icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
31. srp 2018

Tak jsem doma z kontroly. Všechno vypadá dobře. Děti mají cca 270 a 290 gramů, pravděpodobně je to páreček (ten jsem si přála nejvic). Ale teď potřebuju poradit. Odpoledne jsem pozvaná na kamarádky rozlučku se svobodou - dáme pozdní oběd, pak bar a pak prej pánský stryptýz, to já už půjdu asi domu. Ale já nevim, co si mám oblíknout. Ve vše si připadám hrozně velká a ošklivá. Dám sem nějaký varianty, tak mi prosím napište váš názor. Ke všemu bych si vzala jeansku, ale ta se zrovna pere, takže si jí jen představte 😂

jancaluba
31. srp 2018

@renulkka mam taky takovy pupek a zacinam 17 tt

skretik
31. srp 2018

@vilmic za mě první nebo třetí 🙂 a jinak moc gratuluju k úspěšné kontrole a snad i párečku 🙂

renulkka
31. srp 2018

@vilmic Gratuluju ke kontrole 🙂 Mě čeká kontrola až za 3 týdny, 2 týdny za mnou :D No hrůza to čekání 🙂 😂 Jinak mě se líbí moc ten bordový top s těmi tříčtvrtečními rukávy 🙂 😊

skretik
31. srp 2018

@renulkka to cekani na dalsi kontrolu je nekonecny co :D :D :D

dominika963852
31. srp 2018

@vilmic to je teda možnosti 😀 jelikož je u násdnes zima tak bych vvolila 2. 😉
Pareček to je bomba 😇
ps: bílé tričko s puntíky je taky top s dziskou 👍

renulkka
31. srp 2018

@skretik Šílený 😂 Sice malou už cítím, ale mám strach z toho mýho prokletého čípku... Tvrdnutí i kontrakce pořád jsou, tak si rikam, aby držel 🙂 Tak snad ty 3 týdny utečou :D I když tomu nevěřím :D

misak48
31. srp 2018

@skretik to ráda slyším 🙂 mě právě přijde hrozně fajn a nevím, proč bych měla utrácet za nový, když mám tenhle podedeny doma. Ale kolega v práci mi řekl, že jsem blázen, jestli si chci nechat 12 let starý kočár, že doba pokročila že by si rozhodně koupil nějaký moderní. Jako já to chápu třeba u toho vajíčka, kde jsou nové bezpečnější, navíc chci Isofix. Ale u té korbičky k tomu nevidím jediný důvod...

misak48
31. srp 2018

@vilmic gratuluju ke kontrole 🙂 mě se nejvíc líbí ten bordó top 🙂

skretik
31. srp 2018

@misak48 hele kdyz zjistits, ze ti nevyhovuje tak proste koupis jinej, v dnesni dobe mas kocar do druheho dne 🙂, ale jak rikam, ja jsem s nim byla strasne spokojena a mam ho taky jeste nekde ve sklepe 🙂.

@renulkka no ja uz mimi taky sem tam citim, ale porad me tak divne poboliva bricho, mam takove navaly strachu, chvili v pohode, chvili jsem z toho nervozni. mam taky jeste 2 tydny cekani. Syn a neter za mnou porad chodi, kdy uz se to narodi a ze uz to mimi chteji u sebe... to mi na klidu nepridava :D

arielka222
31. srp 2018

@vilmic za mě nejlepší to triko s puntíky a černé kalhoty 🙂

skretik
31. srp 2018

@vilmic a ted babo rad :D :D :D , shodl se aspon nekdo :D

vilmic
31. srp 2018

@skretik Asi moc ne. Snad jen ten puntíkovaný top padl 2x. Já ty zbylý holky vůbec neznám, ale podle fotek jsou to vyžle, tak nechci vypadat vedle nich jak těhotná škatule.! Ráda byh něco šmrncovního. Před 14 dny jsem ješte jakž takž vypadala. Ach jooo...

V každým případě všem moc děkuju. 😘😘

mattonimeloun
31. srp 2018

@vilmic ahoj . Tak mě se líbí puntík,nebo bordó 😉

mattonimeloun
31. srp 2018

@frndafrrr já s korbama nemám problém těch bych vybrala hodně, potom je pravda že ne všechny sporťáky u toho jsou pěkné. Ještě že je tolik času na rozhodování 😊 to jsou takové ty příjemné" starosti" 😁

mattonimeloun
31. srp 2018

@beruska125 já taky nejsem pověrčivá , to můj miláček no 😊 hlavně ten kočár.
Ale vybavičku jak někde vidím něco pěkného už kupuji.

renulkka
31. srp 2018

@vilmic Ještě několikrát padlo bordó ;) Za mě to bordó 🙂 Ale i ty puntíky by byly fajn 🙂

frndafrrr
31. srp 2018

@vilmic A mě se líbí to růžový tílko, k tomu ty khaki kalhoty a imaginární džíza. 🙈😀 A gratulka k úspěšné kontrole. 🌹

plamenak11
31. srp 2018

@vilmic za me 4.,5. nebo 7. 🙂

vilmic
31. srp 2018

Už to nechám, slibuju... co tohle?? Bunda uz je suchá (3x sláva sušičce)

skretik
31. srp 2018

@vilmic dvojka 🙂

renulkka
31. srp 2018

@vilmic proužky :D

zuzekk
31. srp 2018

@vilmic na rozlucku (tedy trochu sláva to je) he nejlepší to růžové tílko no.4. Ze druhé série se mi líbí používané triko, ale až na druhém místě🙂

zuzekk
31. srp 2018

@zuzekk *pruhovane

vilmic
31. srp 2018

Tak ještě jednou všem moc moc moc děkuju. Jsem si fakt nevěděla rady. Asi vezmu to proužkovaný, pač je ze všem nejmenší a možná to je jedna z posledních možností, kdy si ho vůbec oblíknout. Navíc budu mít šedivý tenisky, tak to k nim asi bude vypadat nejlíp.
@zuzekk Souhlasim, že to růžový je takový slavnostnější, ale mám tam ještě vůli na pupek, tak mi přijde takový jakoby vytahaný a úplně to nevypadá nejlíp.

seveneye
31. srp 2018

@vilmic ahoj gratuluji k dnešní kontrole,hlasování o oblečku asi už nestíhám,ale určitě nebudeš za vorvaně ty modely jsou náhodou vcelku povedený.jinak já sama jsem z dvojek a starší svica má děti taky tak (oboje páreček)takze vím do čeho jdes🙂

vilmic
31. srp 2018

@seveneye Ahoj, děkuju moc. Jseš hodná. Ty jsi z dvojčat? A máte ještě nějakýho sourozence? Já mám pravě syna (teď v neděli mu budou dva), tak mám trošku strach jak to zvládne. Takovou změnu. Jeden narušitel by mu asi bohatě stačil. :D :D

jessulka
31. srp 2018

@vilmic Mne se taky nejvíc libi to růžové tilko. Je to preci jen slavnostnejsi udalost. Prouzkate triko mi přijde jak triko na doma. Doplnila bych to nějakými dlouhými korálky, nebo výrazným satkem kolem krku.

jessulka
31. srp 2018

Ahoj holky, tak užíváme poslední den naší holčičí dovolené a zitra mastíme domu. Vubec se nam odtud nechce. Je tu krásně. Celý týden mame 25-28 stupňů, nebe azurové bez mracku a horské sluníčko praží. Sjezdily jsme okoli do 50km, vsude sama dětská hřiště, active parky, vodni zazitkove parky, lesni parky, obří pískoviště s ruznymi domecky na hraní, rejzovaly jsme i zlato, jezdily se koupat do termálních lazni. Odpočinková dovolená to tedy moc nebyla, ale zase co bych pro tu moji treperendu neobjetovala, když je to vyhledove nase posledni holčičí dovolená ve dvou.

val333
31. srp 2018

Holky tak já kupuju kočárek od kamarádky, používány pouze rok... Do našich zimních podmínek jako dělaný 😀

Strana