icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
6. zář 2018

@andelka Já doufám, že se toho 17. nebudou schovávat, to budu přesně 21+0. Malm trošku obavy, aby to pak bylo vidět až budou velký a bude to v tom břiše samá ruka, samá noha.

frndafrrr
6. zář 2018

@vilmic 😀 Nevím jak je to složitější u dvojek, ale u dcery jsem si vedla deníček, takže 100%vím, že mi v 17tt doktor vykládal jak vidí ukázkové kávové zrno a teď na mě koukal, co prudím tak brzo. 😈Tak snad Budem 17. moudřejší.

andelka
6. zář 2018

@vilmic
@frndafrrr do 17 vkládám taky naděje. Snad to bude vidět. Měla bych být podle ms 20+3.

frndafrrr
6. zář 2018

Hlavně sem poučena a ikdyž řeknou na 100% že ví, budu se ptát pokaždé. U mladého už 1.screening 95%holčička..2.screening holčička, tak byl Karolínka, no po 32tt mě osvítilo a ptala jsem se svého dr, že je to teda holka... No začal se smát.. Pak se ještě narodil s hydrokélou a kulky měl větší než stehno.. Karolína jedna. 😂😂😂😂

vilmic
6. zář 2018

@frndafrrr 😂😂

beruska125
6. zář 2018

@frndafrrr to je ještě dneska možný ze se takhle spletou?😂 u mě co řekli byla pravda a nebo řekli, ze to nejde míč vidět, ze uvidíme příště 😉

mattonimeloun
6. zář 2018

@frndafrrr to muselo být překvapení 😁😁
No ještě že já to mám jak se říká černé na bílém 😁😁

skretik
6. zář 2018

@frndafrrr hele ja si myslim, ze to moje skvrne si radsi i ruce mezi nohy strci jen aby me jeste chvili udrzovalo v napeti. Jdu pristi stredu na kontrolu, tak jsem uvidime

skretik
6. zář 2018

@renulkka tak super, ze kontrola v poradku, zase muzes byt chvilicku klidnejsi, co noc, lepsi?
Vnoucata prarodice dokazou zmenit, tak drzim palce at jsou ty vztahy jen a jen lepsi. A gratuluju k vybornemu vyberu partnera, ver ze to je velka vyhra 🙂

beruska125
6. zář 2018

@frndafrrr
@andelka jinak já jdu na screening taky 17.9.😂 a budu myslím 19+6🙂

frndafrrr
6. zář 2018

@beruska125
@mattonimeloun 😀 No už mu bude 8, ale tehdy jsem tu Káju řádně ořvala, toťká na mě bála na fcb fotka z Utz s nadpisem "Karolínká mává" tak jsem smázla popisek. 😀 Nevím kdy se tedy vytvořila ta kýla, ale opravdu měl kulky jako 30letej, než se to vstřebalo, na holku dost drsný. 😀
@skretik Třeba už to s tím napínáním vzdá. 😀 🍀

frndafrrr
6. zář 2018

Na ten screening nás jde myslím ještě víc 17. co jsem zahlédla. Já mám TP jako andelka, tak jí budu věřit, když nám to spočítala na 20+3. 😀

andelka
6. zář 2018

@frndafrrr podle ovulace 20+1 ale mimco se vehementně drží na velikosti podle ms. A i mi to tak píšou na gynde.

vilmic
6. zář 2018

@frndafrrr Jde nás hodně toho 17.9. tady bude fotek. 🙂

frndafrrr
6. zář 2018

@andelka Taky se mi drží na den přesně dle MS, i na screeningu mi poprvé nehýbali s termínem a to jsem myslela, že to vůbec nebude sedět, bo jsem zobala antinu, tak jsem si říkala, že ta MS je tak uměle posunutá.. . Ale sedí to.

skretik
6. zář 2018

@frndafrrr ja myslim, ze cekame az to budou vedet vsichni a pak mozna mozna :D :D :D

frndafrrr
6. zář 2018

@skretik 😂

dominika963852
6. zář 2018

Děkuji holky. Jojo kluci budou parťáci, je to super. Ten pindík tam prehlidnout nešel 😁 . Bude to Dominik.
Jinak odebrána krev tak uvidíme, ale doktor byl velký optimista, že je vše, jak m být.

andelka
6. zář 2018

@dominika963852 Dominik je super,též jednoho mám. Jméno pro třetího kluka ale zatím nevím.

skretik
6. zář 2018

Já nevím jméno pro kluka ani pro holku :D , ja proste nevim vubec nic :D

dominika963852
6. zář 2018

@skretik
@andelka
To pak přijde časem samo 😁

Jojo, myslela jsem, že výběr bude těžší ale šlo to nějak samo 😁 Vlastně oba kluci jsou/ budou po nás 😁.

skretik
6. zář 2018

@dominika963852 Dominik je krasny jmeno, ale to mi doma neprojde

elu001
6. zář 2018

@frndafrrr
@beruska125
@andelka
Já jdu taky 17.

misak48
6. zář 2018

Holky já jsem na to pohlaví taky tak strašné zvědavá 😀 a manžel snad ještě víc než já, jestli to vůbec jde 😀 od 1. screeningu jsem neměla žádný UTZ, takže jsme neměli ještě příležitost to zjistit. Ale jdu v úterý ke svému Dr., kde mi má UTZ dělat, to budu 20+0, tak mám první šanci se něco dozvědět. A pak jdeme 17. na ten druhý screening. To budu 20+6. Tak snad se kdyžtak dozvíme aspoň tam 😀

mattonimeloun
6. zář 2018

Mě se taky moc líbí Dominik. 😊
Já bohužel musím dát po tatínkovi Martin 😁 tatínek si to moc přeje , tak když už mu nedovolím jit k porodu tak by bylo divné mu nedovolit ani jeho vysněné jméno 😉

jednaholkaa
6. zář 2018

@frndafrrr Karolina mava 🙂))
Ja mam kontrolu az za mesic..taky si pockam nez zjistime pohlavi. Doufam, ze zacnou nejaky pohyby, jinak to bude teda dlouhy ;)

jessulka
6. zář 2018

@dominika963852 Jééééé, moc velká gratulace ke druhému chlapečkovi. To mám radost, že vám to také tak vyšlo. Malej bude mít radost, viď? Už jste vymysleli jméno?
U nás včera komedie, jsem se až musela smát. Přítel měl u nás svou dcerku, je o půl roku mladší než ta moje. A holky zlobily. Tak jim přítel říká, že by si zasloužily pořádného bráchu, kterej by je postavil do latě. A co ty dvě neudělaly 😀 Stouply si před něj s rukama v bok, našpulenou pusu obě dvě a řičely na něj, že to stejně bude holka. (Ještě jsem nikomu doma nic neřekla, nechávám si to až mi to 100% ještě jednou potvrdí na 2. screeningu). Prostě u nás by asi chlapeček nesměl přes práh pokojíčku 😀 Vopice jedny.

skretik
6. zář 2018

@jednaholkaa je to straaaasne dlouhy to cekani, ja jdu za tyden po 4tydnech.
A jak to tady ctu budu se muset objednat jeste i na 17.9 at nejsem uplne mimo :D :D :D

arielka222
6. zář 2018

Holky ja koukám kolik Vás ještě neví pohlaví, mě to dr řekla už v 16tt a ted jen čekám na druhý screening 25 jestli se to teda potvrdí, ale byla si jistá na 90% 🙂 jinak zdravím všechny z dovolené, je to tu prima a užíváme si asi poslední dovcu ve 3 🙂

jessulka
6. zář 2018

Ahoj holky, tak já včera koukala na Malé Lásky a asi s tím skončím. V noci jsem nemohla vůbec spát. Pořád jsem měla před očima porody.

Strana