Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@ajdamajda To je strašný přístup. já bych na něj podala nějaké oznámení. Za zanedbání pacientky. Můj Dr. mi včera vyprávěl, jak se už několikrát setkal s tím, že mu jeho pacientky říkaly, jak je odmítly v porodnici. Že třeba sjezdili 4 porodnice v okolí a nikde je nechtěli vzít protože měli plno. Jak si tohle sakra mohou dovolit? To to jako má ta ženská porodit v autě? Tak mi radil, abych si raději k porodu zavolala raději sanitku, než se někam vydala sama. Protože sanitku oni odmítnout nemohou. Ach jo, chce se mi z toho až brečet. A to odmítnou i cikány? To bych u toho chtěla být 😀
No holky, včera jsem v Gennetu viděla cikány. Normálně jsem si je chtěla vyfotit, aby mi to lidi věřili. Tak jsem si tak říkala, proč tam asi jsou. A pak jsem si řekla "Hele, třeba to jsou jedni z normálních a přišli se nechat vykastrovat" 😂😂😂😂
@skretik Frnda se hrozně nudí teoreticky, ovšem ve skutečnosti nemá doděláno a uděláno ani to co má v plánu. 🙈🙈 Koj. polštář jsem ani nešila, mám sama kupovaný už 3 roky, takže bych si prvotinu poslat někomu netroufla. Kdybys chtěla doporučit, tak koj. polštáře Matýsek jsou fajn a na ty kuličkové většinou holky nadávají.
Spaní u mě stojí za houby i s koj. polštářem a srolovanou peřinou navíc. Zaprvé mám pod oknem cvrčka, co má snad nádor hrtanu, dle toho co vydává za paskřeky a pak mám hodinová okna, kdy čumím do zdi pravidelně ve 2 a 4...a pak je po mě přes den právě prd. 😀
@frndafrrr 😃 😃 😃 cvrcek Ti asi chce hrat pro radost 😃 . No ja prave taky cumim v noci 2-3hodiny do stropu, musim se jit kolikrat i najist . Dneska v noci kdyz se mi konecne podarilo usnout, tak se vzbudil syn a zas on nemohl 2hodiny spat, takze jsem dneska jak prastena necim 😞 . Jsem proste zvykla spat na brichu a to uz je ted neprijemny, tak si rikam, ze polstar by treba asi pomohl... Boze ja bych tak chtela patrit mezi ty co si to tehotenstvi uzivaji, ja uz se normalne bojim toho, ze prijde dalsi noc
@skretik Taky v noci čumím do stropu. Třeba i dvě hodiny v kuse. Ale mne pálí žáha, tak nevím, jak si lehnout, aby mi nešly šťávy nahoru. Prý jezte malé porce. Já večer skoro nejím, jen třeba ovoce k telce a piju vodu, nebo čaj pro kojící matky. Ale ta žáha to je hnus, nepřeju to nikomu. A pak si máme to těhotenství užívat. Prý nejkrásnější období v životě ženy.
Máte někdo taky blbý sny?uklidnete mě prosim,že ještě nejsem totální psychopat-zdaji se mi samy hrůzy,napr.včera o holcicce,kterou někdo unesl, drzel ve sklepě a týral.tfuj pak se vzbudím a přemýšlím co to prte v břiše má se mnou za život...
Teda tomu říkám načasování 🙂 dnes tady na koníku zpráva o začátku 20 týdne a zároveň ve schránce překvapení 🙂
@seveneye taky mám šílené sny. Zrovna včera celou noc. A někdy ani tak psychopatické, jako ukrutně živé. Včera jsem třeba ráno v půl páté musela vzít mobil do ruky a hledat na IDOSu, že nejsem blázen a z Dejvické na Anděl se v Praze normálně dá dojet městskou, aniž by kvůli tomu člověk musel přes Kolín 😀
Taky mam sileny sny, dost by me zajimalo cim to muze byt? Podvedomym strachem ze se neco potento...? Hormonama? Nebo skvrny na slunci?:D
Také mám šílené sny, naposledy mi miminko skrze břišní stěnu vylezlo a lezlo mi po těle a já nevěděla, jak ho mám vrátit do břicha. No a nenapadlo mě nic lepšího, než ho sníst ☹ šílený sen, takže jsme na tom asi dost podobně...
@skretik Cvrčkovi už 2 dny vyhrožují sekačkou na trávu..😀 Co se týče nejkrásnějšího období, taky nesouhlasím, připadám si nemožná, věčně utahaná, připosr... strachem, pak se uklidňuje, že jsem skoro v půlce a pak počítám a do půle ledna 4,5 měsíce, strašně daleko... 🙄Doufám, že se aspoň na 2. screeningu 17.dozvím pohlaví a trochu mě to nakopne, na miminko jako takové se těším.
K ránu mám taky děsný sny - pěkný jsem teda neměla snad nikdy a nervy, které pravidelně prožívám jsou teď schopný se vysroubovat na maximum. Nejdřív dobrý, průměrný děj v celku o ničem a pak se to zvrhne a já se tak rozcilim až se vzbudím. A nejhorší je, že žádné sci-fi, ale celkem reál: šíleně mě vytočí smradi ve školní jídelně, někdo okrade slepou paní kterou doprovázím, atp.
@jenssy To je fotečka z klasického ultrazvuku. Jsem teprve 17+3tt a na druhy screening jdu az 24.9. to budu uz skoro 21tt. Ja včera byla na genetice v Gennetu a vyzadali si i podrobnější ultrazvuk. Mne to vysetreni přišlo jako u toho 1. screeningu, Dr. kontrolovala uplne vsechno, zase mi dala poslechnout srdíčko, o vsem co mi ukazovala mi neco řekla (míry, zda je to v pořádku,atd.). Byla jsem tam asi 15 minut. Se se stejnou Dr. uvidim jeste za 3 tydny 😉 Tak budu mit dalsi krásnou fotečku.
Já byla na kontrole včera a bude to asi další kluk. 😃 Zůstanu doma jediná ženská. 😃 Aspoň mám schované věci a nebudem muset dělit pokojík. 😉 Také jsem objednala věci z Lidlu, ale mají dorazit příští týden a to budem na dovolené, tak doufám, že mi to schovají..
A objednala jsem spoustu oblečení z Aliexpressu, tak doufám, že to nedorazí až příští rok.. :D
Ahoj holky , tak já jsem teda popleta 😁 , nebyla jsem na 2.str.screenengu, na ten jsem objednaná na 2.10.
Teď jsem byla na velkém ultrzvuku,kde se taky kontroluje vše možné, ptala jsem se doktorky a je to proto že mi vyšel ten 1 špatně tak jsem víc hlídaná.
Jinak dnes všechno v pořádku, mimi roste jak má, a je to na 100 % XY 😁 chlapeček.
Jinak někdo mi to už tady psal že to je brzo na 2 scr. Ale když těch vyšetření je tolik že se v tom moc nevýznám.
@mattonimeloun náhodou dobrý,já mám samé ufoni fotky. 😀
@smigli já asi též kluka, třetího. Ale mám aspoň vyvdanou dceru,už je to slečna.

@bombat Chtela,ale tlacil me do zmeny pojistovny a nechaval me s detmi cekat pres hodinu, kocar jsem k nemu musela tahat po schodech do 2.patra. Uz jsem se nastvala, zvlast proto jake mel prupovidky ohledne hlidani. Pojistovna s nim resi to tlaceni na zmenu, ze nabizi jmenovite pacientovi jednu pojistovnu (ma z ni asi nejvetsi benefity). Ja vim, chci vysetreni ale nikdo mi nebyl schopny vypsat zadanku. Gyndar ji roztrhal a rekl at si to zaridim jinak, ze ted je mu to jedno kdyz odchazim z pece.
Chci PA i dulu. Zatim jsem PA nesehnala. Dulu ano.