icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

mattonimeloun
30. srp 2018

@vilmic píšu co vidím 😊
a neboj to taky zvládneš 😊

val333
30. srp 2018

@vilmic já jsem dneska 17+6 😉...

skretik
30. srp 2018

@val333 jeee ja taky 🙂

vilmic
30. srp 2018

@val333 Paráda, takže oficiálně začínáš 5. měsíc.

@skretik a ty taky. :D

skretik
30. srp 2018

@vilmic no super, uz se nam to krati :D :D :D

vilmic
30. srp 2018

@skretik Díkdy bohu... S tím mým neustálým stresováním a strachováním se vážně nemůžu dočkat až to skončí.

frndafrrr
30. srp 2018

A já taky! 😀 17+6 😀 Tak ať nám to odsýpá...

skretik
30. srp 2018

@vilmic stresy tak nejak uplne nemam,jen tak obcas, ale ty nevolnosti, unava a kynuti to me strasne stve :/

@frndafrrr uz jsme skoro v pulce :D

frndafrrr
30. srp 2018

@skretik no ba a jak začne v pondělí klukům ten školní kolotoč, tak to určitě posviští.

skretik
30. srp 2018

@frndafrrr taky pravda, pak vanocni kolotoc a pak uz konecne porodni kolotoc :D . Jedete jeste na nejakou tu chatu nebo jste to uplne odpiskali?

frndafrrr
30. srp 2018

@skretik Nikam. Manžel má dovolenou vyplácanou (musí si povinně nechat něco na Vánoce), syn byl aspoň s tchýní 2x na týden na dovče a malá to má na háku, pískoviště máme a to je ve svém živlu. Navíc pořád došpiňuju, tak se tak povaluju z poloviny. No uvažuji, že bych si přestěhovala do altánu šití a podzim budeme trávit na zahradě co to půjde. A ta škola to bude zase záhul na moje nervy. 😀

frndafrrr
30. srp 2018

@skretik A co u Vás jste nachystaní do školy? My pojedeme o víkendu pro papuče a nějaké rifle, jinak čekám na seznam, taky nechápu, že nám ho nemůžou dát před létem, aby měl člověk klid nakoupit, teď to bude hrrr, hrrr 3.a 4.fronty v papírnictví.

skretik
30. srp 2018

@frndafrrr no asi zalezi jake bude pocasi vid, ale pokud mas tu moznost, tak altanek idealni. Chces sit pro mimi? My taky zadny seznam nemame, a prvni tyden se jeste neuci, takze to bude resit asi nejak prubezne a pres net 🙂 . Do zitrka mam jeste syna pryc a v nedeli jedem jeste na turnaj do nemecka :(, uz ho vidim jak v pondeli radostne vstava do skoly, kterou nenavidi :D

frndafrrr
30. srp 2018

@skretik No u nás je nadšení taky obrovské, odpovídá, že se těší, ale s výrazem "za 5 minut umřu". 🙄😀 No hnízdo, zavinku a tak něco málo jsme spíchla, spíš pár pelíšků pro jezevčík v nouzi, baggy pro dceru na podzim a pak něco na mimčo, mám v plánu fusak do autosedačky a zbytek až budu znát pohlaví. Spíš abych se tam nenudial, malá se krásně dovede na zahradě zabavit sama, trampolína, písek, houpačka... A pořád dokola..

skretik
30. srp 2018

@frndafrrr tak syn uz se ani nesnazi rikat, ze se tesi, ten rovnou rika, ze to tam nesnasi, ze se strasne netesi. kolikrat sam prijde a knoura, ze uz mu to brzy zacne.
Tak az budes mit neco hotoveho, hod sem, treba nekdo neco koupime, kdyz se teda tolik nudis :D

beruska125
30. srp 2018

@frndafrrr tak to já musím naši p. Učitelku pochválit. Seznam jsme dostali už před prázdninami a všechno už mám nakoupeno😉

ajdamajda
30. srp 2018

@misak48 koukam radeji na videa Fb Jemne zrozeni

ajdamajda
30. srp 2018

Ja mam takove napapane bricho. Nebo zarazeny prd 🤣

ajdamajda
30. srp 2018

Jinak dnes zac.17.tydne

zuzekk
30. srp 2018

Teoreticky bychom také dnes měli být 17+6, ale jak už mě nikdo dlouho neultrazvukoval, začínám být lehce dezorientovaná..

renulkka
30. srp 2018

Holky, kdo jste byl v předešlých těhotenství na 3D/4D ultrazvuku, kdy je nejvhodnější doba? 🙂 Já jdu na ultrazvuk ke své dr v 19+5 a chtela bych se pak kdyžtak domluvit na 3D, ale rikam si, jestli to v tom 23+ nebo 24+ nebude ještě brzo 🤔 Do poradny chodím po 4-5 týdnech (pokud není problém) 🙂 Tak jestli to nenechat až později 🙂 Já se v tomto vůbec nevyznám, u holek jsem na 3D nebyla, teď jsem si řekla, že když je to naposled, že bych to ráda viděla a muž souhlasil 🙂

andelka
30. srp 2018

Teď jedeme s dětmi z planetária. Už aby byla škola,nechce se mi furt vařit a vymýšlet program. Podle ms jsem dneska 17+6. To za mnou jsou sluneční hodiny, aktuální čas skoro,jdou dobře 🙂 akorát tam má syn prst, klasika.

andelka
30. srp 2018

@renulkka u nás se dělá ideálně kolem 25 tt. Tak do 30 tt. Chtěla jsem jít,ale nejdu. Mám placentu na přední stěně,takže je to blbě vidět. Dr to na minule kontrole přepnul a mimco mělo obličej zavrtany v ní. Asi by to byly zbytečně vyhozené peníze.

beruska125
30. srp 2018

No a zabte mě ale už máme doma kočárek. chytla jsem super cenu, tak neslo odolat😂 alespoň to mužem zkoušet na panenkách a tříleté😅

renulkka
30. srp 2018

@andelka Já se s ní chci právě domluvit co a jak, jestli by to u mě šlo... Taky mám placentu vpředu, ale zatím byla nízko, určo se ještě do té doby vytáhne, tak uvidím, co na to řekne doktorka... 🙂 A pokud by to šlo, tak bych se objednala až na tý další kontrole, aby mi to teda taky vyšlo mezi tím 25-30tt 🙂 Děkuju 🙂

misak48
30. srp 2018

@ajdamajda dík, mrknu 🙂

skretik
30. srp 2018

A ja jsem uz vazne dement, vzdyt ja jsem teprv 16+6, takze me se to jeste protahne :( :D ...

@renulkka tak to ja vubec netusim, ja se synem byla a nedavno jsme mu to ukazovali a on se toho desne bal :D :D :D , tak nevim jeslti ted pujdem taky :D

@beruska125 krasny kocar 🙂

val333
30. srp 2018

@vilmic ano... Ve středu jdu na kontrolu... Už nemůžu dospat...snad je všechno vporadku... V Era jsem cítila první pohyby, ale dneska už nic 😐

jednaholkaa
30. srp 2018

@beruska125 Jee ktery to je? Chci prave taky takovy se 4 kolama..nasla jsem jeden podobny, uz nevim jak se jmenoval ale pry korbicka jen do 4 mesice, to se mi zdalo divny..

jednaholkaa
30. srp 2018

Teda trema kolama..

Strana