Poraďte sportovní jméno pro holčičku
Prosím o tipy na jméno pro holčičku,které by mělo být svěží, nápadité, dobře zapamatovatelné a (kvůli manželovi) vhodné pro sportovkyni. 🙂
Hledáme jméno se svátkem mimo prosinec a leden (což mě mrzí třeba Karin) a také srpen, ale není to až tak rozhodující. Hodit by se mělo k příjmení Šmarková.
Děkuji!
Klára,Alice,Agáta,...
Vanda 😃😊
Elena, Alice, Dita, Radka, Edita 😊
Napadla mě Darja nebo Doris.
Sportovní jméno mě pobavilo. Už to tu padlo volila bych jednoduchá a krátká jména - Jana, Dana, Aneta
K tomuto prijmeni bych volila typicka ceska jmena, pokud mozno bez hacku...Darina, Daniela, Dana, Lucie, Petra, Michaela...i ta Viktorie nebo Tamara nejsou spatne.
Anna ;)
Tak se podivej na sportovkyne a neco si vyber, ne?
Sabina Šmarková, to mi zní krásně, představím si pod ním krásnou sebevědomou ženu 🙂
Konečný výběr by mě taky zajímal 😀
Ester nebo Barbora 😁
Já bych se vyhnula opakování Š,R, to jsou výrazně hlásky už i tak, natož opakovaně.
Líbilo by se mi Aneta Smarkova
Sabina, Alice, Edita, Laura. Sabinu máme a princezna rozhodně není 🙄😁
Eva, Yvona, Marta.
Mám Šárku, Marinu a Ronju 🙂 Za svěží a neotřelá považuju všechny tři... Ono to je fakt o vkusu... Doporučuju vzít kalendář a číst ho zprava doleva a zpátky... Něco v tý hlavě zůstane 🙂
@kaaacaaatkooo Z tipů se mi nejvíc líbí Viktorie,ale o tom manžel nechce ani slyšet.Za něj Karolína,ale tu uz v rodine máme (neteř).Do srpna ještě máme čas.
Ještě mě napadla Marika
Sabina, Aneta co tu zaznely, taky super.
Lenka 🙂 Zrovna ji čekám.
Radka
Simona, Lenka, Iveta, Lucie... K příjmení s háčkem bych volila klasičtejší jméno.
A v čem je problém se svátkem v prosinci?
Nechcem byť hnusná, ale vy máte iné kritériá 😂
Meno pre športovkyňu 🤒 meniny nie vtedy a vtedy lebo oslavujeme to a to...👏👍
HLAVNE NECH JE ZDRAVÁ!!!!

Máme Stellu a Zoe. Jsou to jména, která se dají vyslovit bez zdrobnělin v základní verzi a pořád jsou hezká.
A obě jména nám chodí trénovat atletiku 😀