V kolikátém týdnu těhotenství vám řekli pohlaví?
Maminky jsem v 16 tt v kolikátém týdnu Vám řekli pohlaví? Čekám první dítě 🙂
Já jsem ve 25. tt a ještě to nevím, mám jen tip od doktorky. 😀 hodně doktorů to na tom prvním screeningu nechce říkat, protože si většinou nejsou 100% jistí, ale pak později už to většinou dají 🙂
Koukam ze kazda to mame oprAvdu jinak, nezbyva nic jineho nez pockat
Ja byla s zadankou od meho doktora (ma starsi utz) u Apolinare, ve 12tt mi to rekli v poho, pak i ve 22tt, 30tt taky a nazor se nemenil🙂 jen pritel si myslel ze toho pindoura tam nekde priste najdou:D
13tt a doufám, že to ve středu dr potvrdí 🙂
Ve 13tt spíše kluk, tedka na 3D ultrazvuku v 19tt prej není vubec nic jistého nemuže nic řict přesně ale že ona ta pytlik nevidí tak se spíš přiklání k holčičce tak jsme zmatená , už chci nakupovat věci, ale zatím nemužu :( 😀 , ale shodli jsme se s paní doktorkou že obličejíček je uplně jemnoučký a vypadá to na holčičku 😀 , tak se uvidí snad se to konečněěě 2.5. na velkám ultrazvuku dozvím....
@makronka222 tak tak samo mě rozčiloval včera muj přítel, že on tam pytlík vidí říkám mu no tak doktroka je pak uplně blbá slepá a dělá to poprvé, no až mě normálně vytočil 😀 😀 😀
@saries Já myslela, že jemný obličejík mají všechny malé děti 😉. Alespoň já to po nakouknutí do kočárku (pokud tam není modrá nebo růžová) nepoznám. 😎 Každopádně držím palečky, pokud chceš děvče!
Výbavu kupuji neutrální a co nejde neutrální, tak kupuji obojí - ono to v kočárku zase tak nevadí. Hlavně aby ve 4 nechodil kluk v šatičkách.
Já chci holčičku 🙂 Už mám jednu 4 letou 🙂. Přítel chce kluka tak uvidímee no 🙂... At je to co je to hlavně at je zdravá/ý 🙂
Já byla minule úterý na velkém utz. Podle MS jsem byla ve 21tt, co se tyce VVV tak vsechno ok. Jen mi pan doktor rekl,ze se mu zdá mensi a odpovida 19tt,ze "mam byt"(což mi i co se tyce pohybu přijde jako blbost, jsem prvorodicka a ze bych pohyby cítila od 16tt?zvláštní), každopádně mi pan doktor rekl, ze to vypadá na holčičku.(jupiii :D) ale pristi úterý jdu na kontrolni ultrazvuk, jestli nam to mimco povyrostlo a pohlaví mi potvrdí taktéž. 🙂
@saries
řekli mi pohlaví hned ve 13tt na NT screeningu, od té doby už jen potvrzují - tak uvidíme!🙂
řekli mi ve 30 týdnu - schovával se 🙂 >ale já to ani nechtěla spíše jsem podlehla manželovi, al kamarádce to také řekli snad hned a v 16 týdnu to věděla určitě a trefili se
Ahoj, nám řekli ve 12 tt na genetice holku a od 26 tt t byl kluk jako buk na druhém 3D 😀😀 a teď už jen potvrzují.
Nám ho řekl ve 22. týdnu.. Byl to jasný kluk, poznala jsem to i já 😀
Ahoj holky tak já budu mít holčičku na 90procent si je jistej 🙂
Obe deti mi rekli ve 12.t.t.. A jak pan doktor rekl, tak i bylo. 😉
Pohlaví nam poprvé řekli na 1. Velkém UTZ v Genetu.
Nám ted ve 13. tt, dokonce nám to sám nabidl, takže předpokládám, ze kdyby si nebyl jistý, tak nic neříká 🙂 hrbolek směřoval dolu, takže holčička 🙂 už se "hadame" kvůli jménu :D
V 17. tydnu mi doktor tvrdil, ze je mimino moc male, ze vubec muzu byt rada, ze je videt na utz. Spis byl moc liny neco hledat.
ve 13tt na 70% a v 17tt už na 90% ... zatím ovšem nevím, jestli se trefili 😉 Jsem teprve v 19tt...
Kolem 20. týdně na velkém UTZ 🙂
Na 95% v 16tt 🙂 A dr. se trefil 🙂
Mne to rekli na velkem ultrazvuku ve 20tt 🙂
Mě řekla dr ve 13.týdnu chlapečka, v 17.týdnu to potvrdila, tak ještě uvidíme ve 21.na screeningu a začnu nakupovat 🙂
Prvni prcek v 13 a ted druhe v 15 a u obou trefa na 100℅ 😁
Také na 95% v 16 tt 🙂
20.tt na velkém ultrazvuku
Jsem v 17týdnu pořád nevíme:-/. Prý na velkým utz🙂
ve 13tt na screeningu, na 80% řekla že je holka a nepletla se 🙂
22.týden a pořád nevíme, doktor se drží pouze fráze "vypadá to na holčičku", ale moc jistě nezněl, tak já nevím... si snad zajdu někam jinam ještě, at mi na to mrknou 😀 :/

Tak me na 1.screeningu nic dr. Nerekla.ve ctrvtek doufam ze uz to pujde poznat, nebo zacatkem kvetna na velkem utz