Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Hlavně sem poučena a ikdyž řeknou na 100% že ví, budu se ptát pokaždé. U mladého už 1.screening 95%holčička..2.screening holčička, tak byl Karolínka, no po 32tt mě osvítilo a ptala jsem se svého dr, že je to teda holka... No začal se smát.. Pak se ještě narodil s hydrokélou a kulky měl větší než stehno.. Karolína jedna. 😂😂😂😂
@frndafrrr to je ještě dneska možný ze se takhle spletou?😂 u mě co řekli byla pravda a nebo řekli, ze to nejde míč vidět, ze uvidíme příště 😉
@frndafrrr to muselo být překvapení 😁😁
No ještě že já to mám jak se říká černé na bílém 😁😁
@beruska125
@mattonimeloun 😀 No už mu bude 8, ale tehdy jsem tu Káju řádně ořvala, toťká na mě bála na fcb fotka z Utz s nadpisem "Karolínká mává" tak jsem smázla popisek. 😀 Nevím kdy se tedy vytvořila ta kýla, ale opravdu měl kulky jako 30letej, než se to vstřebalo, na holku dost drsný. 😀
@skretik Třeba už to s tím napínáním vzdá. 😀 🍀
Na ten screening nás jde myslím ještě víc 17. co jsem zahlédla. Já mám TP jako andelka, tak jí budu věřit, když nám to spočítala na 20+3. 😀
Děkuji holky. Jojo kluci budou parťáci, je to super. Ten pindík tam prehlidnout nešel 😁 . Bude to Dominik.
Jinak odebrána krev tak uvidíme, ale doktor byl velký optimista, že je vše, jak m být.
@dominika963852 Dominik je super,též jednoho mám. Jméno pro třetího kluka ale zatím nevím.
Já nevím jméno pro kluka ani pro holku :D , ja proste nevim vubec nic :D
@dominika963852 Dominik je krasny jmeno, ale to mi doma neprojde
@frndafrrr
@beruska125
@andelka
Já jdu taky 17.
Holky já jsem na to pohlaví taky tak strašné zvědavá 😀 a manžel snad ještě víc než já, jestli to vůbec jde 😀 od 1. screeningu jsem neměla žádný UTZ, takže jsme neměli ještě příležitost to zjistit. Ale jdu v úterý ke svému Dr., kde mi má UTZ dělat, to budu 20+0, tak mám první šanci se něco dozvědět. A pak jdeme 17. na ten druhý screening. To budu 20+6. Tak snad se kdyžtak dozvíme aspoň tam 😀
Mě se taky moc líbí Dominik. 😊
Já bohužel musím dát po tatínkovi Martin 😁 tatínek si to moc přeje , tak když už mu nedovolím jit k porodu tak by bylo divné mu nedovolit ani jeho vysněné jméno 😉
@frndafrrr Karolina mava 🙂))
Ja mam kontrolu az za mesic..taky si pockam nez zjistime pohlavi. Doufam, ze zacnou nejaky pohyby, jinak to bude teda dlouhy ;)
@dominika963852 Jééééé, moc velká gratulace ke druhému chlapečkovi. To mám radost, že vám to také tak vyšlo. Malej bude mít radost, viď? Už jste vymysleli jméno?
U nás včera komedie, jsem se až musela smát. Přítel měl u nás svou dcerku, je o půl roku mladší než ta moje. A holky zlobily. Tak jim přítel říká, že by si zasloužily pořádného bráchu, kterej by je postavil do latě. A co ty dvě neudělaly 😀 Stouply si před něj s rukama v bok, našpulenou pusu obě dvě a řičely na něj, že to stejně bude holka. (Ještě jsem nikomu doma nic neřekla, nechávám si to až mi to 100% ještě jednou potvrdí na 2. screeningu). Prostě u nás by asi chlapeček nesměl přes práh pokojíčku 😀 Vopice jedny.
@jednaholkaa je to straaaasne dlouhy to cekani, ja jdu za tyden po 4tydnech.
A jak to tady ctu budu se muset objednat jeste i na 17.9 at nejsem uplne mimo :D :D :D
Holky ja koukám kolik Vás ještě neví pohlaví, mě to dr řekla už v 16tt a ted jen čekám na druhý screening 25 jestli se to teda potvrdí, ale byla si jistá na 90% 🙂 jinak zdravím všechny z dovolené, je to tu prima a užíváme si asi poslední dovcu ve 3 🙂
Ahoj holky, tak já včera koukala na Malé Lásky a asi s tím skončím. V noci jsem nemohla vůbec spát. Pořád jsem měla před očima porody.

@andelka Já doufám, že se toho 17. nebudou schovávat, to budu přesně 21+0. Malm trošku obavy, aby to pak bylo vidět až budou velký a bude to v tom břiše samá ruka, samá noha.