icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
27. srp 2018

@andelka @vilmic děkuju, u té kombinézky je asi lepší když je větší, že?
@vilmic dvojky asi větší nebudou no

mattonimeloun
27. srp 2018

@val333 já jdu na kontrolu taky příští týden už 4.9. 😊 na poradnu a odpoledne na genetiku a 2.trimestrální screeneng, tak uvidím jak malinké porostlo a dozvím se jestli je vše v pořádku 😊

vilmic
27. srp 2018

Néééé.. Už je pryč 😭😭😭

@skretik já myslim, že jo. Třeba bude ještě chladnej březen a pak budeš ráda, že je větší.

vilmic
27. srp 2018

@mattonimeloun Takhle brzy na 2. screening? 😯

skretik
27. srp 2018

@vilmic budou dalsi 🙂

mattonimeloun
27. srp 2018

@skretik já bych raději taky vzala tu 56 😊

skretik
27. srp 2018

no a ja mam vyhlidle 2 kombinezky vel.50 :D , tak nic no :D

mattonimeloun
27. srp 2018

@vilmic no budu 19tt, na prvním už jsem byla a hned mě sestřička objednala na 4.9. Tak si myslím že už to je druhý 😁 nebo myslíš že to je brzy ?

skretik
27. srp 2018

@mattonimeloun ja se budu teprv 19+ objednavat, nekdy na 20+, ale kazdy to dela jinak a jindy to uz tu vime 🙂

elu001
27. srp 2018

já jdu na 2. screening až skoro ve 21. týdnu

vilmic
27. srp 2018

@mattonimeloun No, dělá se obvykle později. Tady je to hezky napsaný: http://www.profema.cz/tehotenstvi/ultrazvukova-...

Já jdu ve 21+0, taky mě objednali hned po 1. screeningu.

jednaholkaa
27. srp 2018

@val333 Ja se taky citim netehotne, nebo teda rekla bych proste se citim dobre 🙂 Pohodicka, dobre spim, brisko je male takze o tom ani nevim. Na kontrole jsem byla v patek, takze ani nejake podezreni ze by bylo neco spatne nemam. Tohle by byl asi idealni timing na dovolenou..
Jinak spim porad na brise, tak doufam ze to neva? Snad se to mimi neda nak zalehnout :D

skretik
27. srp 2018

@jednaholkaa jeee to se spanim na brise jsem resila dneska rano, kdyz jsem se vzbudila, ze jsem skoro celou noc spala na brise a ze jsem to mimi zalehla a ze ho necitim :D . Ale myslim si, ze telo si proste rekne co muze a nemuze

elu001
27. srp 2018

@jednaholkaa
@val333
taky se necítím těhotně, už od začátku. Nic mi není, nic mě nebolí, břicho nemám žádný. Říkala jsem si, že někdy se těm holkám ani nedivím, že zjistí, že jsou těhotné až je pozdě.

mattonimeloun
27. srp 2018

@vilmic aha no vidíš, tak snad to špatně nevypočítala 😕 přinejhorším mě pošle domů a přeobjedná.
Jinak chodím do centrumu fatální medicíny a genetiky (FETMED)

mattonimeloun
27. srp 2018

fetalní 😁

frndafrrr
27. srp 2018

Ahoj, tak já mám dnes po kontrole 17+3. Pohlaví prcek samozřejmě neukázal, otočil se zády a nazdar. Takže jsem koupila malé ve městě panenku, mladému sadu na soft tenis a té malé potvůrce za trest nic. 😜
Jinak byla kontrola tedy pozitivní, po čerstvé krvi ani památky, prcek prospívá a odpovídá, dnešní teorie už byla mnohem příznivější- pravděpodobně prý odkrvácel hematom, který neviděli a už jsem došpiňuju starou krví, takže kontrola klasika za 3 týdny. Utrogestan mi předepsal ještě na měsíc.
A dostala jsme sprcung, že ještě nejsem objednaná na screening, tak bych si mohla zítra ráno vzpomenout. 🤔😂

skretik
27. srp 2018

@frndafrrr no tak to jsou krasne zpravy, mimi bude urcite tvrdohlavej bojovnik, to jsou super vyhlidky :D :D :D .

andelka
27. srp 2018

@frndafrrr to jsou super zprávy🍀
Já jdu zítra a když bude vše ok, domluvíme se na velký utz. Tipuju že tak za 3 týdny,to mi vychází na 21tt,takže akorát.

frndafrrr
27. srp 2018

@skretik
@andelka Děkuju děvčata, hned je mi líp, jen bychy se teda potřebovala rozhýbat, po 14 dněch válení bych měla něco udělat s tím bordelem a vůbec se mi nechce. 🙈Chlap je zlaté v péči o děti, ale ten bordel umí leda okomentovat.
@andelka Ano taky mi říkal, že to vychází za 3 týdny, držím zítra palce, jasně, že to bude v pohodě. 🍀

skretik
27. srp 2018

@frndafrrr to uz nemusis dodrzovat klidovy rezim?? a noha uz dobry?

yvonneullmann
27. srp 2018

Ahoj holky. Byla jsem po 10dnech silene migrény uz u sveho doktora aby mi nejak pomohl. Dostala jsem inj. Magnezia a novalginu. Jento tyden a porad mam slušnou pomatku na protivnou sestřičku. Píchala mi injekce ve stoje a jeste jak vrah :D PS: migrena je stale. Nemáte nejake rady co by pomohlo. Ja uz netusim

beruska125
27. srp 2018

@frndafrrr to jsou dobre zoravy😉🤙🏻

frndafrrr
27. srp 2018

@skretik No neříkal nic, tak jsem si říkala aspoň napůl polevit, pomalu to tu dát dokupy na střídačku s lehárem, bez sexu a zvedání, za další 3 týdny bychom mohli mít blechy. 😂 Noha dobrý, ikdyž pořád nemám kotník úplně normálně velký jako 2., ale ortézu jsem po nemocnici už nenasadila, tu asi nasadím na kontrolu za 3 týdny. 😂

frndafrrr
27. srp 2018

@yvonneullmann Ta se na tobě teda vyřádila, 😈 na migrénu radu bohužel nemám.

arielka222
27. srp 2018

@skretik mě se třeba syn do 50 nevesel ani v porodnici a to mel 3680 a 50cm. Takže já kupovala vše od 56 a víc 🙂

dominika963852
27. srp 2018

@frndafrrr Super, to ráda slyším, že je vše v pořádku 🙂 🌹

skretik
27. srp 2018

@frndafrrr no dobre, ale stejne to neprehanej 😉

@yvonneullmann tak to je slusny 😞 , na migrenu asi jedine spat, spat a spat v tmave mistnosti 😞. Drzim palce at to brzy prejde

smigli
autor
27. srp 2018

Syn měl 47 cm a já musela dokupovat ještě velikost 50, protože mu vše bylo velké. :D Takže já pořídím nějakou kombinézku 50, ale asi jen fleesovou a teplý fusak. Jestli se narodí na začátku února, tak tu kombinézu bude beztak mít jen 1-2 měsíce..

renulkka
27. srp 2018

@yvonneullmann Kočko, taky jsem měla po Magnesku takovouhle prcku... :( Davali mi ji 11+5 a ještě před screeningem v 13+6 jsem měla tu modřinu trochu vidět 🙄 Ale třeba na druhý straně jsem měla Dicynone a to nic... Ani modřinka... :D

Strana