icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
6. zář 2018

@frndafrrr neee nebyla to provokace, mě prave zbyla taky max. ta kolobka🙂a jen pokud budu ok.o ostatnim jsem ani neuvažovala,spis to bylo jako ilustrace,ze bezne provozuji aerobní pohyb a dávám si do těla a teď jsem jak bez ruky bez nohy,ani nevim jestli by mě neco jako těhotenska jóga uspokojovalo...

jessulka
6. zář 2018

Holky, tak mám po cvíču a teda musím vám říct, že jsem funela jak bernardýn. Bylo to ale moc hezké. Cvičilo se na míči a pak na podložce. Všechny ty cviky byly posilovací. Použily jsme 1kg činky a nasadu od koštěte a s těmito pomuckami jsme různe pohybovaly před tělem, za tělem, nad hlavou vzdy v několika sériích. Pak jsme delaly výpady a drepy, posilovaly jsme různě nohy a zadek. Bylo to fajn, hodinu za 50Kc. Pěkně jsem se protáhla, dokonce mne uz neboli záda.

vilmic
6. zář 2018

@frndafrrr Ach jak já bych se protáhla. Jsem zvyklá být v pohybu a teď 2 měsíce jedu tak na 30 %, i když teď už trošku přidávám. Právě tady všem, co budou chodit, nebo chodí na nějaký cvíčo strašně závidim. Přestože se teď všechno neví bezproblému, tak se dr. ani ptát nebudu. Myslim, že by mě s tim poslala k šípku hned a já bych asi taky měla strach po tom všem.

jessulka
6. zář 2018

@vilmic A co plavání, to bys nemohla?

vilmic
6. zář 2018

@jessulka To jsem zase lepidlo na jakýkoliv záněty. Mám s tím problémy i netěhotná. Já si to holt vytrpim. Myslim, že se pak s dvojkama a dvouletým synem dostanu do formy hodně rychle 😂😂

jednaholkaa
6. zář 2018

@vilmic To jo teda, ja bejt tebou tak se jenom valim co to jde a dokud to jde 🙂

jessulka
6. zář 2018

@jednaholkaa Jenze ono z toho válení obcas bolí cely člověk 😂

jednaholkaa
6. zář 2018

@jessulka No to je fakt 🙂 Proto jsem sla dneska cvicit.. uz jsem se potrebovala fakt protahnout.

silwiin
6. zář 2018

@vilmic a co ty probioticky tampony, me je doporucovali na plavani, ale vzhledem k tomu ze na zanety netrpim, tak jsem se na ne nakonec vyprdla... v prehrade byl letos hygienou zakaz koupani a kdyz jsme poridili vlastni bazen, tak uz tuplem nebyly potreba.

vilmic
6. zář 2018

@jessulka Bolí bolí, záda už cítím hodně a to ještě z daleka nekončíme.. 😔
@silwiin já je používala, když jsem čekala syna a bylo to v pohodě. Jenže teď jsem vypsychovanej magor.. abych pak zase neplašila. Já to proberu při příští poradně s doktorkou. To už budu i po 2. screeningu, tak třeba už budu zase víc v klidu. Něco by to totiž vážně chtělo.
@jednaholkaa to vždycky s vtipem řikám, že na období flákáni budu ještě s láskou vzpomínat. 😬

val333
6. zář 2018

@jessulka včera tam byly samé uřvané rodičky 😀 mě to zatím nic nedělá, ale můj chlap se pěkně vystrašil a nechce tam semnou jít 😁

jessulka
6. zář 2018

@val333 No ta poslední, jak byla i vulgární. Připomíná mi to Výměnu manželek, tam jsou taky věčně sprostí. Asi aby byla větší sledovanost. Můj přítel řekl, že to je nechutný,co všechno ukážou.

misak48
6. zář 2018

@jessulka holky a na 4 v tom jste koukaly? Mě by totiž zajímalo třeba porovnání. To je totiž pořád, který se mi moc líbil a na jaře jsem si zpětné pustila všechny série. Malé lásky mě právě odradily už jen tím, kdo to vysílá, tak jsem to ani nezkoušela...

val333
7. zář 2018

@misak48 na to jsem nekoukal, takže nevím...

beruska125
7. zář 2018

@misak48 4vtom se mi líbilo moc. Rozhodne víc než malé lasky😉

jessulka
7. zář 2018

@misak48 4vtom byly skvělý. Asi je fakt, že když to nevysílá Nova, tak se na to da koukat 😉 Nejvíc se mi ale líbila uplne ta první série.

jednaholkaa
7. zář 2018

@misak48 4 v tom jsou super 🙂 Male lasky jsem nevidela..

vilmic
7. zář 2018

@misak48 To se nedá úplně srovnat. ad1) jiná produkce ad2) i ten koncept je odlišnej
Ale teda mě se poslední “4 v tom 4” nelíbilo. Na Malý lásky nekoukám vůbec.

misak48
7. zář 2018

@vilmic jako je fakt, že kdybych viděla jako první tu poslední sérii, tak si ty předchozí taky asi úplně nepustím...

andelka
7. zář 2018

Mně už ty série splývají. Ale vím že ty prvni byly nejlepší. Jestli teď bude další,tak se asi podívám, stejně budu dopoledne doma,tak si to pustím ze záznamu. Večer moc nezvládám se na něco dívat,když má muž ranní,chodím spát brzo s ním ( spíme v obýváku).
Nejvíc si pamatuju tu co měla Afričana, pak tu co rodila doma v Anglii a pak doktorku Kačenku ( ta má prý tři syny teď,tak to je mi blízké). A pak ještě vzpomínám na maminku co měla postiženou holčičku.

vilmic
7. zář 2018

@misak48 Já na to narazila, když jsem čekala syna (někdy ke konci těhu) a všechny díly všech dostupných sérii jsem zkoukla přes noc.. :D Fakt mě to úplně chytlo. Teď jsem se na to těšila, ale přišlo jen obrovské zklamání, myslim že jsem ani neviděla všechny díly. Nebo jsem to měla jen puštěný a dělala jsem u toho všechno možný.

jessulka
7. zář 2018

@andelka Paní doktorka mi také byla moc sympatická. Ta co rodila doma v Anglii mi přišla jak z jiného světa, ale domácí porod jsem ještě nikdy neviděla a když jsem to shlédla, řvala jsem u toho jako tur. Z těch posledních se mi nelíbila ta z Moravy. Mne přišlo, že tam furt jen chlastali 😀 A celkově se mi nelíbila jak povahově tak ani vzhledově.

jessulka
7. zář 2018

Dobré ránko holky, tak my máme dnes s miminkem výročí. Začínáme pátý měsíc ❤👏👍👶🍀

andelka
7. zář 2018

@jessulka
@vilmic já na tu poslední koukala jen sem tam. Asi i tím že to bylo víc zaměřené na chlapy tak mě to tak neoslovilo. I když s hodně věcmi jsem se mohla trochu ztotožnit ( více dětí,dítě s ex..) Ty první série byly lepší.

frndafrrr
7. zář 2018

@seveneye Dobře beru zpět, provokace se ujala
@jessulka 😀 To je fajn, že se ti líbilo, jak často budeš chodit?
@vilmic No máme po ptákách, malý bude mít 2 a] se dvojky narodí? To máš můj obdiv, mě bude stačit jedna 27m a jedno mimino. 😀 Ale zase budou parťáci a později si krásně vyhrají.

jessulka
7. zář 2018

Jaký máte plán na víkend? My máme zítra s mamkou "mamkovský den" sami pro sebe. Verunka jede k tátovi a přítel bude celý víkend v práci. Tak si s mamčou uděláme výlet do Prahy a vyrazíme na nákupy. Mám příští víkend narozeniny, naši nevědí co mi koupit, tak jsem mamce řekla, že by mi udělalo největší radost něco na sebe. A pak že bychom mohly třeba koukat na oblečky pro miminko. V neděli asi půjdu po delší době na zahrádku a pak se doma pustím zase do nějakého úklidu. Největší radost mám z toho, že jsem se už konečně dostala prádelnímu koši na dno a přes týden všechno vyžehlila. To vám bylo praček, snad 8. Nesnáším žehlení 🙈

frndafrrr
7. zář 2018

@misak48 4v tom jsem viděla 1.serii a podle toho 1.dílu malých lásek teda 100 a 1, víc vidět nepotřebuji, ten 3.pár z 1.dílu už na mě byl moc nesympatický, to co tam předváděl ten partner..

frndafrrr
7. zář 2018

@jessulka Tak se žehlení to mám stejně, žehlila jsem naposledy snad 3hodiny, teď jsem hlásila chlapovi, že nezapnu pračku, dokud nekoupí sušičku, no už tam mi zase schne 2.pračka. U nás se dnes pozval tchán s partnerkou 3 týdny po mých narozeninách, že popřát, už jsem doufala, že to vypustíme po té době (první jsem já krvácela, pak on byl nemocný), no neuteču tomu, takže úklid a chystat občerstvení, na víkend zatím nemáme v plánu nic, zítra je chlap v práci a v neděli uvidíme co nás napadne. Užíj si nákupy a pak se pochlub.🙂

misak48
7. zář 2018

@jessulka to máš super plány 🙂 já musím dnes a přes víkend milostivě pohnout s učením, jinak v pondělí fakt neodstatnicuju. KdYz mě už se po těch 5 letech taaaak nechce... A utěsňování se, že už je to vážně naposled vůbec nepomáhá 😀

beruska125
7. zář 2018

@frndafrrr no já pravé momentálně hoooodne uvažují o susicce. A asi ji nutné potrebuji😂 má ji někdo a nějaká doporučení?🙂

Strana