icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
14. srp 2018

@plamenak11 Aha díky, škoda, že ty staré výsledky asi nedohledám, abych si udělala statistiku.

renulkka
14. srp 2018

@plamenak11 Noo chtěli, když jsem se objednávala, tak bylo miminko z ultrazvuku o něco menší, jenže taky vím, kdy ovulace proběhla, měřila jsem teplotu a prostě mi to přišlo strašně pozdě :/ Samosebou že na dalším ultrazvuku už miminko odpovídalo 🙂 A ano je to konečná hranice, tak jsem na to zvědavá 🙂 😍 Jestli bude odpovídat, nebo bude menší větší 🙂 Každopádně se už nemůžu dočkat 😂 A odpočítávám dny, zítra už budu počítat hodiny 😂

plamenak11
14. srp 2018

@renulkka taky odpovitavam 😁 uz si rikam uz jen den a ctvrtek snad utece protoze mam gynekologa v jinym meste tak cesta snad utece a tim i pul dne ze ctvrtka 😁 nejhorsi bude cekat az do vecera, tak pozde jdu ☹ 😁 a na ty hodnoty a pohlavi ksem taky zvedava snad pujde videt s prvni mi rek taky hned ze spis si mysli holka a pak uz kazdou kontrolu potvrzoval holku 🙂

val333
14. srp 2018

Tak já dneska 15+4 ... A viděla jsem poprvé bimbaska, takže budem mít kluka ☺️

basice
14. srp 2018

@val333 tak gratuluji k chlapečkovi 😉

jednaholkaa
14. srp 2018

@frndafrrr Tak to jsou luxusni vysledky! 🙂 Holt mladice hehe
@basice Ja ve 37 1:4tis a neco... lepsi uz to nebude 🙂)

val333
14. srp 2018

Moje mamka měla u ségry 1:19 ... A ségra je krásná zdravá školačka ☺️

renulkka
14. srp 2018

Já si říkám, že snad uteče i zítřek, zítra mám dopoledne kožní, pak to odpoledne snad uteče a bude večer, půjdu spát a rano budu vstávat brzo :D Protože o půl 9 si pro holky přijedou naši :D My v 9 vyjíždíme, v 10:20 jsem objednaná :D Tak snad budem stíhat :D My u první jsme si ti nenechali říct (až ve 29tt na pohotovosti za odměnu), u druhé jsme si to říct nechali, doktorka nám řekla holku a i to tak zůstalo 🙂 :D Tak jsem zvědavá, co teď 🙂 Muž to vědět od nich nechce, tak si to nechám říct já a pak to nějak sdělím manželovi 🙂 Asi koupím něco buď růžové nebo modré a doma mu to nenápadně dám :D

skretik
14. srp 2018

@renulkka proc to nechce slyset primo od dr?

renulkka
14. srp 2018

Jinak nevím jestli je to možné, ale od včerejšího večera cítím miminko 🙂 Je to moje 4.těhotenství (během 3 let), z toho je to snad 3.úspěšné 🙂 U první byly pohyby cítit kolem 20tt, u druhé kolem 16tt a teď ve 14tt 🙂 Stopro vím, že střeva to nejsou... Pohyby obou holek mám ještě dost v živé paměti 😂 Tak snad nejsem blázen, ale je to fajn, když jsem v klidu a prcek se mi takhle ozve 🙂

renulkka
14. srp 2018

@skretik Protože se bojí, že mu řeknou, že je to třetí holka, tak aby to mohl kdyžtak v klidu vstřebat doma 😂 Je mu vcelku jedno co to bude, holky jsou jeho mazlíci, jen je rozmazluje, nedá na ně dopustit a ony na něj 🙂 Ale prostě doufá v toho kluka... Všichni v rodině si z něj dělají skrz to legraci, že neumí kluka a tak, tak to chce vědět ode mě 🙂 :D

seveneye
14. srp 2018

@beruska125 tak dr.me dnes ničím vůbec neprekvapil,prohlédl papír a přidržel se samozřejmě postupu z genetiky.takte triply doporučuje absolvovat,k hodnotám mi nic závratné nového sdělit nemohl,prý určité procento 1.screaningu vychází s jinymi hodnotami a je třeba to dale dooverit.tak teď přežít to dalsi cekani,ach jo...

skretik
14. srp 2018

@renulkka jo taaak :D :D :D , to si ho pak muzes hezky vychutnat :D

renulkka
14. srp 2018

@skretik Můžu ho napínat jak kšandy 😂 Ale jak se znám, tak už ten den to bude vědět taky :D Beztak to na mě pozná, co to je :D Ale budu se snažit aspoň chvíli mlžit :D

skretik
14. srp 2018

@renulkka tak drzim palce at je to ve ctvrtek videt a hlavne at je vsechno v poradku, ja na screeningu videla akorat tak krasny zada :D

jednaholkaa
14. srp 2018

@renulkka Muj pritel by taky chtel kluka a taky u toho nebude az se to zjisti. Ja jsem teda napnuta jak struna. Myslim, ze budu v soku tak nebo tak 🙂)

basice
14. srp 2018

@jednaholkaa tak to máš o chlup lepší výsledky 😉

jednaholkaa
14. srp 2018

@basice Hlavne, ze to mame v tisicich, to je dulezity 🙂

basice
14. srp 2018

@renulkka já jsem dnes měla pocit, že také mimi cítím, ale nevím jestli to právě nebudou ty střeva 😏

basice
14. srp 2018

@jednaholkaa přesně tak😉

jednaholkaa
14. srp 2018

@renulkka Me to obcas v brise jako pichne, nebo nekde tlaci a tahne.. tak to me uklidnuje.. Zatim bych rekla, ze to tam zije 🙂

kristynkal
14. srp 2018

Tak dneska po měsíci kontrola 🙂 Dr. nebyl nadšený, že jsem nebyla na screeningu, ale když jsem mu řekla, že mi ani neříkal ať tam jdu, tak mávl rukou a řekl, že to nějak vyřešíme 🙂 takže v pondělí na krev a udělá mi nějaké testy. Na mimi se díval a prý je vše ok, miminko rozevírá prstíky což je dobré znamení 🙂 Od září mi dá neschopenku 🙂

beruska125
14. srp 2018

@seveneye no jo, já jsem relativně v klidu ale přeci jen cervicek hloda🙂

andelka
15. srp 2018

@renulkka ja též u prvního 20 tt,u druhého 18tt, u třetího 17tt ( i když bylo menší) a teď jsem 15+3 a zatím je to takové jak píše jednaholkaa,že cítím že se tam něco děje. Myslím že brzo už to bude vetřelec.🙂

frndafrrr
15. srp 2018

@renulkka 😀 Kdo by se o něj lépe postaral, než 4 ženský v baráku. 😀 Lidi si něco vždycky najdou na legraci 7 nás s 2.klukem, naopak, že neumí holku a šup, jediný co neumí jsou jí udělat culíky. 😀
@jednaholkaa 1:4000 je taky paráda. 🙂

@skretik Hele záda jsou ještě dobrý, já viděla prostě flek a doktorka ještě tvrdila, že se rýpe v nose, jsem jí říkala, že nechápu, kde do vidí. 🤣

seveneye
15. srp 2018

@beruska125 myslím, že to mám podobně, snad to bude vše v pořádku🙂 jinak dr. mi včera ještě ke všemu dělal stěry, tak navíc opět trošku špiním, ale tentokrát mě předem varoval.

skretik
15. srp 2018

@frndafrrr joo zada ma fakt krasny, pater vidim dokonale 😃, tot vse 😃 , akorat jsem prisla z kontroly a myslim, ze do porodu nic jineho nez krasny zada neuvidim 😃.
A jak Ti je, uz lepsi?

frndafrrr
15. srp 2018

@skretik Někdy lepší nevidět u malé (až 3.těhu) jsme byla poprvé na 3D, no koukni sama-jen vidle do ruky a hotový ďábel, všichni se mohli počůrat smíchy a nakonec to byla panenka. 🙈😀 Takže letos žádné 3D. Děkuju (ťuk, ťuk, ťuk) dnes zatím hurá nekrvácím.
Holky myslím, že vy berete, jste brali na špinění @vilmic @renulkka ascourtin? Kdy jste ho vysadili? Mám tam napsáno při krvácení, dnes sice (ťuk, ťuk) konečně nic, ale radši bych ho ještě nechala, to můžu ne? Děkuji 🌷

vilmic
15. srp 2018

@frndafrrr Já ho brala chviličku při krvácení, pak jsem nahradila větší dávkou citrusů. Voda s citronem, pomerančem atd. Dle mýho by to mělo mít stejný efekt.

skretik
15. srp 2018

@frndafrrr jezis to je scifi 😃 😃 , vypada jak z Pana prstenu ten skretik 😃 , ale narodila se krasna 😍 .

Tak super, ten ascorutin bych urcite jeste tak den dva brala a bude to dobry 😉, jdes nejak na kontrolu?

Strana