icon

Mám koupit kočárek (super nabídka) již na začátku těhu?

froka
30. dub 2012

Zdravím všechny těhulky, snažilky a také maminky. Prosím o Vaše názory na koupi kočárku na začátku těhu. Naskytla se nám náhodou možnost zakoupit přesně ten typ kočárku i barvy za poloviční cenu nového (je jen 7měs. použitá korbička, takže jako nový). Mluví se o pověrách, na které mi ale už nevěříme. Při prvním těhu jsme nic nekupovali, báli se cokoliv plánovit a o mimi mluvit, abychom nic nezakřikli a stejně jsme o něj v 5.měsíci těhotenství přišli. Takže, kupování apod. nic neovlivní. Co se má stát se stane i přes pověry. Ale i tak bych ráda věděla, jestli jste i některá z vás koupila kočárek tak brzy a zajímají mě vaše názory. Děkuji za Váš čas a všem přeji hodně štěstíčka a zdravíčka vám i vašim andílkům, ať už narozeným, v bříšku nebo teprve plánovaným! 🙂

Strana
z2
qitecek
18. kvě 2012

Kupovala jsem kvůli skvělé nabídce v 6. měsíci a stál mi v ložnici, takže jsem se mohla neustále kochat a jezdit po bytě 😀 Vše v poho 😉 Pověry vymysleli lidi, co měli nudnej život, potřebovali si ho krapet zpestřit, alespoň v hlavě.

lucajdak
19. kvě 2012

U prvního jsme kupovali kočárek v sedmém měsíci, měli jsme ho u tchýně a teď jsme to vůbec neřešili, koupili jsme ho na veletrhu a byla jsem v 19tt a máme ho v krabici doma, no A? Kdybych měla přemýšlet, jestli se něco stane, tak se z toho zblázním, přírodu stejně neovlivníš, takže pověrám nevěřím a kup, pokud máš příležitost a raduj se!!!

denousek
19. kvě 2012

já bych nekupovala...aale ne sskrz pověry ale skrz to že než odnsís mimčo bude se ti třeba líbit jiný kočárek...já jsem to tak měla u prvního taky hrrr na super kup v 5 měsíci a pak mě to mrzelo....

smardik
19. kvě 2012

pokud je to ten co si přeješ a víš že za měsíc, 2 nenajdeš třeba lepší kup ho. no přinejhorším prodat jde vždy

maxinkaa
19. kvě 2012

Já jsem taky měla na začátku vybraný jiný kočárek a ten, co teď budeme kupovat se mi předtím vůbec nelíbil a říkala jsem, že takovou hrůzu nechci 🙂 No a pak jsem si ho vyzkoušela v obchodě a kupujeme celý set. Pokud ale je to tvůj vysněný a máš ho vyzkoušený, jdi do něj 😉

Strana
z2