Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic To si piš, že tam někdo bude, to je zákon fcb 😀 Já to zas tak nehrotím, šupla jsem tam tu poptávku, jednou se to stejně provalí, půlce do toho nic není a ta větší mě má beztak na háku. 😀 Jestli to vůbec někdo na bazárku zahlídne. Ale jak na svini, nikdo nic nenabízí, tak to asi bylo zbytečné. 😂 Kašpárek to jistí.
@frndafrrr
no dny marianne jsou za trest🙂 já si právě nakonec objednala ještě troje ty těhotenský šaty na odzkoušení, snad mi něco sedne, na zootu 25% sleva tak ta svatební sranda vyjde alespoň o něco přijatelněji
Jinak mrkni na ty monitory ještě na spuntika, tam taky platí sleva, myslím 15%, slevový kod je na přední straně - PNH2018
@seveneye Děkuju, prdím objednám dnes z kašpárka, je to dobrá cena, akorát po mě štěkala, nějaká akční dáma, když jsem dala poptávku na pouze v záruce, či zkalibrovaný proč si ho nenechám zkalibrovaný sama, nebo proč ho poptávám na bazaru, když jsem jí napsala, že chci buď takový, nebo nový. Nato nemám nervy 🙄🙏😂
Pokud by měl někdo zájem do 30.9. tak je na e-shopu Weleda.cz se zadáním slevoveho kódu maminka20 sleva 20% na nakup této značky kosmetiky🙂
A tak ještě jeden tip...těhotenský speciál-cekam miminko od vydavatele časopisu maminka.180stran tipů rad a recenzi za 99kc,eventualne napište mail rada poskytnu objednací SMS kod.
@val333
@zuzekk Holky, vám reagují miminka na hluk a mě asi na ticho :D 😂 Jak doma pořád piští a řádí holky, tak je asi na ten šum zvyklá, to se ani neozve, až večer, když holky usnou 😀 Dneska jsem doma sama (poprvý od porodu druhý dcery) a jak je tu ticho, tak řádí jak tornádo 😂😂 A pěkně strká buď nohy nebo ruce k močáku 😂😍 Prcina malá 😍
Holky, předevčírem jsme se byli fotit 🙂 Tak foto na ukázku 🙂 Doma ty lumpíci cvičili úsměvy, říkám jak se budte usmívat a krásný úsměvy a jen fotograf namíří foťák, tak kulový a zajímá je voda jak teče, pes jak štěká, holka na cestě na bruslích... 😂😂 Tyto 3 jsou jediný snad použitelný 😃 I když jejich výrazy neodpovídají moc realitě 😃 A já tam nevypadám ani těhotně spíš jak tlustě 😂 Sukně se mi zaryla a vylezla pneumatika pod prsama :D
@seveneye Me ted prisly saty a tricko z Asosu od Mamaliscious. Objednavam si vzdy XS a sedi dobre, stejne jako jine znacky..
@seveneye Tim chci rict, vsechno tehu obleceni si kupuju normalne ve svy velikosti, brisko je zapocitany 🙂) Kdybych si koupila treba Sko tak uz by mi to bylo velky v ramenou..
@renulkka Moc pekné fotečky ..krásne dievčáta ..My máme v listopadu tak jsem zvedava na počasí 😊
@jednaholkaa ok díky za zkušenost,no já právě jsem takový malý tintitko 165cm a normálně nemám ani takový bricho ani prsa-balóny co teď,tak abych se v tom necítila natěsno jako v neoprenu😀
@renulkka Sympatická rodinka 😊
A ty princezny jsou sladké 💛
@seveneye Zalezi taky jaky to je strih. Ja mam taky 165 cm. A nebo si objednat dve velikosti a tu jednu poslat zpatky..
Ou em dží.. Holky, to byl dneska den. Kdyby se rozvádělo na počkání, tak už jsem dneska bez manžela. Bože, ten mě nasral. Máme moc hezkej vztah, na nic si nehrajem, nejsme upjatí, z jednoho ošklivýho slova se obyčejně nestřílí a ten druhej se z toho pokusí udělat srandu. Ale jsou taky dny, kdy to tak neni a kdy i maličkost vyústí v celodenní hádku. Pro mě to bylo dneska ráno zjištění, že on při svých nočních náletech na lednici vypil ten poslední hlt mlíka, kterej jsem si tam šetřila na ranní kávu s tím, že dopoledne objednám rohlík. Šla jsem do ložnice, řekla mu že je sobec, že ho nenapadne, že to mlíko jsem si tam schovávala a šla jsem pryč. Mohlo to tak skončit, mohl to nějak hodit do outu jako normálně, ale bohužel. Přišel za náma do obýváku a už to jelo. A celej den ve stejným rytmu, teď šel ven a já jsem jedině ráda, nejraději bych mu dala pěstí, aby se vzpamatoval. Omlouvám se, že to píšu vám, ale nej kámoška je v Maroku, nej kámoš někomu na svatbě a zbylý dva, kterým bych to povyprávěla mi neberou telefon.. :D :D
@vilmic V klidu, každý máme svý chvilky. :D Mě zas dneska točí syn. Odpoledne jsme se vrátili z dovolené, kde byl zlatej, a tady je jak pytel blech, neposlouchá, ječím na něho a těším se, až půjde do školky. Tak ho muž vzal ven, tam házel po nějakém klukovi kameny, i když mu to muž zakázal, tak se vrátit rozběsněnej. Tak doufám, že už mě chápe, protože mi nedavno vyčetl, že jsem na malýho zlá..
@vilmic Promiň, musela jsem se zasmát, mléko do kafe ze mě dokáže udělat nepříčetnou bestii, tedy spíš situace kdy si nadšeně uvařím kafe a zjistím, že v krabici je pidi čůrek. 👹
Jinak já si musím dnes fňuknout, od odpoledne mě dost bolí podbřišek, preventivně jsem se nacpala i espumisanem a nic, prcek řádí a čůrat chodím co 20min. Doufám, že bude klidná noc a lepší ráno.. Nic to neznačí... 😑
@vilmic někdy to fakt začne blbinou a už to jede celý den , to znám taky 😕
Ale zrovna to s tím mlékem mi dělá mladší dcera 😁 plná lednička jídla, ale ona nee,musí si zalít kuličky na snídani zbytkem mléka co si šetřím na ranní kavu. Tak už mám v záloze sušenou smetanu , ať se hned ráno nenervnu.

@tynazezu koukala jsem podle té naší tabulky že jsi z Rychnova a chystáš se rodit v Ústí nad Orlicí a dokonce máme i stejný termín porodu. Tak se tam třeba potkáme 😉