Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jenssy mne taky hodně padají vlasy. Není to úplná tragédie ale nic moc, tragédii čekám po porodu.🙄 Docela na mě zabírá biosil- je poměrně levný a účinný. Ale brala jsem ho před tehotenstvim teď raději ne, po porodu zase budu brat😉
@beruska125 jj, o Biosilu vím, ale ten právě zrovna pomáhá až tak po 3 měsících užívání...a navíc ho v těhotenství nedoporučují. Snad je to jen hormonálními změnami a ustálí se to někdy v průběhu druhého trimestru, jak se všude píše 🙂
@jenssy
@andelka
@zuzekk
Holky to me nenapadlo, jestli je vhodny pro tehotne ale jak pise Jenssy, bohuzel neni...ja ho pila a vysadila pred cca pul rokem...jinak chutna jako klasicky bylinkovy :] je trosku silnejsi ale ne az tak moc..ja jsem celkove spokojena s temahle ayurvedskyma cajema, vyzkousela jsem vice druhu a vzdy pomohly...ted ale chodim na tradicni cinsou medicinu tak mam odvary primo od nich, momentalne vhodne pro tehotne a chodim i na akupunturu. Terapeutka mi napichava i body, ktere jsou vyborne pro miminko...tak uvidime :]
Tak holky koukám na ten lídl a ani mi není líto, že se tam nedostanu, příjde mi, že tam není nic neutrálního na mimčo.🤔
S vlasy jsem bojovala dlouho, po 2 těhotenstvích hned po sobě mi vlasy strašně prořídly, v culíku jsem měla i kouty a pomohlo jedině je zkrátit, dala jsem dolů 15 cm a okamžitě začaly podrůstat a dorůstat, během chvíle jsem je měla zase do pasu. Přešla jsem po olejích, zábalech, kondicionérech a drahých šamponech na obyčejný nejlevnější kopřivový, nebo jiný zelený za 30 co chmatnu a o to udělalo své, najednou se nemusím po mytí ani česat, stačí projet prsty a i střídání mastných vlasů X plných lupů je pryč.
@jessulka Na Dolní Moravě je krásně, stezka v oblacích, bobová dráha... náš mladý byl s babičkou a byl nadšený. Je tedy pravda, že hotel je vyšel asi na 9000 za 3 dny s polopenzí, což mi příjde na 1 dospělého a dítě pálka, ale byly v jednom z těch luxusních. Příští rok bysme tam rádi všichni, podle fotek, videí i vyprávění mě to opravdu láká.
Joo a musím se nabonzovat, nedávno jsem psala, že angelsounds bych už znova nekoupila, že mi to přišlo zbytečné, ale po tom krvácení, při špinění a ty pohyby jsou zatím opravdu jen malinko, málokdy máme večer pro něj jet k paní, která prodává nový přes regionální bazárek. 😂
@jenssy my taky za 3 tydny svatba :o
@martinasip super, my v pátek 7.9. 🙂
@jenssy mě teď taky přijde , ze vlasy mi více padají a mám je rychleji mastnejsi , měla jsem období okolo 11-12 týden , kdy jsem je měla úplně krasne a teď najednou toto 😀 ale cetla jsem , ze někomu porostou a někomu budou spíše padat ,, tak jsme bohužel ta druhá skupina 😀
@veronika_2019 to asi jsme 😀 ale nenaděláme nic, můžeme tady o tom tak leda pěkně diskutovat, abychom věděly, že v tom nejsme samy 😀
@jenssy
@veronika_2019 je pravda ze většinou se ženám vlasy V těhotenství zlepší ale pak je tu i docela velká skupina žen která to má naopak. Ty hormonální změny jsou obrovské a každý na to reaguje trochu jinak.. ale zase je jisté ze tenhle stav je jen docasny😂
@jenssy my 6.9.2018 kazdou chvili by meli dorazit saty a furt nic...a ja se bojim esi je zapnu :o
@martinasip já si šaty pojedu vyzkoušet nejspíš během příštího týdne, jestli se do nich vejdu a nebudu muset vybrat jiné 😀 tak držím palce, ať je zapneš 🙂 já se bojím, že 3 týdny jsou ještě pořád dost dlouhá doba, tak aby to bříško ještě o moc nevylezlo 🙂
@jenssy no to si taky myslim, ale esi mas snerovacku je to variabilnejsi.. ja musela vymenit to zapinani vzadu za snerovacku. No uvidime. a kdy mas ty termin?
@martinasip jj, mám šněrování 🙂 spíš se bojím, abych prcka moc neutlačovala...mám termín podle MS 21.2. a podle UTZ 19.2. 🙂 a ty? Na svatbě budu na konci 16. týdne...
@jenny888 Aha, tak já se bojím lecceho, ale zrovna Utz a tohle mi starost nedělá, tak pak dej určitě vědět, jak to funguje.
@jenssy Tak to jo, já koukala na stránkách a přišlo mi to spíš pro dané pohlaví, mikči jsme si nevšimla v úterý po kontrole mrknu co zbylo, líbí se mi povlečení, ale to doma máme jak neutrální, tak dívčí, u nás lidl nemáme.
Nazdarek, jsem tu strasne dlouho nebyla, a koukamjak jste s tim pohly, 115 stranek, to bych mela cteni na vecer misto romanu:D
Jsem ted trikrat do tydne u doktoru, samy preventivky a hlidaji i to, co nemusi... uz si pripadam spis jak duchodce, kde jsem zase byla, co mi nasli, co mi predepsali... no stresu ze bych ho mohla rozdavat:D :(
@jessulka teď na mě na fb vyskočilo www.penzionnavrsku.cz
Ahojky holky 🙂 Tak jsem vás dočetla a konečně vám pisnu co screening 😍 Miminko podle ultrazvuku vypadá v pořádku, ještě uvidíme, jaké výsledky výjdou s krví 🙂 Ty budu mít v pondělí 🙂 Ale věřím, že budou negativní 🙏 Na ultrazvuku jsem byla zas 2x, mimčo nám ukazovalo pořád záda a prcku, tak jsem musela jít chodit, na druhý pokus se na chvilku prcek obrátil a hned šup zpátky opačně :D Ale to co se mělo vyšetřit se naštěstí stihlo 😂 Jinak pohlaví jsem si nechala říct jen já, zatím to je jasná holčička, tak uvidíme, jestli ji nenaroste pindík 😂 Manžel pořád sondoval 😂 Tak asi za hodinu jsem koupila 2 věci v barvě a potom mu to dala :D No a to jste měli vidět to nadšení 😂 Chvilku byl zklamanej, ale u jídla to rozdýchal, začal se těšit a šel si koupit na oslavu drahej doutník (nekouří, doutník si vždycky dá na vyjimečnou situaci, třeba když zapíjel první dvě) 😂 Tady je fotka, zrovna se zas natáčela zpátky, zádama k nám, takže fotka nic moc :D Foto oblečků pošlu, až mi usne mladší 🙂
Tak ja uz mam taky po screeningu, je negativni vse v poradku trizomie 1:18000 a 1:20000 a je to na 80-90%holka 🙂jen mi vysel vysoky tlak tak jdu zitra znova
Ještě jsem nenapsala, že mimčo odpovídá týdnu, je dnes 13+6, termín 15.2., takže nic se nemění :D Měří pomale 79 mm 🙂 Nosní kůstka je, projasnění v normě, srdíčko, mozek, pupečník, žaludek vše ok, tam kde má být 🙂
@plamenak11 Moc gratuluju k výsledkům 🙂 Já ještě konečný verdikt neznám, ale snad to bude ok 🙂

@jenssy to se dalo čekat, zázraky nebývají bezpečné 🙂 tak třeba někdy za rok, dva... Vodičkám z drogerky moc nevěřím, nebo mi to patlá vlasy (a je to ještě horší).
já věřím, že na svatbu se to povede, i kdyby dozdobit kytkama, nadejchat pomocí množství chemie, nebo naopak ulízat a zdůraznit ozdobu... všední život moc možností nemá 🙂