Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka tak to je super! !!!
@jancaluba Zvládnete holky tak jak my .... Jasný mi to už berem uplne jináč viceodicky víme co nás čeka. Ale povim vám mala jsem malou v 19 a vůbec jsem se nebála ničeho ani porodu a byl rychlej v pohodě ...holky zvládnete to určíte co nejlíp budete vědět. ..
@misak48 Ja taky nic moc necitim posledni dobou, 17 tt (prvorodicka). Ale jako sem v klidu, v prvnim trimestru uz jsem se nervovala az dost. Nak se to zvladne 🙂 Tesim se ze budu na horach na chalupe kdy budu chtit 🙂
@michaelarei
@frndafrrr Díky za uklidnění 🙂 já nevím, co poslední dobou blbnu... Asi hormony. Nikdy jsem neměla pocit, že by dítě mělo být problém, "cizí" hlídám úplně v pohodě i dost malá... Asi je to i tim, že tehu úplně dobře nesnáším... Mimčo necítím, ale zato pěkně "tloustnu", do toho ta dieta a injekce a navíc ještě neschopenka, o kterou jsem teda nestála tuplem... Přijdu si jak ve vězení... Nebo se možná snažím eliminovat strach ze statnic, které mám příští týden a přenáším ho jinam 😀
@misak48 misaku, ja jen diky tehle diskuzi premyslim nad vecma kolem mimi, ale jinak se mnou nikdo o miminku mluvit nesmi, krom syna a deti obecne, asi s tim taky uplne nejsem jeste smirena a to jsem druhorodicka, druhe dite jsem chtela, ale prece jen uz mam doma 8lete dite a zivot jiny, taky mam strach...ale ver, ze jakmile to mimi na tebe vykoukne, bude to nekonecna laska na prvni pohled!!!
@misak48 Holky, je to proste jiny stav 🙂 Ja si ted pripadala trochu jak trubka. Tchyne rozhlasila na sve oslave, ze jsem tehu, ale bricho mam zatim male a nic moc momentalne necitim, ani nevolnosti apod.. tak jsem moc nechapala co vsichni resi kdyz jsem vlastne uplne "normalni". Taky jsem se o tom nechtela moc bavit.. Jo a pak se nas vsichni ptali s pritelem, kdy bude svatba? Wtf..
@jednaholkaa tak bez svatby nejsou děti, to ví přece každej... 😁
@jancaluba ahoj,neboj taky ještě nic necítím ..... ale zítra kontrola tak se zeptám, snad by to každým dnem už mělo být
@jednaholkaa s tchynema je to občas sranda... Ta moje se ve svých 50 letech tak moc těší na vnoucatko, že nevynechá jedinou příležitost mi sáhnout na břicho. Udělá to třeba čtyřikrát do hodiny... Dohání mě to k šílenství, obecně nejsem moc "kontaktní" a ještě navíc, když tam to mimi pořád ještě není cítit... Ale nedokážu jí to prostě říct, jinak je to zlatá ženská a rozkrajela by se pro nás...
@jessulka super, že je genetika ok 😊 Já jdu ve čtvrtek.
Holčička, holčička? 😂😉
Holky díky za tip na Lidl,ještě se snažím trosku krotit,ve čtvrtek máme echo utz,tam taky nějaká kačka padne,snad bude vše v pořádku a pak už se muzu koukat i vic🙂 jinak též o prckovi nevim,nebyt toho angelsoundu tak ani neverim,ze tam někde bydlí.
Ještě dotaz echo utz a utz vyšetření ve 20tt, jak velky je rozdil, co vse se vlastne kontroluje a jak dlouho vyšetření trvá.a jdete na oboji?
Malá tryskomyš se rozhodla, že když už dát o sobě vědět, tak pořádně. Místo podvečerního spánku máme rejdění.. asi ji ta škola rozrušuje.. 😀
@seveneye Já teda chodím jen na velký ultrazvuk ve 20tt 🙂 Trvá tak cca 20 minut 🙂 Chodím na něj do nemocnice, moje dr ho nedělá 🙂 A kdyby nebylo něco ok, tak by mě nejspíš poslali do Brna do Prenatalu, kde jsem byla na 1.screeningu 🙂
@andelka Starší taky měla šelest... Naštěstí to bylo z nedostatku železa, dávali jsme kapičky a pak i šelest do toho roku vymizela 🙂 Ve vašem případě se nedivím, že jsou doktoři i vy opatrnější...
Taky bych byla ráda, aby miminko radši proklepli pořádně🙂 Radši vše pořádně vyšetřit 😊🙂
@renulkka jj,ono i na to mám věk, jakože přes 35. Tak jsem ráda. Jen na ten 3/4D asi nepůjdu když bude velký i srdce ok. Mám placentu vepředu s když to minulý týden Dr zkoušel přepnout,tak mimco obličej schovávalo do placenty.
Mně velký utz dělal vždycky Dr při normální kontrole. Teď chodím jinam a bude ho dělat jiný Dr ve stejném zařízení,je tam víc ordinací,ale ty velké utz dělá on.
@zuzekk Svatba je to posledni co bych ted chtela resit, chci si uzit tehotenstvi. Nehlede na to, ze co je komu do toho? 🙂)
Chystá se v říjnu někdo na cucandu do Prahy na For babies?pac brněnský Pro dítě už nestihneme😀

@jancaluba klid, já zítra začínám 20 tt a v břiše ani ťuk... Prvorodicka, nadváha a placenta v předu, vůbec se tím nenervuju, ještě je čas 🙂 spíš mě trápí, jak mi všichni okolo vykládají, jak se strašně těší na mimi a já si to v té hlavě pořád nějak nemůžu srovnat... Jako mimčo jsem chtěla, ale teď mám spíš strach než co jiného. Jak zvládnu porod, jak se o něj zvládnu postarat a tak... Ani nemám nutkání kupovat vybavicku nebo tak... Prostě mi to celé nějak nechce dojít. Pořád doufám, že až prcka ucítím, tak se to třeba zlepší....