icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
13. zář 2018

@vilmic to bude asi neco podobneho jako mam ja, cipek mam neco kolem 4cm,vse krasne drzi, ale mimi je taky pekny zivel, on mi prave delal vnitrni UTZ a vsechno mi ukazoval a vysvetloval. Pry mam poslouchat telo a ze by to spis videl na gaucovani .. jsem o vikendu celou sobotu stala na nohou a v nedeli uklizela po rekonstrukci... ted uz si dam pozor, uz 4den trpim 😞
acko ma byt holka nebo kluk?

jessulka
13. zář 2018

Holky, já jdu za 2 hoďky zase na cvíčo. Já už se táááák těším 😀

ls_21
13. zář 2018

@jessulka Lucie, 36 let, 17+4, TP asi 23.2., dvojčata, kluci. Na jménech se zatím nemůžeme shodnout. Nejvíc se mi líbí prosincová jména, ale nechci, aby měli kluci svátek blízko vánoc a chvíli potom hned zase narozeniny. A pak celý rok nic

vilmic
13. zář 2018

@skretik Já taky docela trpim a děsim se toho, že mám před sebou ještě dlouhou cestu. Myslim, že to je ideální se poslouchat. Já úplně cítím, že nejsem ve svý kůži a myslim, že mi to válendo teď prospěje. Já se teda šetřim pořád, ale přeci jen kolem toho dvouletýho se musí skákat, ať chceš nebo nechceš. Áčko by měl být kluk.

dominika963852
13. zář 2018

@jessulka Pořídila jsem si ty bílo modré takové vzorované, měli stejný vzor i na těhotenských tričkách.
Myslela jsem si, že si je vezmu na tu sobotní slávu, ale nevím nevím :D
Já jsem prcek,mám 159cm :D tak mi přijdou delší.

jessulka
13. zář 2018

@dominika963852 Tak si je nech o trošku zkrátit a budou třeba elegantnější 🙂 Hoď foto, ať se pokochám.

jenny888
13. zář 2018

@misak48 tak ja koukala na charakteristiku jmena a da se ji rikat Norka,Norča,Nori,Norinka 🙂 ja puvodne chtela Eleonor jenze na tu se vetsinou vola Eli a ja jsem na Eli vysazena...nevim ani proc..takze jsem to zkratila na Norinku...jinak pro me je Nora elegantni jmeno, ale tvrde je,to je fakt 🙂

smigli
autor
13. zář 2018

Teeeda holky, docist 12 stran jen proto, ze se ted venuji vice mori, bazenu a rodine, opravdu nejde! :D

dominika963852
13. zář 2018

@jessulka Já si myslím, že až bude větší bříško tak padnou super.
U nás se teď šíleně rozpršelo, je tma a buřina tak to můj foťák moc nepobírá 😃 Jinak jsou moc příjemný a hezký .
Ta první fotka je jak kdybych měla na sobě noční košili :D

jenny888
13. zář 2018

Holky??? Já vám nějak nevím...jsem 18+1 dneska a asi cítím pohyby 🙂 není to brzy na prvorodičku?

misak48
13. zář 2018

@jenny888 díky 🙂 jojo, elegantní je. Já jen nevěděla jak na ni volat 🙂

val333
13. zář 2018

@jenny888 taky cítím od 18 týdne a jsem prvorodičky 😉 ale ono to je, že někdy cítím 3krat denně a někdy celý den nic...

michaelarei
13. zář 2018

@dominika963852 jo sou dlhsi ale až bude větší briško padnou ti, ja mam asi větší teda i zadek tak mně jinak sedí ale příjemne sou 😊

dominika963852
13. zář 2018

@michaelarei No o zadku a bocích raději nemluvím :D ty jsou horší, jak to bříško :D ale v těch šatech se to všechno hezky zakryje , příjemný jsou určitě ;)

jenny888
13. zář 2018

@val333 me dnes v noci probudilo 🙂 a ted si tak lezim, posloucham hudbu a najednou zase....no nadhera 🙂

jessulka
13. zář 2018

@dominika963852 Ja myslím, ze az se hezky zakulatime, tak ty saty budou eňo ňuňo 😉 V neděli dám fotku já, já měřím 174, tak jsem zvědavá, jak budou vypadat na vyšší postavě. Máš pravdu, ze na té první fotce vypadají jak elegantní noční košile 😂 Jinak ti to moc sluší 😍

jenssy
13. zář 2018

@dominika963852 ty šaty jsou super, asi o nich také ještě popřemýšlím 🙂

@smigli užívej dovču 🙂

dominika963852
13. zář 2018

@jessulka Ok, tak pak hoď foto ty 🙂 . To bude určitě na vyšší postavě lepší. Popřemýšlím o tom zkrácení, protože vracet je určitě nechci :D A moc děkuji <3

@jenssy U nás v lidlu jich měli ještě dost. Jsou vážně pohodlný tak si myslím, že za 250 hodně parády 🙂

jenssy
13. zář 2018

@dominika963852 u nás mají zrovna tenhle vzor vyprodaný 🙂 zkusím kouknout ještě do e-shopu. Taky jsem prcek, takže mi budou taky dlouhé 😀

seveneye
13. zář 2018

Holky já vás nestíhám,v práci nebyl čas se kouknout a teď taková smršť jdu se vrhnout do tabulky a jinak dnes obligátní dotaz dostali jsem s chlepem čerstvé bedle:Osnim o nich na kmíne a s chlebem celý leto,je to v tehu vhodný?

val333
13. zář 2018

@seveneye nevidím důvod, proč ne 😉... Já jim houby často...

frndafrrr
Autor odpověď smazal
vilmic
Autor odpověď smazal
seveneye
13. zář 2018

@vilmic ahoj prosím tez o doplnění do tabulky jsem monika,32,čekáme kluka,na jménu zatím nejsme schopni dohody:-\ a jsem dnes 17+3,tp 18.2.

seveneye
13. zář 2018

@val333 Hmm neodolam🙂snad mi pak nebude tezko...

val333
13. zář 2018

@seveneye určitě ne 😉.... Já je miluju v trojobalu jako řízek 😀

vilmic
13. zář 2018

@seveneye Prosím pošli mi ten mail, budeš k tomu mít přístup a budeš si to moci upravovat dle libosti.

seveneye
13. zář 2018

@vilmic ok provedeno

seveneye
13. zář 2018

@val333 brala bych obojí,ale dělat se s tím pul na půl se mi nechce🙂

seveneye
13. zář 2018

@vilmic snad je to tak jak má být

Strana