icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
30. srp 2018

Mountain buggy se jmenuje..je to on? Je peknej!

beruska125
31. srp 2018

@jednaholkaa je to Bugaboo cameleon. Tenhle má pravé relativně velkou korbu určitě vydrží minimálně 6 měsíců. Já jsem děti do té sportovní sedačky dávala protože chtěli koukat ven ne ze by se nevešli🙂

andelka
31. srp 2018

Hm,mně je 4-6 měsíců málo. Pro kluky jsem měla kočár s vložnou taškou,pak se vyndala a byl to kočárek do lehu,proste jako hluboký, do 10 měsíců jsem je nedávala sedět, sporťák jsme měli až potom. Do roka mi v kočárku spali.

frndafrrr
31. srp 2018

@beruska125 Tak je to ideální, nehonit to pak ve 2-3dnech, když jsou 2 měsíce volna.
@skretik Chybička se vloudí..

frndafrrr
31. srp 2018

@andelka Většina sporťáků jde do lehu, tak si myslím, že 6 měs, zvlášť pro zimní mimčo je v pohodě. Já si nemůžu pomoct, ale kočárky s vloženou taškou jsou většinou šílený a těžký tanky.

mattonimeloun
31. srp 2018

@beruska125 ten je moc hezký , u mě by kočárek tak brzy neprošel (muž pokud není mimi doma nechce), ale už vybírám , je teď moc hezkých kočárků 😊

beruska125
31. srp 2018

@mattonimeloun tak já poverciva nejsem ale je to zbytečný takhle brzo, to zase jo😂

vilmic
31. srp 2018

@beruska125 Já měla malýho v korbě do půl roku. Měla jsem kočár o kterým se mluví jakože má strašně malinkou korbu. Na to, že mu půl roku bylo v březnu a to tam ještě měl ohromnej fusak, tak se vešel a ještě by se nějakou dobu vešel, krásně. Teď ten bgb donkey má taky určitě menší korbičky, ale pochybuju že tam budou chtít být dýl než zase cca do toho půl roku. A to ještě krásně vyjde na teplo.

frndafrrr
31. srp 2018

@beruska125
@mattonimeloun Já si vůbec nemůžu žádný vybrat, když se mi líbí hluboká, tak vůbec ne sporťák a naopak,.. Jedině joolz se mi líbí, ale když vidím ve skupince ty reklamace a jak jim vybledl...

andelka
31. srp 2018

@frndafrrr no to jo,ale pohodlné, houpací a všude projedou. No uvidím jaký kočárek nakonec budu mít.

andelka
31. srp 2018

Je fakt že první děti jsem měla jarní a potřebovala jsem aby se na podzim a v zimě ještě vešli naležato,a byli pořádně krytí ( mladší v 9 měsících spal v kočárku na balkoně,kolikrát zasněženém,ve fusaku,s vysokým nánožníkem), což mi přijde že ty moderní sporťáky i když jsou do lehu nemají. Že nánožník už mají dělaný na dítě co sedí.
Ale asi budu mít lednatko,tak to v zimě už sedět bude.

frndafrrr
31. srp 2018

@andelka Ono je to o zvyku, já jednou jela s tím typem jako kunert kamarádky s pevnými koly a byla jsem teda značně zoufalá. 😀 Pro mě je důležité mít aretační kola a lehkou váhu, abych jedním prstem otočila kočár kolem své osy, třeba s wandrákem jsem projela vše, ale máš pravdu, že nánožníky k moderním kočárům je lepší nechat ušít, nebo koupit zvlášť, třeba u concordů je to vyloženě výsměch. (Jen šusták zavřený v madle)

andelka
31. srp 2018

@frndafrrr no jo, tenhle měl prošívaný nánožník,s vysokým rantlem. Bylo to parádní. S otočnými koly jsem měla sporťák,a to bylo fajn když už dítě bylo těžší. Ale u miminka mi to bylo jedno.

tynazezu
31. srp 2018

Ahoj holky, tak my začínáme 16.tt a přikládám náš pupík

andelka
31. srp 2018

Tak a dneska jsem si oblékla těhotenské plavky. Chceme jít na bazén. Zítra začínám 19 tt. Největší bříško jaké jsem v téhle době kdy měla. Od října chci chodit na těhotenské cvičení a plavání.

renulkka
31. srp 2018

Ahojky holky, toto je náš pupík 🙂 Dneska jsme 16+0 🙂 Foceno včera večer 🙂

jednaholkaa
31. srp 2018

@andelka Nejvetsi? To mas malinke 🙂

jednaholkaa
31. srp 2018

Holky, ja asi pujdu do tohoto kocarku - Baby jogger elite. Pry se s nim da i na hory 🙂))

michaelarei
31. srp 2018

@andelka no není až tak velike v pohode si myslím ☺ najdu foto s dovoleny podle mně už ted velike ted sem 16 +5
@renulkka vy krásně rostete co nás ještě čeka že? Vánoce ty jo 😀

andelka
31. srp 2018

@jednaholkaa no zatím jo,holt počtvrté a ještě placenta vepředu. A nahoře přes 3 kg.

michaelarei
31. srp 2018

To jsem asi 15 týden cca

andelka
31. srp 2018

@michaelarei no vánoce už na mateřské,to bude super. To priberu kilo za dva dny.

andelka
31. srp 2018

@michaelarei jeee, hezké bříško. Si zatím připadám spíš tlustá než těhotná. U prvního jsem přibrala sotva 8 kg, podruhé 11 a teď to ani nechci vidět.

michaelarei
31. srp 2018

@andelka no věd Já taky jsem vlastně doma takže budu péct a mlsat to půjdu kila ...ale taky chci ted na těhotenské plavání ☺

andelka
31. srp 2018

@michaelarei já můžu až od října,až nebudu na pn. Teď teda aspoň chodím s dětma ven a snad si stihnu občas zaplavat během vycházek.

michaelarei
31. srp 2018

@andelka ne briško už ti vykouka ne ze by si byla tlusta ☺Já jsem na pn musím ale dala sem si vycházky tak aby mi to vyhovovalo. Už jsem holky pribrala cca 6 kil mininalne, mněla jsem tak 52 a naposled v pořadne jsem mněla už 58 něco. ..a to prošel měsíc ted....

misak48
31. srp 2018

Holky já mám doma tenhle kočárek 🙂 je to 12 let starý Jane Slalom Pro. Má úžasně velkou korbičku, zvlášť v porovnání s novýma kocarkama, které jsem viděla u kamarádek. I se mi s ním hrozně dobře jezdí. Je to sice trojkombinace, ale vajíčko a sporťák si koupím nové, pravděpodobně od Joie. To mám předvybrané, ale po druhém screeningu pojedeme vybírat do obchodu a necháme si poradit a třeba to dopadne ještě jinak 🙂

andelka
31. srp 2018

@michaelarei no já začínala na 64.

skretik
31. srp 2018

@misak48 joo ten jsem mela taky a byla jsem nadmiru spokojena a asi se k tomu zas vratim
@michaelarei no ja mam uz taky zhruba 6kg :( nahore, fakt to nechapu :( , to bude parada nakonci :(

renulkka
31. srp 2018

@michaelarei No šílený jak to teď po třetí valí :D Hlavně jak jsou všechny brzo po sobě, tak to jede rychlostí blesku :D A nechci se vidět v únoru 😂 Už teď se u obouvání bot potápím 😂 A různě se u toho kroutím :D Jinak krásné bříško máš 🙂
@andelka Taky už mám nahoře něco přes 3 kila... Jinak to máme s tím přibíráním podobně 🙂 U první jsem přibrala 6 kilo, u druhé 12kg (byla jsem oteklá všude, kde to jen jde, rodila jsem v červenci) a teď jsem zvědavá, kam ta váha doleze 🙄😀😂 Přes Vánoce se budu muset krotit :D U obou předchozích těhotenství jsem vždycky všechny kila nechala v porodnici + nějaký kilo navíc 🙂 Tak doufám, že to bude stejně :D 🙂

Strana