Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, já jdu za 2 hoďky zase na cvíčo. Já už se táááák těším 😀
@skretik Já taky docela trpim a děsim se toho, že mám před sebou ještě dlouhou cestu. Myslim, že to je ideální se poslouchat. Já úplně cítím, že nejsem ve svý kůži a myslim, že mi to válendo teď prospěje. Já se teda šetřim pořád, ale přeci jen kolem toho dvouletýho se musí skákat, ať chceš nebo nechceš. Áčko by měl být kluk.
@jessulka Pořídila jsem si ty bílo modré takové vzorované, měli stejný vzor i na těhotenských tričkách.
Myslela jsem si, že si je vezmu na tu sobotní slávu, ale nevím nevím :D
Já jsem prcek,mám 159cm :D tak mi přijdou delší.
@dominika963852 Tak si je nech o trošku zkrátit a budou třeba elegantnější 🙂 Hoď foto, ať se pokochám.
@misak48 tak ja koukala na charakteristiku jmena a da se ji rikat Norka,Norča,Nori,Norinka 🙂 ja puvodne chtela Eleonor jenze na tu se vetsinou vola Eli a ja jsem na Eli vysazena...nevim ani proc..takze jsem to zkratila na Norinku...jinak pro me je Nora elegantni jmeno, ale tvrde je,to je fakt 🙂
@jessulka Já si myslím, že až bude větší bříško tak padnou super.
U nás se teď šíleně rozpršelo, je tma a buřina tak to můj foťák moc nepobírá 😃 Jinak jsou moc příjemný a hezký .
Ta první fotka je jak kdybych měla na sobě noční košili :D
Holky??? Já vám nějak nevím...jsem 18+1 dneska a asi cítím pohyby 🙂 není to brzy na prvorodičku?
@dominika963852 jo sou dlhsi ale až bude větší briško padnou ti, ja mam asi větší teda i zadek tak mně jinak sedí ale příjemne sou 😊
@michaelarei No o zadku a bocích raději nemluvím :D ty jsou horší, jak to bříško :D ale v těch šatech se to všechno hezky zakryje , příjemný jsou určitě ;)
@dominika963852 Ja myslím, ze az se hezky zakulatime, tak ty saty budou eňo ňuňo 😉 V neděli dám fotku já, já měřím 174, tak jsem zvědavá, jak budou vypadat na vyšší postavě. Máš pravdu, ze na té první fotce vypadají jak elegantní noční košile 😂 Jinak ti to moc sluší 😍
@dominika963852 ty šaty jsou super, asi o nich také ještě popřemýšlím 🙂
@smigli užívej dovču 🙂
@dominika963852 u nás mají zrovna tenhle vzor vyprodaný 🙂 zkusím kouknout ještě do e-shopu. Taky jsem prcek, takže mi budou taky dlouhé 😀
Holky já vás nestíhám,v práci nebyl čas se kouknout a teď taková smršť jdu se vrhnout do tabulky a jinak dnes obligátní dotaz dostali jsem s chlepem čerstvé bedle:Osnim o nich na kmíne a s chlebem celý leto,je to v tehu vhodný?

@vilmic to bude asi neco podobneho jako mam ja, cipek mam neco kolem 4cm,vse krasne drzi, ale mimi je taky pekny zivel, on mi prave delal vnitrni UTZ a vsechno mi ukazoval a vysvetloval. Pry mam poslouchat telo a ze by to spis videl na gaucovani .. jsem o vikendu celou sobotu stala na nohou a v nedeli uklizela po rekonstrukci... ted uz si dam pozor, uz 4den trpim 😞
acko ma byt holka nebo kluk?