Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, tak mám po cvíču a teda musím vám říct, že jsem funela jak bernardýn. Bylo to ale moc hezké. Cvičilo se na míči a pak na podložce. Všechny ty cviky byly posilovací. Použily jsme 1kg činky a nasadu od koštěte a s těmito pomuckami jsme různe pohybovaly před tělem, za tělem, nad hlavou vzdy v několika sériích. Pak jsme delaly výpady a drepy, posilovaly jsme různě nohy a zadek. Bylo to fajn, hodinu za 50Kc. Pěkně jsem se protáhla, dokonce mne uz neboli záda.
@frndafrrr Ach jak já bych se protáhla. Jsem zvyklá být v pohybu a teď 2 měsíce jedu tak na 30 %, i když teď už trošku přidávám. Právě tady všem, co budou chodit, nebo chodí na nějaký cvíčo strašně závidim. Přestože se teď všechno neví bezproblému, tak se dr. ani ptát nebudu. Myslim, že by mě s tim poslala k šípku hned a já bych asi taky měla strach po tom všem.
@vilmic To jo teda, ja bejt tebou tak se jenom valim co to jde a dokud to jde 🙂
@jednaholkaa Jenze ono z toho válení obcas bolí cely člověk 😂
@jessulka No to je fakt 🙂 Proto jsem sla dneska cvicit.. uz jsem se potrebovala fakt protahnout.
@jessulka Bolí bolí, záda už cítím hodně a to ještě z daleka nekončíme.. 😔
@silwiin já je používala, když jsem čekala syna a bylo to v pohodě. Jenže teď jsem vypsychovanej magor.. abych pak zase neplašila. Já to proberu při příští poradně s doktorkou. To už budu i po 2. screeningu, tak třeba už budu zase víc v klidu. Něco by to totiž vážně chtělo.
@jednaholkaa to vždycky s vtipem řikám, že na období flákáni budu ještě s láskou vzpomínat. 😬
@misak48 4vtom se mi líbilo moc. Rozhodne víc než malé lasky😉
@misak48 4 v tom jsou super 🙂 Male lasky jsem nevidela..
Mně už ty série splývají. Ale vím že ty prvni byly nejlepší. Jestli teď bude další,tak se asi podívám, stejně budu dopoledne doma,tak si to pustím ze záznamu. Večer moc nezvládám se na něco dívat,když má muž ranní,chodím spát brzo s ním ( spíme v obýváku).
Nejvíc si pamatuju tu co měla Afričana, pak tu co rodila doma v Anglii a pak doktorku Kačenku ( ta má prý tři syny teď,tak to je mi blízké). A pak ještě vzpomínám na maminku co měla postiženou holčičku.
@misak48 Já na to narazila, když jsem čekala syna (někdy ke konci těhu) a všechny díly všech dostupných sérii jsem zkoukla přes noc.. :D Fakt mě to úplně chytlo. Teď jsem se na to těšila, ale přišlo jen obrovské zklamání, myslim že jsem ani neviděla všechny díly. Nebo jsem to měla jen puštěný a dělala jsem u toho všechno možný.
@andelka Paní doktorka mi také byla moc sympatická. Ta co rodila doma v Anglii mi přišla jak z jiného světa, ale domácí porod jsem ještě nikdy neviděla a když jsem to shlédla, řvala jsem u toho jako tur. Z těch posledních se mi nelíbila ta z Moravy. Mne přišlo, že tam furt jen chlastali 😀 A celkově se mi nelíbila jak povahově tak ani vzhledově.
Dobré ránko holky, tak my máme dnes s miminkem výročí. Začínáme pátý měsíc ❤👏👍👶🍀
Jaký máte plán na víkend? My máme zítra s mamkou "mamkovský den" sami pro sebe. Verunka jede k tátovi a přítel bude celý víkend v práci. Tak si s mamčou uděláme výlet do Prahy a vyrazíme na nákupy. Mám příští víkend narozeniny, naši nevědí co mi koupit, tak jsem mamce řekla, že by mi udělalo největší radost něco na sebe. A pak že bychom mohly třeba koukat na oblečky pro miminko. V neděli asi půjdu po delší době na zahrádku a pak se doma pustím zase do nějakého úklidu. Největší radost mám z toho, že jsem se už konečně dostala prádelnímu koši na dno a přes týden všechno vyžehlila. To vám bylo praček, snad 8. Nesnáším žehlení 🙈
@jessulka Tak se žehlení to mám stejně, žehlila jsem naposledy snad 3hodiny, teď jsem hlásila chlapovi, že nezapnu pračku, dokud nekoupí sušičku, no už tam mi zase schne 2.pračka. U nás se dnes pozval tchán s partnerkou 3 týdny po mých narozeninách, že popřát, už jsem doufala, že to vypustíme po té době (první jsem já krvácela, pak on byl nemocný), no neuteču tomu, takže úklid a chystat občerstvení, na víkend zatím nemáme v plánu nic, zítra je chlap v práci a v neděli uvidíme co nás napadne. Užíj si nákupy a pak se pochlub.🙂
@frndafrrr no já pravé momentálně hoooodne uvažují o susicce. A asi ji nutné potrebuji😂 má ji někdo a nějaká doporučení?🙂

@frndafrrr neee nebyla to provokace, mě prave zbyla taky max. ta kolobka🙂a jen pokud budu ok.o ostatnim jsem ani neuvažovala,spis to bylo jako ilustrace,ze bezne provozuji aerobní pohyb a dávám si do těla a teď jsem jak bez ruky bez nohy,ani nevim jestli by mě neco jako těhotenska jóga uspokojovalo...