icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
20. led 2019

@andelka tyjo, mě vůbec nedochází, že už je to tak za dverma.... že už bych si sebou měla taky brát i tašku 😀

andelka
20. led 2019

@zuzekk taky cítím pnutí. Vždycky jsem byla baculatá a pupík jsem měla jako důlek,a ten už je pryč. Mažu všechno olejíčkem,i ten pupík,i masíruju kolem něj.

andelka
20. led 2019

@val333 no kolik máme do TP,12? A mladšího jsem rodila 9 dní před. 10 minut autem od tchanovcu je porodnice,a auto to uveze.

val333
20. led 2019

@andelka jasně no.... Raději být připravena 🙂...

yvonneullmann
20. led 2019

Ahoj holky. Zdravim z nemocnice. Od 22 hodin Lezim na kapackach v porodnici. Ten nerv je katastroficky ://

val333
20. led 2019

@yvonneullmann jejda.... Tak se držte!!! Uz se ti aspoň trošku ulevilo po těch kapackach?

yvonneullmann
20. led 2019

@val333 to je to Nejhorsi. Vubec nezabiraji. Na zitra objednávání neurologické konziliumna uvidi se co bude :/.

garfa4
20. led 2019

@jessulka ja mam asi stejnou nebo podobnou a ulozila jsem si tento odkaz content://com.sec.android.app.sbrowser/readinglist/1014150140.mhtml

Pokud by odkaz nefungoval, tak je to ze stranky detskyraj.cz a do lupy dej emitex zavinovacka

Dole je video, dle ktereho se to budu ucit, tak treba ti to pomuze

garfa4
20. led 2019

@yvonneullmann takze jsi nakonec skoncila jako ta ma kamaradka ☹ to me mrzi. Drzim palce, at mas prubeh a vysledek jiny nez ona, protoze ji to stale boli a do patku pry musi porodit (ma malo plodove vody) a desi se toho, jelikoz nemuze bolesti ani poradne dychat. Snad ti kapacky zaberou a bude ti dobre

basice
20. led 2019

@yvonneullmann ach jo, to mě neříkej, že není nic,co by ti mohli dát na tu bolest 😔

seveneye
20. led 2019

@dominika963852 domco!snad jste s prckem už zase ok🙂jeden den tu nejsem a tady hotovej lazaret....

seveneye
20. led 2019

@yvonneullmann chudero a s tebou tam teda nacvicuji co?dávají ti něco od bolesti,moc možností asi není co....a jak to vypada,budeš mít rodit dřív nebo tě tam takhle hodlají udržovat?

seveneye
20. led 2019

Holky jinak hlásí že nás teď čekají mrazivé dny,nedoporučuje se pobývat déle jak 20min.venku,omezit přechody mezi teplem a zimou,zvýšit příjem prohřívacich potravin..nj a mě zrovna to slunečné počasí láka ven😀chlap už teda samo přitáhl nějakou rymicku,ale nebojím se,mam pocit ze jako těhotná mam tu imunitu nějakou lepší...

silwiin
20. led 2019

@andelka vsak uz je to ve fazi, kdy uz jsou skoro hotova🙂 ale byla vizita a zas nic nevim, na otazky neodpovidaji a sestry zas nic nevi... super:(

ajdamajda
20. led 2019

@silwiin tak tomu rozumím . Bála bych se taky.

ajdamajda
20. led 2019

Já teď jim svá oblíbená chilli jídla a k tomu piju koreneny nápoj se sporysem dle Pa . Zatím nic 😀 a velký úklid ... ta jídla už tak tyden a pití od včera

misak48
20. led 2019

@seveneye já jsem doma zdravá jediná... Bydlíme v domku s našima a je to tu už týden fakt masakr. Naši, brácha i manžel už týden jednou všichni na čajích, sirupech na kašel, kapkách do nosu a cucani do krku... Já jsem naštěstí jediná, kdo vypadá, že se ho to netýká 😀

yvonneullmann
20. led 2019

@seveneye
@basice
@garfa4

Mohou me jednou za 6 hodin dat jen kApacku na bolest. Nic vic. Dali me železo a výsledky moci jsou taky pekne na nic pry je kontaminované. Zitra budou brat cevkovanou a uvidi se pry co dal. Pak neurologické vyšetření atd. Ale stejne pry toho moc nemuzou. Takze si myslim ze me stejne jeste na tech par dni poslou domu. Taky sem si rikala ze bych byla radeji aby me o ten tyden pořídili driv. Jenze muj kasel a sekce dohromady taky pry moc nejde. :/ uz sem hotova z toho co se deje. :/

seveneye
20. led 2019

@misak48no tak asi na tom něco bude,mě se právě ptala i tchýně jestli není lepší se separovat abych to nelapla,ale nemám prostě pocit že by na mě něco lezlo...

dominika963852
20. led 2019

Naštěstí jsme v pořádku . Jen mám nízký tlak, který jsem nikdy neměla . Zítra ctg a neurolog. Uz chci domů 😣
Držte se ženy 🍀

dominika963852
20. led 2019

@yvonneullmann Ty jo ty si taky ,,užívas,, . Ať jsi brzy fit 💝

beruska125
20. led 2019

@yvonneullmann no to jsou tedy zážitky na konci tehitenstvi🙄 snad přijde alespoň vysvobození v podobě porodu či nejdřív 😉

skretik
20. led 2019

@yvonneullmann to je mi Te teda lito 😏,snad se Ti brzy ulevi

skretik
20. led 2019

@silwiin a ty se taky drz, pekne Te stresujou a nic poradnyho Ti vlastne nereknou vid 🙈. Nejsem si jista,ze doma by Ti bylo lip,jestli bys tam nebyla jeste vic ve stresu,jestli je vse v poradku,v nemocnici jsi pod kontrolou aspon,ty a mala,ale samozrejme zalezi na tobe kde myslis ty,ze by vam bylo lip

skretik
20. led 2019

Tohle byl muj kotnik 🙈🙈🙈, to je sileny, ten druhy mam taky otekly,ale trosicku min,tady mam lytko a rovnou prsty- hnus 😞😞😞. Dneska mi i strasne otekly prsty na rukou,ale to uz nastesti trochu splasklo, merila jsem si ted pro jistotu tlak a ten mam nizkej,ale ty otoky me i tak desi 🙈🙈🙈

1nelinka
20. led 2019

@silwiin kamaradce takhle vyvolavaly porod ve 37tt..mala byla pozadu o 3 tydny..hlidaly ji v porodnici a jakmile mimco za tyden nepovyrostlo tak se slo na vyvolani..

silwiin
20. led 2019

@1nelinka uvidim zitra, no. Snazim se to tu nejsk prezit, ale nejsem zvyklanic nedelat a jen lezet a cekat...

Ale za me teda stopro doporucuju mobil, tablet nebo aspon mp3 a sluchatka, to skuceni a jeceni rodicich zenskych je fakt o nervy:/ tak dam suchatka a mam klid, hlavne dusevni. Je to stresujici to slyset, kdyz ma clovekza sebou skaredy zkusenosti nebo jen takhle ceka co bude nebo nebude...

vilmic
20. led 2019

@jessulka Ahoj, my se máme dobře. Utla jsem kojení, rozjížděla se mi slušná deprese a každý přiložení pro mě bylo přemáhání. Skoro při každým krmení jsem brěcela, nebo se mi aspoň chtělo. Nechci ze sebe dělat chudinku s dvojčatama, ale ono kojim dva nedonošence je opravdu specifický. Oni nejsou jako normální novoušci, co se přisajou a za chvilku jsou najezení. Tím, jak jsou nezralý, tak nemaj dokonale sehraný “saju - dýchám - polykám”, dost často se zakuckají, takže odpojit, počkat - druhej řve, že mu prso vypadlo a pak se zase topí ten druhej.. no prostě to na mě bylo moc. Po týdením važení jsme zjistili, že Zora přibrala strašně málo, takže by to bylo stejně na dokrm a Matěj byl na spodní hranici rozmezí, který by přibrat měl. Takže to pro mě byla poslední kapka. Už jsou na UM 10 dní, přibírají jako blázen a myslim, že v konečným důsledku nám je všem líp.

Teď mají oba přes 3 kila, Mates o trošku víc. Se Zorkou už cvičíme, je hypotonická a prohybá se. Ale tím, že jsem cvičila s Vojtou, tak to pro mě neni takovej problém. A taky vím, že Vojtovka, při poctivým cvičení, nese svý ovoce. Mates je takovej pevňouš, no jsou úplně jiní. Ale jsou to zlatíčka oba. Vojta je na ně hrozně hodnej, pořád by je mazlil a pusinkoval.

Sedačku ti nafotim zítra, pojedem na rehabilitaci, tak to sfouknu při tom.

Je mi jasný, že už finišujou připravy u vás všech. Se k vám za chvilku budu moc vrátit, děti za chvilku dosáhnou korigovaného věku, tak na tom budem zase stejně.

misak48
20. led 2019

@vilmic jsou kouzelní 😍 hlavně že jste v psychické pohodě, to mi přijde mnohem důležitější než nějaké kojení ...

ajdamajda
20. led 2019

@vilmic dala jsi jim co jsi mohla . Důležitější je ze teď pribiraji a ty jsi v pohodě 🙂

Strana