icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
20. led 2019

@silwiin díky za doporučení jsem si právě říkala že to není moc vhodny byt v porodnici za hi-tech blazna,sotva porodim a už budu trčet na sitich a se sluchátky v uších,ale pokud je to až takovej psycho boj tak to měním názor🙂

beruska125
20. led 2019

@vilmic jste šikovní jak to zvladate...já si třeba vůbec neumím představit mít dvojčata🙂😉

seveneye
20. led 2019

@vilmic ahoooj jste sladci🙂a koukám že ti snad prcci spinkají duo,to je fajn-ja byla strašná potvora,otočený spaní....takže bracha pěkně trpěl😀

basice
20. led 2019

@vilmic jsou úžasní a ty máš můj obdiv, že to takto zvládáš. S tím kojením jsi dobře udělala, hlavní je, aby jsi byla ty v pohodě a pak budou i děti 😉

renulkka
20. led 2019

@vilmic Přesně jak píšou holky, dala jsi jim, co jsi mohla 😉😍 A důležitý je, abys ty byla ok 🙂 Jinak mrňouskové jsou krásní a jak rostou! 😍 Už se těším na tu naši prdelku 😀 Tak až bude čas, tak zase dej vědět, jak se vám vede 🙂

renulkka
20. led 2019

Holky, kdo máte děti, máte někdo zkušenost s nemocí ruka-noha-pusa? Měla bych kdyžtak pár otázek 😔 Starší dcera to možná má a já možná taky 😔 Pokud teď neporodím, tak to snad miminko nemůže nijak ohrozit? Nebo může? 😔 Jsem z toho taková smutná :( 😞

basice
20. led 2019

@renulkka u nás to měl Samík asi před rokem,ale naštěstí hodně lehký průběh. Ale jestli to nemůže ohrozit nenarozené Mimi,tak to bohužel neporadím. Raději bych možná zavolala doktorovi.

jessulka
20. led 2019

@vilmic Ahojik, reda to jsou bobanci. Rostou pred ocima. Ja myslím, ze jsi udelala dobre, ze jsi prestala kojit. Prece se kvuli tomu nezblaznis. Maminka ma byt pro miminka odpocata, v klidu a v pohodě. A ted aspon krásně proberou po UM. Koukám, jak krásně spinkají, to je k nezaplacení, kdyz ti takhle krásně usnou oba.
Budes moc hodná, kdyz mi tu autosedacku s tou zavinovackou vyfotis. Mne se to furt zda takový nanahnany, ze to musi byt pro miminko nepohodlné. Ale asi to tak ma být. Budu se těšit na fotky a podrobny popis 😂

Ahoj holky, tak mne zitra ceka poslední kontrola pred nástupem do porodnice. Jdu na monitor, na ultrazvuk a domluvit vse ohledně nedělního prijmu.
Ja dnes vyprala a vyzehlila veci do postylky a do ohradky. Tak mam toho nejak plny kecky.

renulkka
20. led 2019

@basice A můžu se zeptat, jak to u něj probíhalo a jak to dlouho trvalo? 🤔 Právě že Anežka naštěstí nemá teploty a vypadá to taky na lehčí průběh 🤔 Někdy v týdnu se ji objevily první pupínky na rukou a prstících a stehnech, takový jakoby vodnatý nebo jak to mám popsat... Byly jsme s mladší u dr zrovna na preventivce, tak jsme ji to ukazovali a ta nám řekla, že možná exém... Jenže jí se to víc jakoby podlilo, udělalo se jich po rukách a hlavně na dlaních těch pupínku víc... Včera se ji objevily i okolo pusinky a všimla jsem si, že jich má i pár na chodidlech 😐 A včera večer se objevily i pupínky mě na rukách (na hřbetu, na prstech a dlaních), na nohách zatím nic a cítím nějaký pupínek sem tam na jazyku 🤔 K dr budu volat zítra 😔 Tak doufám, že to miminko neohrozí :(

misak48
20. led 2019

@jessulka taky mám zítra kontrolu 🙂 já teda bez UTZ, jen monitory, dia a poradna. Ale taky je zaručeně poslední 🙂 hurá 🙂 v kolik to máš?

jessulka
20. led 2019

@misak48 V 9hodin v porodnici. Jdu k te paní doktorce, co bude s mym Dr. provádět cisarsky rez. Tak vim, ze budu v dobrých rukách.
Tobě drzim moc palce 🤗

jessulka
20. led 2019

@renulkka Jeziskote, co se to u vás vyskytlo za nemoc? At jste brzy v pořádku. A drbe to, nebo svědí? Teplotu nemáte?
Tady je to jeden velky Lazaret.

renulkka
20. led 2019

@jessulka Teplotu naštěstí nemá, musím zaťukat... Podle mě ji to nijak nesvědí, akorát jednou si stěžovala na au na dlani... Tak ji to asi bolelo nebo pálelo a je teda víc otravná a unavená, předevčírem usla u oběda na židli 🙈 A to přes den nespí od roku a půl... Mě teda to trochu svědilo po tom, co jsem umývala nádobí... Tak jestli jsem to třeba podráždila jarem 🤔

misak48
20. led 2019

@jessulka tak aspoň to budeš mít brzy za sebou tentokrát a ne jako kdyz chodíš až odpoledne 🙂 držím palce, ať to tentokrát proběhne v pohodě a bez zbytečných stresů a plašení 😉 určitě dej vědět, jak jsi dopadla 🙂

vilmic
20. led 2019

@misak48 @ajdamajda @beruska125 @seveneye @basice @renulkka @jessulka Děkuju holky, že jste taková podpora. Já si to s tím kojením srovnala. Kdyby nebyly nedonošení, tak jsem se na to vyprdla už v porodnici. Pořád mi to bylo líto, že už tak měly těžký start a já jim to budu ještě víc komplikovat, ale pak se prohlubavaly ty moje stavy a za to to opravdu nestojí. Konzultovala jsem to i s laktační poradkyní od Apolináře a i tam mi řekla, ať se na to vykašlu. Asi z telefonu vycítila, jak mi je.

K tomu spánku, oni stále ještě většinu dne prospí. Řekla bych, že teď se začínají protahovat ty jejich bdělý intervaly. Přecijen do teď jakoby byly v bříšku, musí se tak brát i když se dopíkaly na světě. Proto jsou ty dva věkdy, biologický a korigovaný. Co mě ale překvapilo bylo, že jsem včera vytáhla mimi hračky a oba je fixují a vlastně na ně reagují jako stejně staří vrstevníci. Jsou to šikulky, tak snad to brzy všechno doženou. Zatím ještě mají mlíčko pro nedonošené děti, které je hodně kalorické, takže přibírají hodně (mimochodem, hradí ho pojišťovna), uvidíme jaký budou pak na normálním UM.

Tak se zatím mějte a už se těším na první miminko. 🙂

beruska125
20. led 2019

@renulkka syn to měl (ruka noha pusa) ale měl lehký průběh -teplota, vyrážka (už si to moc nepamatuji😂) ale teď nedávno to chytla kolegyně v práci od syna a měla to docela dlouhé a ošklivé. Pokud jde o tehotenstvi a miminko vůbec netuším, raději bych se zeptala lekare😉

misak48
20. led 2019

@vilmic první miminko po tobě už stihla @1nelinka, už jsou s Rachelkou doma 😉

vilmic
20. led 2019

@misak48 No pane jo, @1nelinka tak to moc gratuluji.

merope
20. led 2019

@cuccinka Já zvracela poprvé ve 27tt. Ale u mě mám podezření, zda to není vysokým spodním tlakem - většinou když něco dělám a jsem nervózní, tak mi začne být blbě a vyskočí i ten tlak.

bombat
21. led 2019

To zatmění Měsíce je nádherné!

ajdamajda
21. led 2019

@bombat u nás nic ... mezi paneláky prd vidím . A to jsem se těšila

ajdamajda
21. led 2019

Noc teda hrozná . Nemohla jsem poradně spát. A moje sny .... taky pecka .
Dneska jedeme kouknout do Rakovnika

andelka
21. led 2019

A já si říkám proč mám v noci pocit,že rodím. Byly to jen sny,nebo vzpomínky. Možná ten měsíc.

andelka
21. led 2019

@vilmic bobci jsou nádherní. A hlavně že budeš spokojenější. Na tři děti a dvojčátka k tomu je potřeba být co nejvíc v pohodě.

bombat
21. led 2019

@ajdamajda Manželovi se povedly i krásné fotky, moc jsem si to užila. Napiš mi pak prosím ohledně té kontroly v Rakovníku...

andelka
21. led 2019

@renulkka můj měl hfmd když měl 2 roky a mladší 3 měsíce,ten byl kojený,nic mu nebylo,ani dospělým ne. Měl to hodně ( i potom neštovice měl hodně), myslím že první den i s horečkou. Naštěstí to neměl nikde uvnitř,jen kolem pusy,takže normálně pil a jedl. Asi týden jsme nebyli venku,než se to začalo ztrácet. Měl to hodně na rukou, chodidlech,kolem pusy a i na zadečku. Pak to nesmělo na slunce. Chytil to v červnu v MC,takže paráda.

basice
21. led 2019

@renulkka u Samika to začalo teplotami a až pak se mu objevily pupínky. Ale měl jich strašně málo, nejvíc na nohách a trochu obličeji. Na těch nohách ho to asi i bolelo. Pak se mu tam začala loupat i kůže a jeden palec na noze mu jakoby z části slezl.

ajdamajda
21. led 2019

My měli taky ruku noha usta. Vysoké teploty a k tomu aftozni stomatitidu. Bylo to ale jedine onemocneni za 2,5roku syna

smigli
autor
21. led 2019

Tak já dnes taky špatně spala. Zdál se mi nějaký katastrofický sen, že nám bydlení spláchla voda a taky že mi odešla hlenová zátka. :D A pořád mě šíleně pálí žáha, už ani mléko a Renie nezabírá..

smigli
autor
21. led 2019

A vsem marodum preji brzke uzdraveni a hodne sily v boji s nemoci. 🙂

Strana