icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
17. zář 2018

@vilmic dej si ted neco dobreho, nohy nahoru a mysli pozitivne!!! Dobre to dopadne

dominika963852
17. zář 2018

@vilmic budu na tebe myslet, odběr neboli neboj, jen jsou to stresy. Držím palce ať je vše v pořádku 🍀

frndafrrr
Autor odpověď smazal
seveneye
17. zář 2018

@vilmic držím všechno co mám, snad to bude v pořádku, dobře, že jdou udělat ty rychlé testy, alespoň ten prvotní nástřel bude hotov do 48 hodin, to čekání je jinak šílený, nás takhle napínali 10 dní a vážně stačilo...

frndafrrr
17. zář 2018

@jessulka
@mattonimeloun Jo pepco není zlé, celou výbavu bych asi neposkládala, ale ty hadříky za pár kaček jeden prcek obnosí s přehledem a deky jsou i po 2 letech po mladé moc pěkné. 🙂 A osušky měli na potvoru ve Zlíně jen růžové a zelené, ale taky si v druhém vezmu modré.
@basice Děkuju🌹
@skretik Díky, bylo mi to jedno, ikdyž trošku jsem doufala v holčičku kvůli dcerce a věcem co po ní mám, ale mám radost, jen jméno po 3.na kluka je zlo. Krvácet nekrvácím, ještě jsem se tam žluté zašpinila, ale s ohledem na své duš. zdraví jsem zrušila vložky a radsi 2x denně přehodit tmavý gatky no a nikde nic nevidno. 🙈😂 Mám nízko placenta, ale mimo por. Cesty o 13mm. Co ty? Už se ty bolesti sklidnily a nevolnosti zmizely?

skretik
17. zář 2018

@frndafrrr chytre si to vymyslela :D ,hlavne ze je chlapak v poradku 🙂. Aspon si zas uzijes radosti s vybavickou 🙂. Me uz spatne neni, to uz je dobry, ale porad me boli ten podbrisek, jak namozeny mi to prijde, ale nema z ceho, tak nevim ... nekdy chodim na, jak se to rika namr... kacer ? :D :D , no nevim co budu delat ty posledni mesice 🙈

frndafrrr
17. zář 2018

Holky není tu některá, která čeká holčičku a má chlapečka, co by třeba směnila pár věcí? Ty úplně nejmenší nemám, ale něco bych nafotila.. 🙂

frndafrrr
17. zář 2018

@skretik Stěžovat si, kutálet se, nadávat, jako většina těhulí nakonci. 😃 Tak aspoň ta nevolnost je pr, č, snad i ten podbřišek se sklidní

skretik
17. zář 2018

@frndafrrr dik doufejme, pristi tyden jdu na velky UTZ k dr., ktery me ma rodit, tak jsem na nej zvedava a doufam, ze mi poradi co s tim

jessulka
17. zář 2018

@frndafrrr Tak to ber tak, ze by sis ještě jednou toho chlapecka zasloužila 😉 A ted si aspoň užiješ to nakupování 😊

1nelinka
17. zář 2018

Holky tak i my mame po screeningu vse je v poradku a konecne vime kdo se ukryva v brisku a je to holcicka😍😍

basice
17. zář 2018

@1nelinka gratuluji a hurá další holčička do party 😉

michaelarei
17. zář 2018

@vilmic držíme palce určíte vše dopadne dobře.
@frndafrrr jeeej gratuluji k chlapečkovi a hlavně že jste zdravy
@1nelinka gratulace taky k holcicke 😊

ajdamajda
17. zář 2018

@frndafrrr Ja mam chlapecke mimi prevazne. Hm a next

ajdamajda
17. zář 2018

prosimte mam jeste 62-68-74-80-86 ale fotky jsem si dement smazala, stahnu si je a muzu poslat.

1nelinka
17. zář 2018

@basice ja jsem za ni moc rada byla bych samozdrejme i za kluka ale manzel chtel toho Benedikta a me to moc neslo prez pusu😂😂mam velkou vyhodu ze mam 1,5letou dcerku narozenou v unoru a hodne veci jsem schovala tak uz si tu tak hrabosim a koukam co vse mam😍😍😍

ajdamajda
17. zář 2018

https://m.facebook.com/groups/769272909884571?v...

Tohle mam na kladenskem bazaru, nevim zda je to ofiko sk nebo uzavrena

ajdamajda
17. zář 2018

Tak otevrena sk. mela by jsi to videt

https://m.facebook.com/groups/769272909884571?v...

frndafrrr
17. zář 2018

@ajdamajda vypadá to moc hezky, kdyžtak výdrž, já večer proberu co mám, je tam třeba krásná párkrát vzatá péřová bundička (kabátková buřtíkatá 80.), nějaká hello kitty, bennetonky kaťata určitě několik kolem půl roku až roku, něco s minnie i nějaké deka, čelenky.. Zítra během odpoledne ti to nafotím ju?

mattonimeloun
17. zář 2018

@1nelinka gratuluji 🌹 k dobrým screeneng výsledkům a k princezně 😊
Téda dnes Vás bylo hodně 😊

ajdamajda
17. zář 2018

@frndafrrr Jasny
Ja ty mimi veci nejake uz koupila. Zvlast ted z lidlu z biobavlny. Ale mam rada veci co uziju i do satku ci nositka. A takove ty puncosky bez nozicek , teplaky taky..celenky jasny. Nemam ani jednuna ani nevim jestli to detem na hlave drzi 😀

Podle toho jak znicili obleceni moji kluci, mam dojem ze ho znici i mala s jidlem

misak48
17. zář 2018

@silwiin já čekala s pediatrem teď na druhý screening a když byl v pořádku, tak už se tam tenhle týden zkusím zeptat
@vilmic moc držím palce, ať to dobře dopadne
@1nelinka gratuluju 🙂 to je sranda, že jsme si nejdýl počkaly a obě na holku 😀

jessulka
17. zář 2018

@1nelinka Gratulace k holcicce 😍 Taky se těším, jestli mi příští pondělí znovu potvrdí holčičku, az se budu prehrabavat v tech věcickach, které mam schované.

dominika963852
17. zář 2018

Tak jsem pro miminko pořídila houpačku od Bright stars z bazárku za směšnou cenu, to jsem tam nechat nemohla :D
U prvního prcka jsme měli jen lehátko a bylo málo využívané tak teď chci zkusit tu houpajdu 🙂

silwiin
17. zář 2018

@cuccinka bohunice, na milouse jsem neslysela ani jedinou kladnou recenzi a na obilnaku se neda zaparkovat... navic uz jsem v bohunicich byla a i pres to ze to byl negativni zazitek, tak vim, ze celkove e to tam pozitivni, hodne porod i asistentky a tak... 🙂

jenssy
17. zář 2018

@vilmic to mě moc mrzí, ale určitě to nic nebude...držím moc palečky 🍀

basice
17. zář 2018

@1nelinka holky budou parťačky a s tím oblečením je to fajn, že se to alespoň ještě užije a to samé hračky. Dcera už je veliká, tak po ní jsem nic neschovavala, maximálně nějaké lepší hračky. Takže těd si opět užívám, že mohu nakupovat holčičí. No a po synovi to rozprodavam.

smigli
autor
17. zář 2018

@skretik Koukala jsem do tabulky, sejdem se v Motole? 😉

Strana