rok 2019. I kdyz na ni nastoupila už v prosinci ...
@veronika_2019 já bych k Dr radši sjela. Pro jistotu.
@veronika_2019 jé my tě nechtěně strašíme, promiň, ale pokud se necítíš pro klid duše zajeď, max příjdeš o poplatek na pohotovosti, ale za klid to určitě stojí 🍀
@frndafrrr Ach jo, to je někdy trápení s těmi lidmi. Já jsem zakázala o mém těhotenství mluvit, rodinu jsem požádala, aby mne s nikým nerozebírali, ze az to budu chtít říct, tak to reknu sama. Těhotná jsem přece já. A má nejlepší kamarádka mi píše zprávu, že jsem ji strašně zklamala, ze se tu radostnou zprávu nedozvěděla první ode mně, ale od mojí maminky. Strašně mne tím mamka zklamala. Chtěla jsem to mamce říct, ale nebudu se zbytečně nervovat. Kelišová jedna. A když jsem prohlásila, že pohlaví dítěte zatim nechci vědět, tak se urazila a řekla, ze mi nerozumí, proc když uz je ta možnost, proc si to nechci nechat říct.
Vždyť je to moje/naše věc.

Akorát bude v jiné barvě. Pokukuju po béžové nebo šedé.