Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@misak48 moc hezká 👍🏻👍🏻👍🏻
Holky tip pro vás, ale je to tedy ještě hodně předčasný. Vloni jsem hledala vlusný přebalovací batůžek k nosítku/šátku a všechno stálo majlant. Nakonec jsem našla super parádní na Aliexpresu a využíváme ho ještě teď, když už dítě neni v kočáru, ale mám tam pro něj nahradní oblečení, opalovací krém atd atd + svoje věci. A teď koukám, že maji nový barvičky.
Já jsem na aplikaci a neumim z toho vytáhnout ten odkaz, ale tohle jsem zkopírovala jako název, tak to snad pod tím najdete..
Baby Diaper Bag Mummy Travel Backpack Large Capacity Maternity Nappy Bags Nursing Bag For Baby Stroller Wet Bag
Tak jsem ten ňu ňu růžovej koupila švagrový k Vánocům a když mě nasere, tak si ho nechám. 😂😂
Hele holky je možný že kvůli tehotenstvi mě už teď může silene táhnout (svedit,škrábat,) kuza okolo břicha a vzadu ? Mažu se mastným olejem ale i tak si po chvíli přijdu jak vyschla a prostě mě furt táhne kůža ☹😡😠
@plamenak11 @skretik @renulkka
Holky dekuji...zeptam se ho na to na pristi navsteve...a uvidime.
Jinak dnes tedy poprve jsem mela nejaky hormonalni zkrat. Vcera vecer jsem domu prisla s totalni migrenou, chtelo se mi zvracet apod. Takze jsem prisla, vsechno ze sebe shodila, dala si sprchu a sla si okamzite lehnout...rano ve 4:00 mi manzel rekl, ze jsem nejak zapomela vcera dat zradlo kocourovi a ja nevim proc (mozna tim vycerpanim, unavou), ale tak me to vytocilo...vedel jak je mi zle a tak jsem po nem vyjela ze me buzeruje hned tak po ranu :D :D :D no pak jsem se tomu zasmala v buse ale poprve co jsem proste vybuchla aniz bych to nejak cekala nebo chtela :D :D
Lidl bude v září naskladňovat těhu oblečení, e-shopu o týden dřív než na prodejnách. Kdyby někoho zajímalo 🙂
@kristynkal to je dobra informace🙂 já už vůbec nevím co nosit😉
@beruska125 ani ja nevim uz :(.
@kristynkal tak taky dekuju 🙂
Holky HMko má teď do 26.8 akci 20% na eshopu na dětské oblečení 🙂 mají docela hezky věci pro děti, a já jsem s nimi u syna moc spokojená. To je zase utracenych peněz 😂
@arielka222 kdyz ja porad nevim co cekam :D , kluciciho mam plny sklep, takze kdyz to bude kluk tak koupim jen par kousku a kdyz holka tak pak se asi pokoukam 🙂
@skretik já kupuju jen neutrální barvy. I minule a to už jsem věděla co čekám. Na ty barvy moc nejsem. Ale teď jsem kupovala podzimní věci hlavně pro syna a mimcu jen nějaké bodycka. Jinak mají pěkně teplé overalky zimní a kombinézy pro mimca takže třeba na to se tech 20% hodí a mají neutrální barvičky 🙂
@skretik jinak my čekame druhého kluka, takže věci mám plno co podědí po starším. Ale zase je mi lito aby neměl nic nové 😂😂
když ono to druhé dite je chudák trosku když většinu věcí má po sourozenci 😀 taky dostane jen pár nových oblečků a nové hnízdečko jinak nic 😃
@beruska125
@skretik nějaká paní se ptala na FB přímo lidlu, tak je třeba toho využít 🙂 na eshopu mají dobré kousky za malý peníz, tak se taky těším až nakoupím 🙂
@kristynkal Ja uz musim s tehu oblecenim prestat, Vcera jsem si koupila dalsi varku z HMka, paty dziny.. asi dalsich pret tricek, svetry, saty.. :/ Maji tam pekny veci! Neco i dost zlevneny... A ted maji free shipping, za ktery jinak chteji 129 Kc..
@kristynkal dik, kouknu, ja zatim tehu oblecceni nemam zadny, akorat jsem si na alliexpresu ibjednala spodni pradlo. Brzy ale budu potrebovat nejake kalhoty asi :/, se suknema zatim vystacim.
@arielka222 stejne Ti to neda a neco nakoupis i pro toho druheho :D a my jsme na tom byvavali hur, ja nosila treba veci jako holka po brachovi :D
@jednaholkaa
@skretik já jsem ted dostala plnou tašku od švagrové takže mám zásoby, břicho ještě moc nemám, ale je mi v tom pohodlněji, když mám tu gumu přes břicho, cítím se líp. Jinak nejvíc chodím v sukních a ty jsou volné, takže je to fajn 🙂 z hm jsem si jen koupila šaty a triko a jinak z motovidla tričko s nápisem LOVE (místo V tam jsou dětské nožičky)- na to jsem se těšila už několik let, takže jsem to hned využila. Ale je mi to zatím velké, takže zatím to nosit nemůžu 🙂
@kristynkal Taky jsem zacala nosit tehu kratasy, je to fakt pohodlnejsi ta guma 🙂 Sukne zas vubec, to by me asi vadilo v pase, spis ty saty.. Taky jsem si koupila par veci na Zaalandu.. tam maji taky maternity a dopravu zdarma.
@vilmic https://www.aliexpress.com/item/34-40-BC-Breast... tuhle sedou a kalhotky uz mam, to mi prislo, kalhotky jsou super, hezky lemuji to bricho , ta podprsenka nevim nevim, je bavlnena a velka, ale asi taky unosim, ty prsa mam ted fakt mega :(
https://www.aliexpress.com/item/New-Front-Butto... tuhle jsem si objednala vcera a k tomu tyhle kalhotky
https://www.aliexpress.com/item/ZTOV-Cotton-Bel...
tak jsem zvedava, za 4dny je na Alli vyprodej, tak kouknu i na nejaky tricka a tilka asi
Holky co blázníte s tou nakupovací mánií těhotenského oblečení? Nač např. patery jeansy?
@jessulka me se to moc nakupovat prave nechce, kdyz je to jen na chvilicku, chci koupit max. 1-2 dziny. ja minule nosila svoje dziny, nosim bokovky tak to slo. A i s bundou porad vaham, porad doufam, ze se nejak vejdu do toho co mame doma. Jen ty podprsenky musim, prsa se mi do starych podpsenek nevejdou :(
@jessulka hele ja to taky uplne nechapu..mam tu jedny tehu dziny jeste po dcerce,jedny teplejsi saky k puncochacum a 2trika..saty a trika nejsou tehu ale mam je volnejsi brez brisko....pak tu mam 1 svetr na zimu a basta fidly..😂😂 stejne zatim nosim normalne svoje obleceni a kdyz si vezmu ze jsem u minuleho tehu za 10tydnu lezele v nemocnici tak si myslim ze mi to bohate staci..😂😂😅 radeji nakupuju pro deticky ale porad nevim co cekame a neutralni barvicky moc nemusim tak si musim s nakupama jeste pockat..
Mne taky stačí jedny kalhoty, celý podzim a zimu jsem do práce chodila v leginach, tak si koupim dvoje těhotenské, teplejší šaty s dl. rukávem mám vsechny elastické, tak se do nich vejdu i s bříškem, bundu budu mit od kamaradky a po dceři mam asi troje sukně. Jinak to nehrotim. Je to jen na chvilku. Po porodu jsem hned splaskla a mohla jsem hned nosit sve původní oblečení.
Také radsi koupím neco pro miminko, nez sobě.
Pohlaví zatím nevíme, tak nakupování oblečku v barvě zatím oddaluji.

@skretik jak kdy, většinou spíš XL... Před tehu jsem se pohybovala mezi velikostí 42 a 44, poslední dobou spíš tu 44. Teď už se s břichem třeba do kalhot nevejdu do žádných, ale tuhle bundu v tom L pořád ještě dopnu i bez té vložky. Říkala paní prodavačka, že jsou šité vetsi...