Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic to je teda možnosti 😀 jelikož je u násdnes zima tak bych vvolila 2. 😉
Pareček to je bomba 😇
ps: bílé tričko s puntíky je taky top s dziskou 👍
@skretik to ráda slyším 🙂 mě právě přijde hrozně fajn a nevím, proč bych měla utrácet za nový, když mám tenhle podedeny doma. Ale kolega v práci mi řekl, že jsem blázen, jestli si chci nechat 12 let starý kočár, že doba pokročila že by si rozhodně koupil nějaký moderní. Jako já to chápu třeba u toho vajíčka, kde jsou nové bezpečnější, navíc chci Isofix. Ale u té korbičky k tomu nevidím jediný důvod...
@misak48 hele kdyz zjistits, ze ti nevyhovuje tak proste koupis jinej, v dnesni dobe mas kocar do druheho dne 🙂, ale jak rikam, ja jsem s nim byla strasne spokojena a mam ho taky jeste nekde ve sklepe 🙂.
@renulkka no ja uz mimi taky sem tam citim, ale porad me tak divne poboliva bricho, mam takove navaly strachu, chvili v pohode, chvili jsem z toho nervozni. mam taky jeste 2 tydny cekani. Syn a neter za mnou porad chodi, kdy uz se to narodi a ze uz to mimi chteji u sebe... to mi na klidu nepridava :D
@vilmic za mě nejlepší to triko s puntíky a černé kalhoty 🙂
@skretik Asi moc ne. Snad jen ten puntíkovaný top padl 2x. Já ty zbylý holky vůbec neznám, ale podle fotek jsou to vyžle, tak nechci vypadat vedle nich jak těhotná škatule.! Ráda byh něco šmrncovního. Před 14 dny jsem ješte jakž takž vypadala. Ach jooo...
V každým případě všem moc děkuju. 😘😘
@vilmic ahoj . Tak mě se líbí puntík,nebo bordó 😉
@frndafrrr já s korbama nemám problém těch bych vybrala hodně, potom je pravda že ne všechny sporťáky u toho jsou pěkné. Ještě že je tolik času na rozhodování 😊 to jsou takové ty příjemné" starosti" 😁
@beruska125 já taky nejsem pověrčivá , to můj miláček no 😊 hlavně ten kočár.
Ale vybavičku jak někde vidím něco pěkného už kupuji.
@vilmic za me 4.,5. nebo 7. 🙂
Tak ještě jednou všem moc moc moc děkuju. Jsem si fakt nevěděla rady. Asi vezmu to proužkovaný, pač je ze všem nejmenší a možná to je jedna z posledních možností, kdy si ho vůbec oblíknout. Navíc budu mít šedivý tenisky, tak to k nim asi bude vypadat nejlíp.
@zuzekk Souhlasim, že to růžový je takový slavnostnější, ale mám tam ještě vůli na pupek, tak mi přijde takový jakoby vytahaný a úplně to nevypadá nejlíp.
Ahoj holky, tak užíváme poslední den naší holčičí dovolené a zitra mastíme domu. Vubec se nam odtud nechce. Je tu krásně. Celý týden mame 25-28 stupňů, nebe azurové bez mracku a horské sluníčko praží. Sjezdily jsme okoli do 50km, vsude sama dětská hřiště, active parky, vodni zazitkove parky, lesni parky, obří pískoviště s ruznymi domecky na hraní, rejzovaly jsme i zlato, jezdily se koupat do termálních lazni. Odpočinková dovolená to tedy moc nebyla, ale zase co bych pro tu moji treperendu neobjetovala, když je to vyhledove nase posledni holčičí dovolená ve dvou.

Tak jsem doma z kontroly. Všechno vypadá dobře. Děti mají cca 270 a 290 gramů, pravděpodobně je to páreček (ten jsem si přála nejvic). Ale teď potřebuju poradit. Odpoledne jsem pozvaná na kamarádky rozlučku se svobodou - dáme pozdní oběd, pak bar a pak prej pánský stryptýz, to já už půjdu asi domu. Ale já nevim, co si mám oblíknout. Ve vše si připadám hrozně velká a ošklivá. Dám sem nějaký varianty, tak mi prosím napište váš názor. Ke všemu bych si vzala jeansku, ale ta se zrovna pere, takže si jí jen představte 😂