Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
A já taky! 😀 17+6 😀 Tak ať nám to odsýpá...
@skretik Nikam. Manžel má dovolenou vyplácanou (musí si povinně nechat něco na Vánoce), syn byl aspoň s tchýní 2x na týden na dovče a malá to má na háku, pískoviště máme a to je ve svém živlu. Navíc pořád došpiňuju, tak se tak povaluju z poloviny. No uvažuji, že bych si přestěhovala do altánu šití a podzim budeme trávit na zahradě co to půjde. A ta škola to bude zase záhul na moje nervy. 😀
@frndafrrr no asi zalezi jake bude pocasi vid, ale pokud mas tu moznost, tak altanek idealni. Chces sit pro mimi? My taky zadny seznam nemame, a prvni tyden se jeste neuci, takze to bude resit asi nejak prubezne a pres net 🙂 . Do zitrka mam jeste syna pryc a v nedeli jedem jeste na turnaj do nemecka :(, uz ho vidim jak v pondeli radostne vstava do skoly, kterou nenavidi :D
@skretik No u nás je nadšení taky obrovské, odpovídá, že se těší, ale s výrazem "za 5 minut umřu". 🙄😀 No hnízdo, zavinku a tak něco málo jsme spíchla, spíš pár pelíšků pro jezevčík v nouzi, baggy pro dceru na podzim a pak něco na mimčo, mám v plánu fusak do autosedačky a zbytek až budu znát pohlaví. Spíš abych se tam nenudial, malá se krásně dovede na zahradě zabavit sama, trampolína, písek, houpačka... A pořád dokola..
@frndafrrr tak to já musím naši p. Učitelku pochválit. Seznam jsme dostali už před prázdninami a všechno už mám nakoupeno😉
Jinak dnes zac.17.tydne
Teoreticky bychom také dnes měli být 17+6, ale jak už mě nikdo dlouho neultrazvukoval, začínám být lehce dezorientovaná..
Holky, kdo jste byl v předešlých těhotenství na 3D/4D ultrazvuku, kdy je nejvhodnější doba? 🙂 Já jdu na ultrazvuk ke své dr v 19+5 a chtela bych se pak kdyžtak domluvit na 3D, ale rikam si, jestli to v tom 23+ nebo 24+ nebude ještě brzo 🤔 Do poradny chodím po 4-5 týdnech (pokud není problém) 🙂 Tak jestli to nenechat až později 🙂 Já se v tomto vůbec nevyznám, u holek jsem na 3D nebyla, teď jsem si řekla, že když je to naposled, že bych to ráda viděla a muž souhlasil 🙂
@andelka Já se s ní chci právě domluvit co a jak, jestli by to u mě šlo... Taky mám placentu vpředu, ale zatím byla nízko, určo se ještě do té doby vytáhne, tak uvidím, co na to řekne doktorka... 🙂 A pokud by to šlo, tak bych se objednala až na tý další kontrole, aby mi to teda taky vyšlo mezi tím 25-30tt 🙂 Děkuju 🙂
A ja jsem uz vazne dement, vzdyt ja jsem teprv 16+6, takze me se to jeste protahne :( :D ...
@renulkka tak to ja vubec netusim, ja se synem byla a nedavno jsme mu to ukazovali a on se toho desne bal :D :D :D , tak nevim jeslti ted pujdem taky :D
@beruska125 krasny kocar 🙂
@beruska125 Jee ktery to je? Chci prave taky takovy se 4 kolama..nasla jsem jeden podobny, uz nevim jak se jmenoval ale pry korbicka jen do 4 mesice, to se mi zdalo divny..
Teda trema kolama..

@vilmic píšu co vidím 😊
a neboj to taky zvládneš 😊