icon

Líbí se vám jméno Štěpán pro dítě?

15. bře 2022

Líbí se Vám jméno Štěpán? Mně moc, ale manžel tvrdí, že to by nám teda pak poděkoval za takové jméno - přijde někomu vyloženě hnusné?

Strana
z2
maxulekapcule
15. bře 2022

Mě se taky líbí, i v ženské podobě

pipi_puncocha
15. bře 2022

Taky se mi moc líbí. Ale manžel ho zavrhl podobně jako tvůj.

mamikajuli
AMBASADORKA
15. bře 2022

Moc se mi líbí, když jsme čekali teď třetí, mým favoritem bylo právě Štěpán/Štěpánka 😍 Manžel chtěl ale od začátku moc Klárku, takže máme nakonec Klárku 😄 Ale za mě varianta holčičí i klučičí pěkná 👍

anettkah
15. bře 2022

Zrovna jsme ho pred mesicem dali 😊

terkync
15. bře 2022

Taky jsme měli u syna na seznamu, líbilo se teda nám oběma. Ale nakonec vyhrálo mužnější jméno i vzhledem k příjmení. Štěpán je krásné jméno 👍

treasurka
15. bře 2022

Základní varianta je hezká, ale zdrobněliny se mi nelíbí. Nevýhoda je, že se mu svátek spláchne s Vánoci.

jaja01k
15. bře 2022

Mně se Štěpán moc líbí 🙂

me_druhe_ja
15. bře 2022

Já bych si to jméno nevybrala, ale určitě není hnusný.

autor
15. bře 2022

Důležitá vsuvka:První syn je Adam, to vybral manžel. Tak, že by svátky byly fakt svátky😁 Ale zas dávat jméno, které se manželovi fakt nelíbí..

sisa158
15. bře 2022

My jsme ho také měli vybrané pro syna...nakonec to byla dcera...😅 Je to krásné jméno 😍

gracinka7
15. bře 2022

Mě se líbí, ale přijde mi, že má málo domácích variant.

martt
15. bře 2022

Máme syna Štěpána jméno vymyslel manzel a mne také moc líbí.

lenkalubina
15. bře 2022

My čekali Štěpánka ❤ máme ho v nebi jako andílka❤

jako_mala_holka
15. bře 2022

Mně se líbí... A moje sestra měla být Štěpán, kdyby byla kluk 🙂

ee.liska
15. bře 2022

Máme Štěpánku 🙂 I Štěpán se mi moc líbí, akorát je blízko Vánoc, tak jsme měli vybrané jiné

denisq
15. bře 2022

Tak já mám staršího Šimona a teď mladšího Štěpána. Šimon má svátek dva dny před Vánocemi a Štěpán dva dny po. A myslím si, že zrovna svátek je úplně jedno jestli je kolem Vánoc. Horší jsou myslím si narozeniny. To naštěstí máme v dubnu a říjnu.

malanoha
15. bře 2022

Štěpán je nejkrásnější jméno ❤️ Taky bych ho dala, ale už máme v blízké rodině dva, to už by bylo moc 😒

alubif
15. bře 2022

Za mě jeden z top nejhorších klučičích jmen.

zzuzinda
15. bře 2022

Mám Štěpána chlapa 🙂 Svátek slaví 30.8. Jednu dobu (za komunistů) bylo Štěpána v srpnu 🙂 a syn Adam slaví svátek 9.9. - to nám řekla Dr.Knappová, že jeden kalendář v Maďarsku má adama v září 🙂

germaine
15. bře 2022

Máme Štěpána a neměnila bych ;)

lucie7324
15. bře 2022

My máme syna Štěpána, miluju to jméno, už odmalička,někdy od 10 let jsem říkala,že pokud budu mít syna ,tak Štěpánka no a roky uplynuly a můj přítel se kterým syna mám se čistě náhodou taky jmenuje Štěpán. ❤️ On to jméno tolik nechtěl, chvilku byl proti,ale tak to je tím,že se tak jmenuje on,taky bych vyloženě nechtěla po sobě. Je to nádherný jméno.

tasimia
15. bře 2022

Líbí 🙂

lucie11111
15. bře 2022

Mame Adama a Štěpána. Za mě nej klučičí jména 🤘😍

aneta15
15. bře 2022

Já půjdu proti proudu. Mě se vůbec nelíbí a nikdy bych ho svému dítěti nedala. Obecně nemám ráda "Nemužná jména" 😁. Ještě horší jmeno mi přijde Vít - Vítek. Mě se líbí jména typu jako Oliver, Roman, Richard, Robert.... Chápu, že někomu přijdou zase strašný ty moje.... Každopádně nedávala bych jmeno, které se manželovi nelíbí. Udělala bych kompromis. Manžel chtěl hrozně Alexe z toho jsem měla fakt osypky, nakonec to naštěstí byla holčička 😁 takže já bych šla do kompromisu a vybrala jiné jméno.

lenatko91
15. bře 2022

Nelíbí. I když jednoho znám a je to skvělý člověk. Ale stejně mu říkám přezdívkou 😃

misaa56
15. bře 2022

Máme Štěpánka už mu budou v létě dva roky. Na jméně jsme se shodli už dávno před tím 😊 taky to bylo asi jediný na kterým jsme se shodli 😃

vikinkav
15. bře 2022

Mame Stepana a to jmeno se mi porad moc libi, da se mu hezky rikat zdrobnele a zaroven ta zakladni varianta je takova zvucna, pekna 👍

izz76
15. bře 2022

Mě se to jméno docela líbí, ale jen v základní variantě, zdrobneliny a zkratky už ne..

kamino
15. bře 2022

Kdo máte doma Štěpána, jak jim říkáte? Já jich pár fotila a většinou říkali Štěpko, Štěpi.. mě to evokuje štěpku ze dřeva 🙂

lucie11111
16. bře 2022

@kamino Štěpáne, Štěpánku. Jiný varianty nepoužíváme

Strana
z2