icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

1nelinka
21. led 2019

@vilmic moc dekujeme😍

tynazezu
21. led 2019

Holky, taky jsem nemohla spát, často jsem se budila...určitě ten úplněk měl nějaký vliv...ale byl krásný, také jsme ho s manželem sledovali 🙂

@vilmic jsou krásní, jsi šikula, že to tak s nimi zvládáš...

Všem marodům do nemocnic přeju hodně trpělivosti a ať je vám lépe a všem ostatním, ať to už ve zdraví doklepeme, už je to za dveřmi!!!

ajdamajda
21. led 2019

Já mám z toho bliti zubní kaz. Celou dobu nic ...

plamenak11
21. led 2019

@renulkka ahoj ja jsem prodelala ruka noha usta ted v tehotenstvi, tak se ptej jeste mi ted po mesici slejzaj dva nehty ☹️

arielka222
21. led 2019

Holky tak na mě asi uplnek nepůsobí nebo co. Ale už toho tehotenstvi mám fakt plne zuby. Malej mě tak strašně tlačí na žaludek a v břichu ze mi asi za chvíli exploduje. Pořád je strašně vysoko a z toho mě pálí zaha nonstop. Ani nic nezabira na to.
Do toho syn má rýmu a musíme v noci odsavat a spí u mě nahnacanej tak se mi ani rodit teď nechce, dokud se neuzdraví.
Už občas jdu a skáču ať to břicho setrepu níž a ono prd. Tenhle týden ve čtvrek zahajuju vyháněcí proces, ptz to dyl uz fakt nedám 😂

plamenak11
21. led 2019

jinak v tehotenstvi to pro plod nakazlivy neni, vadi to pri porodu az a mela jsem to jen ja, dcera a muz ne ani nikdo jiny prubeh jsem nemela nijak tezky ale ty dva nehty mi slejzaj po mesici a to me boli a asi do porodu ani neslezou uplne abych byla fit jde to strasne pomalu a mam strach anych si je nezazrhla a neservala, celkem to boli

misak48
21. led 2019

Holky tak u nás situace přesně jak jsem očekávala - já totálně zavřená, ke spontánnímu porodu se nechystá vůbec nic... Ještě mám naději, že s tím třeba ten dnešní úplněk pohne, ale moc bych na to nesazela teda 😀 takže ve středu nastupuju ráno na vyvolání. Už se na tu naši prdolku moc těším 🙂 ale s manželem jsme se dohodli, že doma všem řekbeme, že do nemocnice nastupuju v pátek (vědí, že mám jít před termínem), abychom je zbytečně nestresovali a vyhnuli se věčným dotazům "už"...
Co ty @jessulka? Jak jsi dopadla?

beruska125
21. led 2019

@misak48 ten úplněk už proběhl dnes brzy ráno/ v noci...na mě to asi působí dost ale k porodu to dnes nevypada😂 včera večer jsem měla solidní poslicky (což u předchozích vůbec neznám) ale dneska už nic. Navíc mám od muže zákaz tenhle tyden rodit, ze máme moc akci😅

skretik
21. led 2019

@arielka222 jak ja Ti rozumim. Me malicko to bricho asi kleslo,zaha me pali jen sem tam,ale strasne me tlaci zaludek furt a pod zebrama(ale to mi prijde jak deloha), protoze kdyz radi tak max k pupiku,vys ne.v noci chodim tak 6x curat a zacina me bolet v krku, syn smrka a polaslava a vyhybat se mu nemuzu. Na jednu stranu uz to chci mit za sebou,na druhou bych spis potrebovala dat se do kupy 🙈.

skretik
21. led 2019

@beruska125 ja mela solidni poslicky par dnu a dnesnim uplnem jako kdyz utne... nechapu... otekla jsem,vsechno me boli,ale poslicci odesly 😏.

@misak48 a jak budou vyvolavat? Dej pak vedet, Ti zavidim,ze uz presne vis a uz je to za rohem.bych ve ctvrtek nejradsi prijela na kontrolu a uz tam zustala,takoveto necekane rodeni 😅😅😅

arielka222
21. led 2019

@skretik to je děs co? Já tohle u syna neznám. O zebrech radši ani nemluvím, ty mám snad zlomené nebo co jak to.boli a nedá se na nich ani ležet. No my byli o víkendu na horách a malej trosku prostydl a na mě taky trosku něco leze, tak se mi porod teď nehodí. Stejně mám ještě 2 týdny do termínu, ale to jako asi nevydržím už.

jednaholkaa
21. led 2019

Me teda naopak jak to bricho obcas tlacilo pri sezeni uz netlaci vubec a muzu sedet jak dlouho chci.. mala se tam obcas prevali ale jako jinak uplna pohodicka. Neumim si teda predstavit, ze mam za 4 tydny rodit, ale tak treba jeste nejaky poslicci nebo neco zacne 🙂) Dneska zacinam s datlema, spis se bojim prenaseni, tak doufam, ze pomuzou 🙂

beruska125
21. led 2019

@arielka222 mne zase minuly tyden hrozné kleslo břicho, vůbec nevím kam se to mimino zanorilo ale najednou cítím pohyby znatelně níž a je to pohodlnější, až na nepřetržitě čúrání😂 ale stejně je ten konec už takový nervózní no🤪

garfa4
21. led 2019

Holky tak ja taky dnes mela utz v nemocnici. Mala je napasovana strasne dole, proto me to hrozne boli a nemuzu skoro chodit nebo se jinak normalne hybat. A taky kvuli tomu nesla zmerit hlavicka. Je stale o tyden mensi, coz je pry uplne v pohode a ma 2800g. Ale termin mam az v pulce unora, tak jsem zvedava, kolik jeste nabere.

Jinak i presto, ze je napasovana hlavou az kdesi v panvi, tak bricho nijak neklesa a zaha teda pali kazdy den pekelne.

renulkka
21. led 2019

@plamenak11 Tý jo, tak snad budeme mít lehčí průběh 😔 Včera se starší osypaly víc i chodidla a dnes to vypadá jako velký puchýř, i si sem tam stěžuje, že ji to bolí 😔 Já to mám naštěstí zatím jen na dlaních a hřbetu ruk 😏 Upřímně zespodu na chodidla si moc nevidím, ale občas mě tam něco svědí... A všimla jsem si, že mladší se teď udělalo pár pupínků na nožce (asi 2) a na ručičce tak 2, tak jsem zvědavá, jestli se to u ní taky rozjede 😔 Chlap zatím jediný nic nepozoruje 😔

A jinak holky, opravdu je to ruka-noha-ústa... 🙈 Dětská doktorka říkala, že by to teď mimču ublížit nemělo, pokud nezačnu rodit 🙂 Tak snad... Ještě jsem o tom psala gyndařce, tak uvidím, co odepíše ona 🙂 Dovolat jsem se ji nemohla 😔 Co vám budu povídat, teď před porodem se to nám všem tady nějak komplikuje 🙈 Tak nám přeju, ať jsme na ten náš den D všichni fit! 😍

basice
21. led 2019

@renulkka tak snad ta malička vydrží v bříšku do doby, než budete všichni fit. U nás už s přestávkami narodíme od Vánoc, pokaždé něco jiného a někdo jiný. Takže zatím se moc na porod necítím i když někdy už je to hodně náročné.

andelka
21. led 2019

Když jsem rodila mladšího,tak zrovna starší měl rotaviry. V noci blinkal,skoro jsem nespala,nakonec já v porodnici, babička se starším u doktorky..do porodnice samozřejmě za mnou nešel. Jak jsem se vrátila,tak byl takový bledý, hubený,Bobek. Naštěstí dost pil,kamarádka s malým skončila v nemocnici. Byli u nás v pondělí a v pátek jsem rodila.

yvonneullmann
21. led 2019

Ahoj holky. Tak u me byl neurolog. Odesel bez toho aniž by neco rekl. Prisla doktorka ze musim na rtg ze maji podezření na rupturu zebra. Takze sem po rentgenu a Cekam co bude. Pokud to nebude ruptura tak budou volat pro zmenu plicni. Mam nervy uz. Malej je uplne Ok podle vseho ale Ja sem psychycky uz uplne ko. Udéali me tejpy na to bolavé misto co meli ulevit a ani prd. KApacku ki namichali takovy koktejl ze sem sama koukala a taky zadna úleva. Kasel se zase horsi Takze do me cpou uh i stoptussin. Ja chci domu :/ uz me tu hrabe

misak48
21. led 2019

@skretik to nevím. Asi taky záleží na tom, jak bude vypadat hrdlo. Mám být v 9 ráno na příjmu na rizikovém a tam se uvidí podle nálezu. Určitě se pak ozvu, jak budu mít chvíli. Jako o nečekaném rození mi nemluv, já byla dneska ráno tak vyplašená, že kvůli mě manžel ráno táhnul do Prahy tašku. V noci se mi zdálo, že rodím, ráno mě pak děsně bolelo břicho. Tak jsem ho instruovala, aby vzal prostě tašku s sebou do práce (pracuje 10 min pěšky od porodnice), protože kdyby se náhodou něco dělo, tak se pro ni domu vrátit nestihneme...

jessulka
21. led 2019

@misak48 Ahojky, ja litala po porodnici zase jak magor. Na registracni poradne o tom zmenenem terminu sekce samozřejmě nevěděli, uz jsem si pripadala jako magor. Tak si to tam zapsali. Nastupuji tedy v nedeli dopoledne a mala se narodi v pondělí po osmé hodině rano. Take uz se moc tesim. Jinak kontrola dopadla tak nejak normálně. Jizva ma kolem 2mm, mam se šetřit a nic nedělat. Ma hoavicku zarytou presne nad moji stydkou kosti, proto mne ta kost tak hrozně boli. A hlavně mi tlaci mocovy mechyr. To mi pry Dr. nezávidí. Malá ma predpoklad vahy 3200g. Asi bude vetsi, nez byla Verunka, ta mela 2850g a 48cm. Tak vubec nevím, jaké oblečky mam do porodnice sbalit, jestli 50 nebo 56. I kdyz ono se tem výsledkům moc neda verit. Kamaradce odhadovali 4kg dite a mala mela 3200g.
Take nevim, co na cestu z porodnice, jestli budou takove mrazy, jako jsou od pátku, tak ta chlupatá kombinézka bude asi malo. Co myslíš?
Budu na tebe myslet. Vis jak kamarádka vyhnala malou ven? Vibratorem 😂😂😂😂

arielka222
21. led 2019

@jessulka tak já si ten vibrátor snad pořídím jen abych to urychlila 😂😂😂 nebo manžel bude muset maknout.
Jinak to ti fakt závidím ze už budeš mít mimino v pondělí u sebe a vis přesný termín.

misak48
21. led 2019

@jessulka tak aspoň, ze to teda vzali na vědomí a nesnažili se tě přesvědčit, že kecáš 🙂 s tou velikosti těžko říct, jediné připravit oboje a pak si nechat přivézt tu správnou velikost, podle toho jak bude dlouhá. Já nemám v 50 ani jeden kousek oblečení, takže to mám jasné 😀 ale s odhadem 3700 g z minulého týdne se asi nebojím, že bych ji potřebovala 😀 s tím oblečením si myslím, že pokud se jedná jen o přesun porodnice - vytopené auto a pak auto - domov, tak zespodu bude hrát vajíčko a zvrchu když dáš hodně teplou deku, tak by měla i ta chlupata kombinéza stačit....

plamenak11
21. led 2019

@renulkka snad vas to tychle prejde... ja v krku mela snad jeden pupinek jinak predevsim prsty se mi osypaly a po par dnech i chodidla a bolelo me to tak dva dny jinak zadny hrozny prubeh to nebyl prave se divim ze i ty dva nehty mi slejzaj na to jak to celkem slo.. a k tomu jsem mela tenkrat jeste bakterialni zanet a atb no nevim kde se ta nemoc tak vyrojila ze ji ma skoro kazdy, tak drzim palce at jste vsichni brzy fit jeste pred porodem

basice
21. led 2019

@yvonneullmann divím se, že už tě na to plicní neposlali dříve, pokud se ten kašel nelepší. To musí být strašná bezmoc, když nic nezabírá a hlavně ani doktoři nic nevědí. Tak snad už se to teď někam pohne a bude to lepší. Drž se holka!😘

jessulka
21. led 2019
jessulka
21. led 2019

Nadšená budoucí velká ségra 😍

jessulka
Autor odpověď smazal
jessulka
21. led 2019
jessulka
21. led 2019
jessulka