icon

Jméno pro holku - Klára, Karolína, Karin, Valentina, Viktorie, Anežka

janahodys
19. dub 2019

Poraďte prosím,jaké z těchto jmen se vám nejvíc líbí k příjmení Šmarková?
Klára
Karolína
Karin
Valentina
Viktorie
Anežka

Strana
z2
janylu
19. dub 2019

Dala bych jméno bez "r" Valentina nebo Anežka, aby se to dobře vyslovovalo.☺ Jinak teda všechny uvedený jména jsou krásný.

malinkaelinka
19. dub 2019

Já se přiznám, že bych z výběru k tomu příjmení nezvolila asi ani jedno. Příjmení je hodně výrazné, zvolila bych jednoduché krátké lehké jméno bez R nebo Ř. Z výběru se mi moc líbí Anežka, ale když se to řekne dohromady s příjmením přijde mi to díky těm dvěma háčkům takové šmatlavé. K příjmení by se mi třeba hodila Aneta, Lucie... Pokud bych se oprostila od příjmení, a vybírala jen ze jmen, tak se mi moc líbí všechny kromě Valentiny. Jsou to krásná jména, dá se od nich vytvořit plno oslovení.

pipi_puncocha
19. dub 2019

Myslím, že všechny se hodí dobře, chybu určitě neuděláte ani s jedním. Osobně mi nejméně sedí k příjmení ty jména na V. Kdybych musela vybrat jedno, tak Karin, přijde mi krásné, neobvyklé, jednoduše vyslovitelné i pro cizince...

mysce
19. dub 2019

Tak u nás byl výběr Anežka, Karolína a Klára. Také máme výrazne příjmení, k tomu ještě dost dlouhe, původně jsme chtěli Anežku, ale volba padla na Karolinku kvůli blízkému datu narození a svátku. Takže za mě jedno z tehle tří a k vašemu příjmení bych klidně Anežku dala.

blpb
19. dub 2019

@janahodys za me viktorie

jaja01k
19. dub 2019

Souhlasím s malinkaelinka, zkusila bych ještě hledat jiné. Anežka k příjmení moc nesedí, jména s R taky ne, Valentina je k příjmení dlouhé. Vybrala bych nějaké kratší, bez R a bez Š/Ž.

mignona
19. dub 2019

Podle mě se nehodí žádné s tím R, RK a u Anežky zase to Š, Ž, takže z výběru jednoznačně Valentina 😊 Ale ještě lepší by bylo nějaké kratší trošku. Ale musím se vám líbit, ladit k příjmení není hlavní kritérium, kór u holky, co se třeba ve 20ti vdá 😊 K příjmení se mi nejvíc hodí jména jako Nela, Nina, Anna, Ella, Elen, Lucie, Aneta, Beáta, Dana, Hana, Julie, Iva, Klaudie, Lenka, Pavla, ... 😊

bucifalek
19. dub 2019

Stejně se za "pár" let vdá a příjmení bude mít úplně jiné. Takže bych volila co vám se líbí a nějak zásadně se u toho neláme jazyk. Stejně člověk zase tak často nehlásí jmeno a příjmení zároveň 😉

valeri10
19. dub 2019

@janahodys mě se moc líbí Karolína

78marcela
19. dub 2019

Jako holky nade mnou.. Jména krásná, ale k příjmení krkolomna. Kromě Valentiny, ta by šla. Mně hned napadlo Ida Smarkova, líbilo by se mi i Inna, Dita, Daniela, Lucie, Iva, apod..
S tím, že se holka brzo vdá, nesouhlasím. Dnes není běžné vdát se do dvaceti, spíš až kolem třiceti a pokud vůbec.

gruyerre
19. dub 2019

@janahodys Všechna jména, která jsi napsala, se k vašemu příjmení hodí, takže bych být tebou dala to, které se tobě a mužovi líbí nejvíc.

westie
19. dub 2019

K prijmeni se mi libi Karin nebo Klara. Jinak z vyberu se mi libi vsechna jmena😀. Ta Karin a Klara mi s prijmenim krkolomna neprijdou.

mrav
19. dub 2019

Dal bych Karin.

alla007
19. dub 2019

My máme Anežku 🥰😍😘
Takže tak 😁

iulia
19. dub 2019

Ke příjmení by se mi líbila Ema, jinak Karolínka.

bayt
19. dub 2019

@janahodys Karolína. Ale šly by asi všechny kromě Anežky (trochu moc ušišlané).

jitulien
19. dub 2019

Obvykle jsem vždy pro Kláru, ale tady bych volila Karin 😁

anakolut
19. dub 2019

@janahodys Valentina nebo Anežka, ostatní je Tako hrcive, nebo jak to popsat.

dolve
19. dub 2019

Karolína...s příjmením moc pěkná kombinace 🙂 ještě tu někdo výš psal Emu, to je taky moc pěkné 🙂

katynka1989
19. dub 2019

Karolína 🙂

adus07
19. dub 2019

@janahodys za me Karolina

maanule
19. dub 2019

@janahodys k vašemu příjmení bych volila Klára nebo Karin...

Sami Karinku máme a je to neobvykle a přitom krásné jméno ♥️

rou
19. dub 2019

Karolína a Valentina 🙂

jutrli
19. dub 2019

Mně se zas líbí pravě ta s R, krásně to vyzní a má to šmrnc ( zas tak krkolomné mi to nepřijde). Jinak moc pěkna jména, jedno z nich také máme🙂

velkabublina
19. dub 2019

@janahodys Karolína

jupiter2013
19. dub 2019

Viktorie Šmarková zní krásně 😃

mandala
19. dub 2019

@bucifalek A třeba nevdá...
@janahodys Jméno je na celý život a podle mne by se mělo k příjmení hodit. vy máte příjmení výrazné, k tomu by se mě líbilo nějaké jednoduché jméno, třeba Aneta, Jana, Eva, Ina, Ela, Ema atd.

ariadna12
19. dub 2019

Za mne Valentina nebo Anezka

dzejn002
19. dub 2019

@janahodys Nejlíp mi zní Anežka a Karolina. ;)

ka6ka
20. dub 2019

Za mě jednoznačně Karolína. Moc krásné jméno. A k příjmení se hodí.

Strana
z2