Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@1nelinka Jé, to je hezké. Hned bych si tam k ní lehla, jde na mne spaní 😉😴 Já jsem takovéto houpačky viděla i pro dospělé, to je ale asi něco jiného, že? Já jen, že kdybych toto pořídila domu, tak do toho bude chtít lézt ta starší. Posílám odkaz: https://www.svethoupacichsiti.cz/zavesne-kreslo...
@jenny888 Dá se to shlédnout i na netu 🙂 Když tam bylo něco zajímavého, tak jsem to zpětně pouštěla chlapovi 🙂 Někdy ty příběhy byly vážně pěkný 🙂
@jessulka Tak to jsem nikdy neviděla, ale vím o čem to je 🙂 Já si pouštěla před porodem slovenskou verzi Malých lásek teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje 🙂
@jessulka je to neco podobneho ale tohle je na pruzine a houpe to nahoru/dolu..klasicka houpacka ze strany na stranu nasi malou vubec nebere..Mia tu houpacku uplne miluje a ja taky tak ji ted koupime vetsi pro batole 12-30kg a tuhle nechame pro miminko..kazdej prcek bude mit svoji houpajdu a az vyrostou tak je prodame a na tu kovou konstrukci si koupime ratanove houpacky pro dospelaky a dame si je na terasu🙂
@renulkka já se teda na Malé láska dívala asi měsíc než sem porodila syna. A zvládla jsem 2 díly a musela jsem přestat akorát mě to vyděsilo. Takže bych to prvorodickam fakt nedoporucovala 😂 Pritom bych neřekla ze je porod nějaká hrůza byt sem ho neměla taky nějak jednoduchý, ale v tom seriálu to mi fakt prislo děsný 😀
@arielka222 tak teď nevím, jestli se mám snažit na to koukat... %)
@arielka222 Tak mě to teda děsný nepřišlo :D Mě to přišlo pěkný :D Spíš naopak, že člověk vidí tu realitu, že se to dá zvládnout a celkem pěkně a ne jak v nějakých filmech, že ženská rodí a ví o tom celé město😂
@zuzekk Podívat se můžeš, ale porod každé maminky je stejně jiný. Jedna hekne na třikrát a miminko je venku. Jiná heká několik minut a nejde to. Můžeš si o tom udělat nějakou představu, ale ve finále to je stejně vždycky pro každou premiéra.
Já jsem se u dcerky na porod dost připravovala, koukala jsem na různá videa, četla články a ve finále mi ve 35tt řekl Dr. že půjdu na císaře. Takže mi to stejně bylo k ničemu a bála jsem se ještě víc.
@jessulka Noo taky jsem si říkala k čemu tam jsou, když tam sedí v křesle a čumí do mobilu :D Já chlapa měla u obou porodů a teď to snad taky stihne 🙂 Za mě super opora 🙂 Teď u druhého porodu jsme se ještě v 6 ráno děsně smáli (kontrakce už asi po minutě) a o půl 7 už byla malá venku 😂 Jen jsem řekla už rodím, cítím hlavičku, chlap kouknul a už zvonil na sestru 😂 Takže já jsem ráda, že tam byl, že holky mohl hned ňuchlat jako já je 😍
@frndafrrr jejda tak přeji skóre uzdraveni hlavně že mimco je v pořádku i když ta noha te bez léků bolí to je jasné... jeeej holky male lásky doufám nebudou točit i ten rok když rodime
my asi pak půjdu do jine porodnice proto že bude totál plna. ...
@jessulka jo taky půjde chce k porodu a tesi se...a ja budu ráda že jsme spolu...
@jessulka U prvního porodu jsem měla manžela a i mamku :D A bylo to fajn,teď když to půjde tak si to užijeme jen s manželem 🙂 .
JInak jdu právě z kontroly. Velký utz u mé dr. Vše krásně v pořádku asi to bude model/ka točilo se tam na všechny strany :D Pohlaví bohužel nevím :( . Za týden odběry a další ko AŽ 13.9 to mě nejspíš švihne, takovou dobu.
@frndafrrr Jejdaaa, tak hlavně,že jsi nespadla na bříško a odnesla to ,,jen,, noha. Drž se ;)
Mojemu se též líbí prsa. Ale po porodu nevím,u mladšího jsem měla melouny že jsem nepoznávala sama sebe. Naštěstí jak se laktace ustálila,tak se to srovnalo. I tak jsem měla 75E.
@basice ja viiim :( , ale tam je aspon uleva, kdyz je mimi vycucne :D . Boze ja uz se tak tesim az bude unor, ani nevite jak.
pritel asi u porodu bude, pokud to stihne a nebo pokud se prece jen nerozhodnem, ze pojedou se synem pryc, vychazi to nejak kolem jarnich prazdnin. No uvidime
Mě manžel taky překvapil, že u porodu být chce. Já za něj budu vděčná, ale kdyby nechtěl, tak bych ho v žádném případě nenutila...
Já jsem za svůj růst poprsí šťastná, konečně! tak jak jsem v pubertě vždy doufala se stává skutečnosti! jen sahat mi na ně teda nikdo nesmí...! běhat a podobné věci taky ne.. %) Propracovala jsem se k tomu, že mi sedí 85B (aspoň na jednom teda), a jsem dost zvědavá, jak to bude vypadat třeba za rok touto dobou!
Manžela - toho mého - u porodu určitě. Jsem nesmělá, nerada si prosazuju před cizími lidmi svou (doma to je jiná!), takže minimálně proto, aby zajistil to co chci nebo potřebuju, bil se za má/naše práva a tak podobně. Podpora duchovní jak kdy - někdy je skvělej a někdy plácá takový blbosti, že bych radši byla sama či ho umlčela. Tak snad bude mít zrovna tu lepší slinu! Jinak je mi jasný, že mimino za mě nevytlačí a bezmocné čekání pro tatínky není nic moc, v tom nejzásadnějším pomoci stejně nemohou a pro muže akce může nečinnost být spíš utrpení..
Tak snad to bude rychlý, aby moc netrpěl.
@jessulka můj snad u porodu bude. U prvního byl, u druhého to nestihl, protože šel přeparkovat auto a když přišel byla už malá na svete😂 podle mě je to super, přeci jen je to neopakovatelny zážitek a (i podle jeho slov ) to ovlivní jeho vztah k dítěti i ženě. A moje zkušenost je taky taková ze se k tobě personál chová lépe když tam někoho mas🙂

Holky 😂 Od 29.srpna na nově budou vysílat další řadu Malé lásky 😂 Já koukala na první řadu, zrovna jsem měla po porodu s druhou dcerou a každý díl jsem obulela 😂😂 Takže teď budu taky sledovat :D Aspoň holky, co čekají první, mohou plus mínus vidět, jak takový porod probíhá 🙂