icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
13. srp 2018

@dominika963852 To máš pravdu, že se to vše točí kolem ní. Tak aspoň můžu udělat resty, které jsem zanedbávala, jak mi bylo zkraje špatně. Dnes po práci jedu na zahrádku, má být zase pařák, tak se vykoupu v bazénu (budu ho mít celý pro sebe, chichi), zaliju a pak musím doma večer žehlit. Ale mám toho míň, jak jsem v týdnu hodně žehlila jen věci Verunky. Teď jí jdu objednat nějaké hezké povlečení, ať má v pokojíčku překvapení, až se vrátí z dovolené.

jessulka
13. srp 2018

@dominika963852 Doufám, že si malý oslavičku užil. Všechno nejlepší do dalšího roku 🙂

skretik
13. srp 2018

@vilmic ten vytok mam taky, nekdy tak silny, ze hned kontroluju, jeslti nekrvacim. konzistence ruzna prave. A pry je to tak spravne, rikal dr., ze to ukazuje, ze "tam" vsechno funguje jak ma

skretik
13. srp 2018

@jessulka uzivej klidu, ono to utece a ani se nenadejes a mas Verunku zpatky 🙂

dominika963852
13. srp 2018

@jessulka Vyžehlit bych potřebovala taky,ale vůbec se mi v tom vedru nic nechce .
Tak to se máááš,já bych taky skočila někam do vody :D
Děkujeme moc 🙂 prcek si to určitě užil. Máme velkou rodinu,tak jsme to museli rozdělit na sobotu i neděli ufff.

dominika963852
13. srp 2018

@seveneye Našla jsem pepíry a v nich mám Papp-a: 025MOM V tý době 15tt a věk 23let.
Dále tam mám : Pozitivní biochemický screening,nižší Papp-A. Riziko výskytu handicapu(trisomie) u plodu ze současné gravidity je 1:200.
Snad ti to k něčemu pomůže ;)

vilmic
13. srp 2018

@ajdamajda
@skretik
I vám moc děkuju, tohle jsem přesně potřebovala slyšet. Snad už se uklidnim a nenajdu si zase něco jinýho. 😍❤

seveneye
13. srp 2018

@dominika963852 Jsi zlatá, že se s tím kvůli mě takto hledáš. v druhém těhotenství jsou ty hodnoty u tebe taky jinak? každopádně koukám na tvoji foto s prckem v profilovce a jste pro mě pozitivní příklad, že je potřeba neztrácet pozitivního ducha🙂 hold těch 14dní to chce pevný nervy, počkáme na odběry a co ty první testy přinesou a pak se uvidí co dál...

frndafrrr
13. srp 2018

Ahoj holky, dnes si musím udělat čas vás dočíst. Dovolená u nás padla, včera jsem začala krvácet, ležím v nemocnici, večer to vypadalo na potrat, měla jsem i kontrakce, nakonec že mě vyletely srazeninky, kontrakce (jestli se to tak dá v 16tt nazývat ustaly). Na Utz není nic vidět, mimčo i placenta jsou o. K., žádný hematom a pod. nevidí, je to už bez bolestí, jako MS (teď bych ale neměla normálně až za 14 dnů). Tak se čeká co bude, asi to bude znít blbě, ale pokud to má být konec a je něco špatně, tak doufám, že to bude brzy... ☹️

jessulka
13. srp 2018

@frndafrrr Ježííííš kočko, co děláš v nemocnici? A to jako z ničeho nic? Nebo Dr. si myslí, že to má něco do činění s tím tvým pádem? Moc na tebe myslím a držím palečky aby všechno bylo v pořádku. Ach jo, to jsou starosti na prd. Tak postupně informuj, kdyby se něco lepšilo, nebo i kdyby horšilo. My tě podpoříme, ať na to nejsi sama. A co noha?

skretik
13. srp 2018

@frndafrrr tak to je mi moc lito a drzim palce at je vsechno v poradku. a jak je tobe? Vis co je husty, me se dneska v noci zdal sen a presne tohle se v nem delo me, srazeniny krve a nakonec z toho vylezl prujem a strevni chripka a vsechno bylo v poradku. Jeste porad krvacis?

vilmic
13. srp 2018

@frndafrrr Ach jo, holka. Je mi tě hrozně líto a přesně chápu, jak to myslíš. :( Určitě to dobře dopadne, mohl to být nějakej hematom, kterej se záhy vyprázdnil. Jak píše @jessulka, třeba to má nějakou souvislost s tím pádem. Odpočin si a zkus se nenervovat.

jednaholkaa
13. srp 2018

@frndafrrr No nazdar, tak to je o nervy! To me mrzi :( Kdyz to prestalo a mimco je ok, tak by to mohlo bejt dobry ne? Budu drzet palce!! To musi byt soky teda...

arielka222
13. srp 2018

@frndafrrr tak to je mi lito :( drž se, urcite to bude v pořádku a mimi to zvládne. Třeba to byl jen hematom, který rychle odešel a teď už bude fajn. Hlavně odpočívej .

andelka
13. srp 2018

@frndafrrr moc na tebe myslím. Věřím že to bude dobrý,když už všechno přešlo,a vypadá to v pořádku. Odpočívej.

frndafrrr
13. srp 2018

@arielka222
@andelka
@jednaholkaa
@vilmic
@skretik
@jessulka Mockrát děkuji holky, 🌷krvácím pořád spíš jako slabší MS, ale čerstvou, ustaly bolesti
stahy, včera jsem dostala něco na uklidnění a nějak si to srovnala, prostě příroda to snad rozlouskne, jen doufám, že to nebudeme uměle natahovat a pak to nebude ještě horší. Noha je dobrá, jak jsem začala krvácet, to jsem lítala i bez ortézy 🙈pajdám, ale chodím v pohodě, jen je teda celá fialová a kotník furt jak tenisák, ale to je to poslední.

andelka
13. srp 2018

@frndafrrr uvidíš jak se to bude vyvíjet. Ale může to být dobrý, určitě jo.
Ale chápu jak jsi to myslela,teď jsem zrovna tam kde jsem minule skončila,a když už to nemohlo být jinak,tak jsem byla ráda,že se to nestalo později. Přírodu neoblafneme, bohužel.

dominika963852
13. srp 2018

@frndafrrr Ajej :( drž se a to maličký taky. Hodně sil !! <3 🍀

dominika963852
13. srp 2018

@seveneye Právě,že teď jdu na ty testy ve čtvrtek to už budu v 16tt. Tak doufám,že mi nebude volat dr špatný výsledky.
Určitě to bude v pořádku ;) .

seveneye
13. srp 2018

@frndafrrr alespoň takto na dálku též držím palce

basice
13. srp 2018

@frndafrrr také držím palečky ať to dopadne dobře 😘

seveneye
13. srp 2018

@dominika963852 Děkuji za podporu, ve čtvrtek na tebe budu myslet, ať to dobře dopadne a je zase klidněji.

beruska125
13. srp 2018

@frndafrrr taky držím palce, at vše dobre dopadne😉

dominika963852
13. srp 2018

@seveneye Děkuji ;) . Musíme těm prckům v bříšku věřit <3

jenssy
13. srp 2018

@frndafrrr Moc mě to mrzí, snad už je to největší zlo zažehnáno a to malé uvnitř je v pořádku a udrží se...naprosto rozumím, jak to myslíš...moc držím palečky! Držte se, ty i malinké!!!

seveneye
13. srp 2018

@dominika963852 jjj, někdy to pozitivní myšlení jde líp a někdy hold člověk trošku znejistí a ta psychika vážně dělá hodně.
holky, co např. vymoženosti typu angelsound, nevím zda se tu už řešilo, používáte někdo? pořád doma diskutujeme zda něco takovýho do baráku pořizovat, na jednu stranu super pokud to člověka uklidní, ale aby z toho naopak nezačal úplně blbnout...

andelka
13. srp 2018

@seveneye já jsem nad tím uvažovala. Ale už brzo budou pohyby,a minule jsem to poznala podle toho vlastně.

jessulka
13. srp 2018

@seveneye Ahoj, chtěla jsem ho kvůli dceři, aby mohla poslouchat sourozence. Ale začínám už cítit pohyby, tak mi to přijde jako zbytečná investice, když ty kopanečky pro ni budou daleko větší zážitek. Za ty prachy, co to stojí, si radši koupím něco na sebe na zimu, protože to bude víc potřeba. Jinak jsem na to četla různé recenze. Např. že to vyvolává nějaké vlny a miminko to může ohrozit. To samé jako častá ultrazvuková vyšetření nejsou pro miminko to nej. Kup si něco pro radost, nebo kup miminku výbavičku. Tohle určitě ožulíš a vydžíš vždy k Dr. na prohlídku, kdy miminko uvidíš na obrazovce 😉👍🍀🙈🙊

michaelarei
13. srp 2018

@frndafrrr jej to snad ne...držím moc palce aby vše dopadlo jak má. ..Musí to byt hodně stresující pro tebe mysli jen na to dobre vše projde a bude dobre myslíme na vás ❤.

seveneye
13. srp 2018

@andelka jj, samozřejmě pohyby budou daleko lepší🙂 akorát tuším, že mi premiérovky si budeme muset ještě dobrých pár týdnů počkat, takhle se dá alespoň trošku zklidnit, ale samozřejmě používat s rozumem, žádná hysterie. no asi ještě zvážím, když to přepočtu na jiný věci, za který občas vydám peníze zbytečně, tak mi to přijde ještě relativně v pohodě

Strana