Poraďte sportovní jméno pro holčičku
Prosím o tipy na jméno pro holčičku,které by mělo být svěží, nápadité, dobře zapamatovatelné a (kvůli manželovi) vhodné pro sportovkyni. 🙂
Hledáme jméno se svátkem mimo prosinec a leden (což mě mrzí třeba Karin) a také srpen, ale není to až tak rozhodující. Hodit by se mělo k příjmení Šmarková.
Děkuji!
Sportovní jméno mě pobavilo. Už to tu padlo volila bych jednoduchá a krátká jména - Jana, Dana, Aneta
K tomuto prijmeni bych volila typicka ceska jmena, pokud mozno bez hacku...Darina, Daniela, Dana, Lucie, Petra, Michaela...i ta Viktorie nebo Tamara nejsou spatne.
Sabina Šmarková, to mi zní krásně, představím si pod ním krásnou sebevědomou ženu 🙂
Konečný výběr by mě taky zajímal 😀
Já bych se vyhnula opakování Š,R, to jsou výrazně hlásky už i tak, natož opakovaně.
Líbilo by se mi Aneta Smarkova
Mám Šárku, Marinu a Ronju 🙂 Za svěží a neotřelá považuju všechny tři... Ono to je fakt o vkusu... Doporučuju vzít kalendář a číst ho zprava doleva a zpátky... Něco v tý hlavě zůstane 🙂
@kaaacaaatkooo Z tipů se mi nejvíc líbí Viktorie,ale o tom manžel nechce ani slyšet.Za něj Karolína,ale tu uz v rodine máme (neteř).Do srpna ještě máme čas.
Nechcem byť hnusná, ale vy máte iné kritériá 😂
Meno pre športovkyňu 🤒 meniny nie vtedy a vtedy lebo oslavujeme to a to...👏👍
HLAVNE NECH JE ZDRAVÁ!!!!

Máme Stellu a Zoe. Jsou to jména, která se dají vyslovit bez zdrobnělin v základní verzi a pořád jsou hezká.
A obě jména nám chodí trénovat atletiku 😀