První slova po porodu: Jaké byly ty vaše?
Chtělo by to něco pro pobavení v tomhle ošklivém počasí... Jaká byla vaše první slova hned potom,co mimčo vykouklo na svět? 🙂
@rosie18 Já jsem si připadala děsně trapne. Jako to filmové zvolání, že je to holčička nebo chlapeček. Akorát že já zvolala, že je to miminko, no... Ale tak mě přišel celý ten porod děsně trapný, takže to už byla jen taková tečka za tím celým. Jsem ráda, že to pobavilo, je to super téma🙂.
Moje první slova malému byla Vítej a hned zatím následovalo -Hlavně se nedívej dolů - pro mého muže.
@klokanka31 jezis on má fakt vlasy 😂🙈
@klokanka31 já jsem se po akutním císaři nezmohla na slovo. Celou dobu jsem byla při vědomí. Byla jsem šťastná, že je malá v pořádku, hned mi ji ukázali a po osušení mi ji i dali pochovat. Já jen brečela štěstím. Manžel přijel pozdě a jemu jsem se mezi vzlyky omluvila, že to nešlo přirozeně
@klokanka31 mám 3 císaře u prvního nevím jen sestry říkaly že je to strašně krásný miminko u dcery zase doktor no jo je to ženská řve. U 3 mě musely uspat a jediný co si pamatuji tak kde to jsem, že opiaty nechci a jestli mi vyfotí někdo malou(skončila v inkubátoru)
První slova byla " kluka? Tak my máme kluka", pak následovalo " proč nepláče?.....dlouhé ticho " ať pláče" zase ticho a pak " uf, je v pořádku?" Pak jsem se zhrozila, jaký mi zůstalo břicho a nakonec jsem křičela na chlapa, ať se mi tam, když mě šílí, hlavně nekouká, a on pronesl jen suše, ať tam udělají steh navíc 😅🙊
@klokanka31 u prvního ten je maleej držte ho, ať mi nespadne 😊 a u druhyho plakej Tonicku, plakej 😊❤️
@klokanka31 jak to mám držet 🙋🙈
panebože, já budu tchýně! 🙂
Akutni secke v epiduralu a anesteziolog komentoval, co vidi a kdyz rekl, ze uz vidi hlavicku, tak jsem se ptala jestli ma vlasy? A jestli jo, tak je po mně 😃 pak mi ji ukazali a odnesli manzelovi a kdyz me prevazeli na jip, tak mi ji muz dal do ruky, a po par vterinach mu rikam, vem si ji, nebo ji pobleju… stihl to jen tak tak… 😃
@leniczka23 Jak já😁 Když se mě po zašití ptali co pro mě můžou udělat, řekla jsem jim, že bych si dala knedlo-zelo-vepřo😂 Doktorka se smála, prý tam takové přání po porodu ještě neměli.
U obou porodů ta stejná věta 😁 To si děláte prdel?vždy u vážení miminka. První dcera měla 4065g(odhad 3,3kg), druhá dcera měla 4835g(odhad 4,3kg). U obou porodů jsem byla ráda,že už je konec a ani mluvit se mi nechtělo 😉
@klokanka31 tohle není moje miminko, já chci plešaté (měla jsem utkvělou představu, že musí být plešaté jako já když jsem se narodila místo toho to bylo nejvíc vlasaté miminko, co prý kdy v porodnici viděli) a druhá věta proč to nebrečí 😀
Moje první slova byla asi "proč nebrečí?".
A synova první věc, kterou udělal na tomhle světě, byla, že mi hned pěkně po*ral břicho.
U druhé: Proč nepláče?
Teď: Miminko!
"ty jooooo...."
@klokanka31 Po prvním porodu "já nemám břicho!" a po druhém porodu "já ho chci!" (myšleno syna do náručí ;)
@klokanka31 : placentu ? Ne děkuji , tu si nechte ... Blbeee rozmixovat ji fakt nechci ... ( Malý nedýchal, tak mě rozptylovaly sestry otázkou o placentě )...
U první to bylo ahoj Eliško Kočičko moje já se na tebe tak těšila už neplakej pohladila jsem jí po tváři s ona mě chytla za prst a pak ji odnesli byl to císař a druhý chlapeček tak tys mě tak tlačil ahoj ty si kluk jak buk měl skoro 4kila .

To je uzasne bavim sa velmi na niektorych :D