icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

basice
16. srp 2018

@plamenak11 gratuji, to jsou krásné výsledky 😉

frndafrrr
16. srp 2018

Tak hlásím, že angelsounds funguje, dalo mi to zabrat, xkrát jsem si musela poslechnout i zápěstí, abych poznala, že poslouchám na pupku svoje tepny,🙈 ale pak ten fofr tep našla a že ten teda frčel. ❤️

renulkka
16. srp 2018

@basice Děkuju, taky doufám, že to bude ok 🙂 Noo bude to doma babinec 😂 Já se těšila, že třeba naposled budu kupovat modrý a ono kulový 😂 Ale hlavně, že je princezna zdravá 😍 Manžel je myslivec, tak na odhánění nápadníků se doma něco najde 😂 😂

frndafrrr
16. srp 2018

@plamenak11 Taky gratuluji🌷

@renulkka Tobě teda potichoučku, než budou komplet výsledky. 🌷 Chlap by to měl začít trochu flákat, asi se do toho moc opírá- holky jsou prej na výrobu těžší. 😀

renulkka
16. srp 2018

@frndafrrr No právě u nás je vyšší dívčí kluk 😂 No jo no, do 4. jsem řekla, že už nejdu 😂 Tak třeba ještě se pindík někde schovává :D I když tomu moc nevěřím, prdelku a rozkrok jsme viděli zrovna krásně 😂 Tu nám nastrkovala furt :D

frndafrrr
16. srp 2018

@renulkka Ti nechci dělat plané naděje, ale náš mladej prolezl oběma screening a a jako Karolínka. 😂😂Ještě, že švagrová nakupoval neutrální a pak mi vyměnila bílou za růžovou. 😀. Což je perla, jsou s mým dvojčata a 1. děcka mají 12 dní od sebe, teď jsou spolu ve škole.

renulkka
16. srp 2018

@frndafrrr Hele kéž by :D Ale věřím, že u nás se zázraky nedějí :D U mladší jsem i přes screening pořád doufala v kluka (jiný chutě, vlasy, pleť, břicho) a ono nic :D Pořád až do porodu říkali holka holka :D A teď tu samozřejmě spí Eliška :D Teď zas úplně jiné těhu (jiný chutě, jiná pleť...) :D Jsem po 4. těhotná, ale každý těhotenství je úplně jiný :D I co se týče chutí 😂 A beztak všechno baby (i to zt) :D Asi špatná voda u nás teče 😂

plamenak11
16. srp 2018

@renulkka urcite bude 🙂👍🏼 Jinak me mimco cca taky odpovida bud 12+4 chvilema vyslo i 12+5 takze termin cca 24.2. Mam 🙂

plamenak11
16. srp 2018

@basice
@frndafrrr myoc dekuju holky 😊 uz je mi hned dobre po celym dnu 😁

jessulka
16. srp 2018

@renulkka Mám hroznou radost, že vše dopadlo v pořádku. Jsi hned klidnější, viď? To jsem ráda. A gratuluji k holčičce, to budou doma tri cacorky copaty 😂

jessulka
16. srp 2018

@plamenak11 Super, gratuluji k úspěšnému screeningu.

plamenak11
16. srp 2018

@jessulka dekuji 😊

renulkka
16. srp 2018

@jessulka Strašně klidná 🙂 To bylo příšerný, ještě na lehátku jsem se klepala :D Noo budou to parádnice 😍

renulkka
16. srp 2018

Jinak tady první kousky 🙂 A do začátku asi i poslední :D Je to z pepca, jinej obchod poblíž nebyl :D Ale i tak je to krásný 😊😀

jessulka
16. srp 2018

@renulkka Krásné věcičky 😉

vilmic
17. srp 2018

omg... To byla zase noc plná vášní. V 9 hodin jdu k Apolináří na UTZ, jsem nervózní jako prase. Jako bývám před kontrolou napnutá, ale né tak abych kvůli tomu v noci 2 hodiny nespala a převalovala se z boku na bok. Pozvala jsem s sebou tchýni, aby se taky podívala, jak technologie pokročila. Tak nevim jestli to je kvůli ní - mrzelo by mě hodně, kdyby bylo něco špatně a ona by se to tam musela dozvědět... Doufám, že to bude v pohodě a obě si to užijem.

jessulka
17. srp 2018

@vilmic Mne se pořád zdají samé blbosti 🙂 Tak ať kontrola dopadne v pořádku 🙂

smigli
autor
17. srp 2018

Holky, tak jsem na zacatku 16. tydne a uz mam pupek, ktery fakt neskryju. Takhle jsem minule vypadala az nekdy v sestym sedmym mesici. Vcera me dokonce v metru pustil pan sednout, to se stalo minule az v osmym..

frndafrrr
17. srp 2018

@vilmic No jasný, že to bude v pohodě. 🍀

skretik
17. srp 2018

@renulkka gratuluju ke screeningu uspesnemu a ke 3 holcicce 😃 😃 😃 , budete to mit pekny gang 😃 . Vecicky krasny .

@vilmic ja jsem pred kazdou kontrolou taky tak nervozni, ze nespim, ja ted celkove nejak blbe spim a z toho podle me prameni pokracovani tech nevolnosti 😞 .

Me se vcera vratil syn a jeste prisly netere (10 a 5 let), tak jsme jim rekli, ze cekame mimi, to byla takova radost 😃, hlavne ta starsi, že u ž se strasně těší a pak začli vymýšlet jména, to byla takova sranda 😃. Nevim jeslti je to mozny, prijde mi to strasne brzy, ale kdyz jsme sli spat tak mi syn hladil a mackal brisko a skvrne ho koplo. Uz nejaky ten den citim takovy vlneni v brise, ale tohle byl regulerni stouch . Mozna to bylo neco jineho, ale syn byl stastnej 🙂

skretik
17. srp 2018

@frndafrrr jak tobe je? noha a krvaceni? uz dobry? A angelsound teda dobry jo? taky jsem nad tim chvili uvazovala, ale ted uz asi pockam na pohyby

misak48
17. srp 2018

@vilmic držím palce, ať je vše v pořádku 🙂

Holky já jak jsem si stěžovala, že mi hrozně roste břicho, tak to se naštěstí zastavilo. Od té poslední fotky je pořád stejné, možná dokonce menší. Ale teď mi během jednoho dne strašně vyrostla prsa. Až se manžel skoro lekl když jsem se večer svlékla 😀 no a zároveň s tím okamžitě kilo nahoře. Doufala jsem, že ještě chvíli vydržím se svou zásobou a přibírat nebudu 🙂

frndafrrr
17. srp 2018

@skretik Taky se to dnes chystáme říct mladému až se vrátí od babičky - máme kluky skoro stejně staré,bude taky nadšený, zrovna pár měsíců zpět říkal, že je škoda, že miminko už mít nebudeme. (Kochá se jimi kude chodí😀).
Jinak dobrý... Noha cajk.. Teda odhodila jsem ortézu, stvala mě, otok tam je, ale jak jsme psala, jak jsem zakrvácela, to jsem byla rozchozená hned, jak jsem Prchal na pohotovost. 🙈 A špiním pořád, teda už jen špiním, bordel jak v tanku.. ale jen něco rychlého uvařím, zašpiním, tak zas ležím, nebo sedím s malou na písku a chlap je sice svaté, co se týče péče o děti atd, ale uklízení není jeho silná stránka. Angelsounds jsme měla i u malé a taky zbytečně, poslechla párkrát (zprvu svoje tepny 😀) a pak kopala fest, teď jsem ráda, načetla jsem k tomu krvácení o ZT apod, takže jsem ráda, že ho slyším, ikdyž bych nadělala prd,nenajít ho hned včera v okolí, tak jsem si koupi přes víkend asi i rozmyslela, jak začnou pravidelné pohyby pošlu ho dál.
Jak to vypadá s tvým zvracením? Pořád je to tak hrozné?

arielka222
17. srp 2018

Ahoj holky. Tak se hlásim po kontrole, miminko v pořádku a zase nám nějak porostlo takže termín porodu 5.2. Jinak čekáme dalsiho chlapečka 🙂
A na tripple testy mě dr ani neposilala, prý vypadá vzhledem k věku a screningu všechno v pořádku tak snad ;)

dominika963852
17. srp 2018

Maminky co už máte dítka ve školce, měla bych pár otázek :D Nás to čeká te´d poprvé a nějak mi vrtá hlavou v kolik ho tam mám ráno odvést, kdy pro něj přijít a co s sebou první den?

Doufá,že to zvládne prcek v pohodě. Jen mám strach z toho, že se neumí obléct a obout :( , je to nervák,tak hned po prvním pokusu začně jančit, že mu to nejde. Naštěstí máme školku kousek od baráku a já budu doma.

dominika963852
17. srp 2018

Gratuluji všem k negativním screeningum ;)
Závidím,že už víte pohlaví :D já už se nemůžu dočkat kontroly v září .

andelka
17. srp 2018

@dominika963852 nás čeká u obou první den ve škole. Též nevím úplně co. Ve školce si pamatuju že šlo si děti vyzvednout dřív,po svačině než se šlo ven. Nebo pak po obědě nebo po spaní. Mám dojem že oba jsem dávala první den do pobytu venku a další dny už do oběda. Oni chtěli jít s dětmi ven. A co s sebou to ti řeknou první dny,pokud jste neměli schůzku předem prázdninami. My jsme potřebovali papuče, pyžamo když se spalo, cvičební úbor,náhradní oblečení do třídy,oblečení a boty na ven. A pak různé,u nás chtěli třeba mýdlo, kapesníky a vlhčené ubrousky 2x ročně.

martinasip
17. srp 2018

@jenssy tak to ja na svadbe budu prave v polovine mela sem termin 2.2. ale pak mi ho dr posunul na 25.1. dneska idu do poradny zas tak su zvedava.

vilmic
17. srp 2018

Ahoj ahoj, tak jsem doma. No, to byla nádhera holky. Tchýně úplně nadšená až jí slzička ukápla. Přeci jen má dva kluky, tak jsem jí musela vzít, aby se podívala, jak se dá koukat na miminko. Zítra mám narozeniny a dnes jedem všichni to oslavit k babičce, tak už vidim, jak to bude vyprávět. Byla unešená, že vidí, jak mávají a tu páteř a tohle a támhleto... Bože, jakou já měla radost, že je vše v pořádku. Hematom je opravdu pryč a jedna holčička tam je na určitě (určitě to budem vědět u porodu, ale dr. si byla dost jistá), druhé je prej stydlín a mělo tam ruku i pupečník, ale řikala, že jí nepřijde, že by tam viděla ještě něco, tak jestli to náhodou nebudou ty holky dvě. Další kontrola u nich za 14, tak jsem prohodila, že budou prosvícený chudáci a na to mi dr. řekla, že kdyby to vadilo, tak se děti gynekologů rodí se třema hlavama. :D A že si ty dvojčátka ráda zkontroluje často.

jessulka
17. srp 2018

@arielka222 Gratulace k úspěšné kontrole a k potvrzení chlapečka 🙂

Strana