icon

První slova po porodu: Jaké byly ty vaše?

klokanka31
4. lis 2021

Chtělo by to něco pro pobavení v tomhle ošklivém počasí... Jaká byla vaše první slova hned potom,co mimčo vykouklo na svět? 🙂

Strana
z4
simonav_
4. lis 2021

Panebože kolik váží? 😂

petula.bir
4. lis 2021

U 1 porodu syna - konečně jsi venku, ty máš tolik vlasů a jsi tak krásný a teplý 😂 ❤️
U 2 porodu dcery - Lásko, už jsi konečně u mě, zvládla jsi to úžasně ❤️
U 3 porodu syna - ty jsi tak maličký, miluju tě lásko ❤️ A kde máme toho tátu 😂 - manžel to k porodu nestihl 😢

Úplně z toho mám slzy v očích když si na to vzpomenu 😂😢

gracinka7
Autor odpověď smazal
gracinka7
4. lis 2021

@klokanka31 musím sehnat někoho, kdo nakrmí koně.

hanahana
4. lis 2021

U prvního: Je to ta holka?🤣 - měla být holcicka,tak jsem se raději přeptala, páč jsem si nevšimla😉
U druhého: On je to fakt ten kluk. 🤣- u něho jsem si všimla hned jak vyklouzl pindíka, proto ta hláška. Předpověď pohlaví vyšla☺️

agneska7
4. lis 2021

Po 1. Porodu si nepamatuji celé to mám takové v mlze , po 2 porodu si taky nepamatuji porodila jsem doma takže jsem byla vyhukana co se vlastně stalo a 3. Porod ten byl před půl rokem a to si pamatuji kontrakce byly takové nijaké ( celý porod 51 min ) - ,, Ježíš já nemůžu uvěřit že už je venku 😁 porodu jsem se hrozně Bala a říkala jsem si že když jsem zažila jeden překotný tak znova určitě ne a potrápí mě to několik hodin 😂

daasqua
4. lis 2021

Já ani moc nemluvila, takže první slova byla asi nějaká k doktorům 😀
Ale první myšlenky - 1 dcera - Bohové, na jedno zatlačení úplně celá venku, neměla se tam náhodou zaseknout uprostřed, aby dorotovaly ramínka, nebudou se doktoři zlobit? (jedna sestřička přitom sykla, asi se vyděsila, co mi tam dcera způsobila)
2 - syn - A kde má jako vlásky? Vždyť má mít po tatínkovi husté černé vlásky, jak to, že je holý, s tím jsem nepočítala... (dcera vlásky měla).

nnnadja
4. lis 2021

@adula000 on je tak velký 🤣

lenatko91
Autor odpověď smazal
lenatko91
4. lis 2021

Zeptala jsem se, kolik je hodin 😃 přitom jsem na hodiny viděla 🤦🏻‍♀️ a malé jsem pak řekla něco jako “ahoj miláčku, ty jsi krásná” 🤩

benjik
4. lis 2021

Pamatuji si jen 4.porod plánovaný CS v celkové narkóze. "Dala bych si kafe a hamburger"

keysi90
4. lis 2021

@klokanka31 poprvé když jsem viděla dceru jsem řekla ,, Ježíš, ty si ale škaredá..a u syna ,, že je stejně škaredý jako segra když se narodila.

natysnovec
4. lis 2021

1. Proc neplace,proc neplace. pak se rozervala 😂😂
2. Ta je teda scvrkla😂😂

lenulacek
4. lis 2021

@klokanka31 u první: ahoj já jsem tvoje maminka
U druhé: ahoj kocicko ty jsi nádherná
Mám to nahrané ❤️

lenulacek
4. lis 2021

@mon_88017 🤣🤣🤣🤣

me_druhe_ja
4. lis 2021

@klokanka31 No jak se to vezme....Syna rozdychali, ale genetickou nemoc mu nikdo nevyléčí....A dcera je teda naprosto v pořádku.

alpakovo
4. lis 2021

První syn byl celková anestezie,tam si nic nepamatuju 😃 u druhého to byla odpověď na otázku sestry jak moc je malý krásný ve stylu vzali stě mi brýle,já na něho nevidím 😂 a u třetího jsem to zazdila úplně, když mi chtěli syna ukázat, místo abych se podívala,volala sem na sestru,že budu zvracet 🤣 (prý reakce na epidural)

codal
5. lis 2021

U první: " Ježíš ta je krásná." Neměla na sobě skoro krev a byla jak panenka... u druhé: " Ježíš ta je modrá"🤣.. druhá dcera měla dvakrát šňůru kolem krku, tak byla celá oteklá a fialová 🤣...

alokina
5. lis 2021

Těsně před tím, než malá vylezla - asi už byla venku hlava, nevím - jsem zakřičela: utečte,nebo vás poseru 🥺😳😂

klokanka31
autor
5. lis 2021

@me_druhe_ja To mě mrzí 🙁

camelinka
5. lis 2021

@klokanka31 U sebe nevím, byla sem hotová, ale z mého flegmatického exe vypadlo "No, a je to" 🤷 ...tak sem přemýšlela o kopanci do koulí...A je to. 😎

kraty
5. lis 2021

Nechtěla jsem vědět, co to bude, chtěla jsem překvápko, abych se víc snažila 🙂
První dítě: Po 36 hodinách. No je to fakt holka, tak ti pořídíme bratříčka!
Druhý dítě: Je to kluk? (koukám mu mezi nohy) Tak máme fakt páreček.
Holky chvilkama hrůza, ale stálo to za to.

tehulinka91
5. lis 2021

@klokanka31 ... "Jé.. Adámku" 😅

zenazaba
5. lis 2021

@klokanka31 "Čo len s tebou budeme robiť?"

dadavdadav
5. lis 2021

Zítra to bude měsíc co je na světě naše vymodlená holčička z IVF🙏 Rodila jsem plánovanou sekcí ve spinálu, když mi anestezioložka řekla, že je venku, cítila jsem úlevu, ale nic jsem neřekla, když jí sestřička zabalila do látkové pleny a přinesla mi ji k hlavě za plentu, podívala jsem se na ní a začala jsem plakat štěstím❤️ Na nic jsem se nezmohla, jen se pak zeptala zda je zdravá.. bylo to rande naslepo, za to na láska na první pohled😍

rosie18
5. lis 2021

@biciklissie omlouvam se, ale to me strasne pobavilo. Pry dikobraz, nebo rubikova kostka 🤣🤣🤣

jarla
5. lis 2021

@alokina a posrala? 😂😂😂

bervidova
5. lis 2021

Určitě u obou "Co máme?" nevěděli jsme. A u prvního hned k tomu, jestli je ještě úterý. Neměla jsem ponětí, jak dlouho porod trval a ten den měla padesátiny mamčina ségra, tak jsem chtěla vědět, jestli budou stejný den (na stejném místě) nebo jaké datum narození to vlastně bude 🙂

martikbertik
5. lis 2021

Děkuju!!! Po dvou dnech, dvou hemiltnech a nakonec císaři... Dítě jsem neviděla tři dny 😔

svha
5. lis 2021

U první, jestli je v pořádku, císař se změnil v noční můru a já ji ani neviděla
U druhého, ty jsi ale krásný a hned jsem se ptala jaký je den

Strana
z4