icon

Predčasný porod (26.-27. tt)

sevysa
16. únor 2018
Strana
z5
wendissek
18. únor 2018

@marii90 marusko nemocncie s je právě spise zamerena pro neonatologie a rizikové je to tam kde sem ležela já a zastavovali mi porod sem rada ze si porad v celku já mám kontrolu ve čtvrtek tak sem zvědavá

wendissek
18. únor 2018

@sevysa čípek se zkrátil na 2 cm a zátim se nehnul naštěstí a drží to Maruška ho ma kratší a drži se dlouho @marii90 tak neboj jde v dobrých rukách dnes tam byl asi doktor Janků ten je taky fajn

sevysa
autor
18. únor 2018

@wendissek ja mela v patek v noci 2,5cm. Nevis jak casto mi ho budou kontrolovat?
@marii90 to je parada, ze se tak krasne drzite 🙂 mne tu v noci spolubydlici porodila, tak to porad rozdyChavam. Bylo to strasne rychly. Malem ji ani nestacili vyvezt z pokoje...

wendissek
18. únor 2018

@sevysa jo ty porody jsou nejhorší z toho mi nebylo dobře když sem tam ležela a říkala si ted je rada na me. Ty jo to nevím to je individuální me třeba dělala utz co 3 dny ale nechtějí se moc stourat kvůli čípku atd. Nechces nějaký časopis nebo něco ve čtvrtek mám kontrolu za tebou me nepustí ale mohla bych to poslat po sestrickach

sevysa
autor
18. únor 2018

@wendissek jsi hodna, ale vsechno tu zatim mam 🙂 manzel mi koupil sudoku, tak jsem ponorena v cislech 🙂

marii90
18. únor 2018

@wendissek @sevysa Stejne nezbyva nez cekat. Dopadne to dobre, myslim ze to dotahnete aspon do konce 34. 😊 ja jsem rozhodla ukoncit az na konci 35. nejmin 😂 Junior nic nenamital 😂 I kdyz to rikam od zacatku, aspon jeste tyden, aspon jeste tyden.... a zatim drzi.
Dneska uz to maji tak vymakany, ze je vypiplaji jedna dve...a kdyz se bude muset cvicit, aspon to upevni vztah. Rychle to dozenou... do 2-3 let nikdo nepozna, ze se narodily driv. A nejaky astma, alergie, caste marodeni ci co...to maji i deti narozene v terminu 😊 Mrkni na stranky Nedoklubko. Kazdy tyden jsem si cetla pribehy z tydne, ve kterem jsem zrovna byla. Je to motivujici a clovek tam najde hodne odpovedi. Hlavne klidek, mlsej na co mas chut a uzivej si to v ramci moznosti. Uz jste dosli tak daleko, takze par tydnu bude hracka! ❤

wendissek
18. únor 2018

@sevysa tak kdyby si chtěla tak dej vědět a prej kdyby nastal porod tak manžel může byt stěnou kdyby nebyl císař a i na návštěvu může jen on potom může i za miminkem mi říkala známá i když je zákaz

wendissek
18. únor 2018

@marii90 hele aby jsme jeste nerodili v te naší Dubnové skupince mezi poslednima já sem úplně v klidu věřím doktorum asi i proto ze sem sama sestra a vim co dnes dokážou 🙂

marii90
18. únor 2018

@wendissek ted uz jsem v klidu. Ale vim, ze jsem ze zacatku taky jancila a hledala, co jsem udelala blbe. Mne by se libil 17.brezen 😂 to maji nasi vyroci 34 let, tak by si to tatka treba konecne zapamatoval 😁

wendissek
18. únor 2018

@wendissek no já ani nevím které datum by se mi líbilo 27 brezna ma manžel narozeniny tak by mel krásný dárek ano přesně ze začátku sem taky jancila ale nějak sem se uklidnila po 25 TT do te doby 10 hospitalizaci pro silne krvácení

sevysa
autor
18. únor 2018

@marii90 nedoklubko uz mam precteny 🙂 to mi dodava hodne sily a viry v dobry konec 🙂 ja se spokojim i s tim 30.tt 🙂

sevysa
autor
18. únor 2018

@wendissek tak to je super, ze by to kdyztak nebyl problem. Jen aby manzel stihl dorazit. Ma to sem hodinku cesty...

wendissek
18. únor 2018

@sevysa zkus se na to zeptat kdyby něco zda může aspoň k porodu sestřičky jsou tam fajn az na jednu takovou zrzku ta mi přišla protivna

sevysa
autor
18. únor 2018

@wendissek tak zrzku jsem tu jeste nemela 🙂 ani nevim, jestli tu mame stejny sestry jako jsou na JIP. Ale zatim jsou na nas hodny 🙂 urcite pozjistuju, co s tim tatinkem. Ale myslim, ze k porodu muze, protoze ta spolubydlici co odrodila mela manzela volat. Jenom to nestihla.

wendissek
18. únor 2018

@sevysa si na pokoji hned dole kousek od porodních salu ?

sevysa
autor
18. únor 2018

@wendissek jojo asi jo, imtermediarni pece. Hned za dverma na druhou stranu je chodba mistniho CARu.

wendissek
18. únor 2018

@sevysa jj tak tam sem ležela taky 🙂

wendissek
18. únor 2018

@marii90 na tom nedoklubu jsou pibehy jen po 32+0 ?

marii90
18. únor 2018

@sevysa jasne, davej si cil po tydnu, at to lip utika 🙂 A clovek neni ve stresu, ze jeste 4 tydny 😊
@wendissek posledni kapitola jsou 32+, ale najdes tam i deti narozene ve 34-35 tydnu, co treba meli nejaky problem 🙂 je to fakt super, jak to ti rodice zvladli, kdyz treba ani nemelk moznost byt tam hospitalizovani s tim prdolou malym. Moc jim fandim ❤

wendissek
18. únor 2018

@marii90 jj taky už procitam

belleelle
18. únor 2018

@sevysa to je super! Vidis, i oni doufaji, ze to dotahnes do 30tt. Nakupovat budes po eshopech 😉

elinka90
18. únor 2018

Ja byla ve 30tt hospitalizovana, protoze jsem byla na 2 cm otevrena. Ve 33tt uz na 8cm otevrena. Nikdo nechapal proc nerodim. Nakonec me v 35tt pustili, ze s prvni bolesti okamzite do porodnice a rodila jsem az 37+5tt

kachnicky
18. únor 2018

@elinka90 Na tobě je jasný příklad, že tabulky jsou k prdu 😂 Tebe opravdu dávám při rozhovoru za názorný příklad 😍

slayc
18. únor 2018

Budu drzet palce abyste vydrželi 2v1 co nejdéle. Já sem trošku dál, od 17tt tvrdnutí břicha a bolestivé křeče každý den, nasazen magnosolv, ve 26tt čípek přes 4,5 cm, ve 28tt čípek 3,6cm a teď na kontrole ve 29tt čípek 2,8cm. Malá se usalašila nejníž kde mohla, trochu jí pokulhává velikost bříška a prý uvidíme. Tento týden kontrola ve 31tt. Moc ti držím palečky aby si byla co nejvíc v klidu, doktoři sou jedničky a uvidíš, třeba budeš rodit až po 36tt 🍀 😊

sevysa
autor
18. únor 2018

@elinka90 zazrak?! 🙂

sevysa
autor
18. únor 2018

@slayc to je super, ze se tak krasne drzite! 🙂 u me je ten cipek horsi., no ☹

verunka_korunka
18. únor 2018

@sevysa ahoj, ja rodila 25+6tt po mesicni hospitalizaci. Pribeh mam u sebe v blogu jako clanek a nebo kratke prispevky ktere jsem psala v nemocnici a potom jak to s dcerou vypada. Podpora tady a nedoklubko mi dodavalo nadeji. Jestli mas nejake otazky, napis mi interni zpravu.

sevysa
autor
18. únor 2018
jitulien
18. únor 2018

Moc ti fandím, sleduju tuhle diskusi a tady ta podpora je neskutečná, prostě úžasná 🙂 ty příběhy tady dodávají naději a věřím, že i ty jednou tuhle naději budeš moct předat dál 🙂 ať tvůj malý zázrak vydrží co nejdéle, moc bych to přála vám oběma, ať máte jeho vstup do života co nejpříjemnější 🙂 držím palce!

sevysa
autor
18. únor 2018

@jitulien co dodat. Mas naprostou pravdu. Ta podpora dokaze hodne a musim rict, ze me drzi nad vodou. Dekuju i tobe, ze na nas myslis! 💕💕💕

Strana
z5