Jaké jste měly chutě, když jste čekaly holčičku?
Maminky nebo těhulky jaké jste měly chutovky jak jste čekaly holčičku 😍podělte se o své zkušenosti ...někdo věří na babské rády a někdo zase neee že prý když máte chut na kyselé (kluk) a samé sladké (holka) jaké máte vy s tím zkušenosti 😉Čekám 5 dítě a ty první 4 jsou kluci a ted uz bychom si prály tu princeznu ....tak vše možné zkoumám a hledám jaké jsou přiznaky na holku ...
@majkylove No právě že tedkom mě káždý tipuje na tu holčičku při mojich synech sem porád musela mit kyselé a maso,vlasy jsem mela perfect a tvář ahahha jak se říká jak děcká prdelka a tedkom je to naopak vlasy strašné a celá tvář a hrud samá vyražka a to jsem nikdy nemela ani mimo tehu a ted vypadám bídně ...a prstýnk to mi dělala mamka a ukazujeme mi nad moji dlání 4 kluk kývaní a to 5 krouží dookola jak blázen i nad bříškem tak uvidime
Maminky děkuji vám všem za vaše odpovědi uvídíme jak to dopadne jsem střašně netrpělivá ale kdo by nebyl že po 4 synech
@copakova22 To by mohlo vyjít, že to bude holčička. U dcer jsem měla chuť na sladké, vlasy jsem nechala raději ostříhat, pleť nic moc. U kluka velká chuť na maso a kyselé, vlasy nádherné a pleť také. U mě tedy byl hodně znatelný rozdíl. Nyní to mám stejně jako u kluka, takže dcery tipují, že to bude kluk, uvidíme...
@bonulinka taky jsem to tak měla u klukú vypadla jsem skvělě a ted je to hrúza a děs známy jak mě vidí tak mi jen řeknou že tedkom mi to těhu vůbec nesluší .... přistí týden 30.11 jdu na poradnu to budu 17 týdnu tak uvidiíme jestli náš doktor už něco uvidí
Já první syn vůbec nevím že jsem byla těhotná. Druhá dcera celé těhu mi bylo zle až do porodu. Teď čekáme 3. 4.12 bych možná mohla vědět co to bude. Vůbec to nedokážu odhadnout. Chvilku mi je úplně skvěle a pak zase úplně blbě. Ani u jednoho jsem neměla spešl chutě nebo nechute. Jen mandarinky jsem mohla u obou na husto.
@copakova22 Mně teď každý říkal, že to bude holka, že bere krásu😀 Jsem se vždycky urazila😀 Nevěděla jsem co to bude tak mě ty tipy bavily😂
@copakova22 já jím sladké, vlasy hrozný a obličej samý pupen.. a bude to kluk.. tedy zatím to tak vypadá 😀
Jo a jinak u holky jsem absolutne nezvracela nemela zadny tehotensky priznaky az snad na konci tehu a vsichni mi rikali ze mi to slusi, plet jak detskou prdylku. Jediny co sedelo bylo bricho to se mi rozlezlo pekne do stran a vyrostl mi desne zadek. 😀 ted teprva uvidim jak poroste brisko ale myslim ze s tou placentou to taky neni pravda ja mela na predni a to se rika ze leze brichod dopredu a pritom mi lezlo do strany. 🙂 ted mam na zadni tak to teda fakt nevim kam to bricho poleze. 😂
Tak ja mela obrovskou chut na sladke, čokoláda u mě vítězila 😂 Taky jsem pak hezky narostla 🐖 24kg nahoře... Jinak jsem na začatku nezvracela, ale bylo mě zle, musela jsem jist co 2 hodiny.
@copakova22
Ja v tehu akné (nikdy jsem neměla) vlasy mastné co 2 dny,2.trim.jsem zvracela,jedla jsem sladké,banany a pomeranče,narostl mi zadek a bříško tak normál.cinsky test ukázal holku,prstynek holku,soda holku....
A mám krásného Honzíka ;D takže u mě selhaly všechny příznaky.
Já měla strašnou chuť na písek, omítku, kameny... Jiný stav, no. 😇
Tak já u dcery neměla vyloženě chutě, že bych něco potřebovala a tak. Ale u syna jsem ujížděla na sladkém. A jak píšete kyselé=kluk, sladké=holka, tak manželovi říkala vietnamka ve večerce pravý opak 😀 No, a u nás to vyšlo a už máme skoro 3 měsíčního klučíka.
Ja mam dve dcery a chute som mala dost odlisne, pri prvej rajciny, acidko a smotanova torta s jahodami boli top a pri druhej som mala chut na same masove vyrobky - parky, salamy, sunky....
mám dceru a během těhotenství jsem chutě prakticky žádné neměla. Sladkému jsem se vyhýbala, jediné, po čem jsem ujížděla, byly pomeranče. "Normálně"pomeranče téměř nejím.
No chutě už jsem psala ale obě těhotenství mám ohodně lepší pleť a vlasy a vlastně tak nějak všechno 🙂 před otěhotněním jsem si musela mýt hlavu každý den, protože druhý den ráno byly mastné a teď i při prvním těhotenství po pěti dnech uvažuju, že bych to už mohla umýt 🙂 aaaaa holky 🙂 takže babské rady nevyšly...
Holčička - saláty s majonézou (klidně vlašák k snídani, chlebíčky s pařížákem, ruské vejce...) a pomerančová vodová zmrzlina
Pizza! Furt bych jedla pizzu, i obyčejnou Margaritu která mi dřív přišla nudná. A taky utopence, salámy, vepřové maso (normálně mám radši jehněčí nebo hovězí), česnekovo-jogurtová zálivka... a pak čas od času záchvat chutě na zmrzlinu nebo bílou čokoládu (normálně čím černější tím lepší, teď mě černá neláká) a broskve. ale ještě nevím co to bude.
@copakova22 tak, jak to dopadlo? Uz vis, co to bude? 🙂 Jinak ja jedla vic mlecne vyrobky, jinak chute zad e. Ale na sladke jsem teda chut fakt nemela😀 vlasy jsem mela super, plet hroznou, ale to mam od zacatku, co jsem vysadila HA doted 🙂
Vůbec se podle chutí nedá usuzovat pohlaví. A podle břicha taky ne.
U první dcery jsem měla kulaté holčičí břicho a chutě hlavně na ředkvičky.
Teď, u druhé dcery jsem asi dva měsíce jedla denně misku kysaného zelí, teď zase ujíždím na sladkém a břicho mám jak na kluka špičaté a dopředu. jsem ve 34tt a tchýně si doteď myslí, že je tam stejně kluk...
@copakova22 uz vite co se tam schovava? 🙂
Řízky a maso. Manžel už to pak nechtěl jíst.. :D No a v létě nektarinky, jahody, jakékoliv šťavnaté ovoce.
Já u prvního měla strašnou chuť na salát z červené řepy, okurky jsem nemohla ani vidět a sladké palačinky jsem zapíjela birelem. Jinak mi bylo 8 měsíců šoufl a byl to kluk. Se mnou prý mamka byla živa z jablek a brambůrek :D s bráchou omdlívala.
@beruda jsme na tom dost podobne. U prvni dcerky bricho lezlo do stran ted leze dopredu a je tam holcicka. Tchyne mi ale furt rika ze brisko mám uplne jiny nez u maly. 🙂
@beruda Těší mě další "ředkvičkové" miminko 😄 u prvních dvou dětí chutě žádné a teď při třetím pořád kupuju svazky ředkviček, když je krájím dětem, úplně by mi kapaly sliny 😂 a jinak chuť spíš na sladké nebo nechutenství a je to kluk a je to pokaždé jiné a to mám kluka i holčičku už doma.
U syna naprosto vse co bylo kysele citron,zmrzlina, pasky, zvykacky vsechno u dcerky vse sladke cim sladsi tim lepsi 😁 zustalo mi to i po porodu.
No holky dekuji za vaše odpovědi ale podle pana doktora se tam schovava zase klucina 😢😊😊
@copakova22 ty jo to je mazec 😁 proto vím že už nepůjdu ani do třetího 😁 hlavně že jsou prdolove zdraví a nezbývá než doufat že nás jednou budou na rukou nosit 😉✊
@copakova22 fakt kluk? A ja vam tak fandila, bratr ma 3 holky a svagrova se boji jit do dalsiho... On by si moc přál kluka, třetí holku obrecel, když to zjistil. Ale i tak, zdravíčko je nejdůležitější, tolik miminek ma problémy, ze fakt zdraví je nejdůležitější

U dcery jsem asi dva měsíce jedla každý den svazek ředkviček. Teď ještě pohlaví neznám, ale asi měsíc jsem jedla misku kysaného zelí.