Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic budu na tebe myslet, odběr neboli neboj, jen jsou to stresy. Držím palce ať je vše v pořádku 🍀
@jessulka
@mattonimeloun Jo pepco není zlé, celou výbavu bych asi neposkládala, ale ty hadříky za pár kaček jeden prcek obnosí s přehledem a deky jsou i po 2 letech po mladé moc pěkné. 🙂 A osušky měli na potvoru ve Zlíně jen růžové a zelené, ale taky si v druhém vezmu modré.
@basice Děkuju🌹
@skretik Díky, bylo mi to jedno, ikdyž trošku jsem doufala v holčičku kvůli dcerce a věcem co po ní mám, ale mám radost, jen jméno po 3.na kluka je zlo. Krvácet nekrvácím, ještě jsem se tam žluté zašpinila, ale s ohledem na své duš. zdraví jsem zrušila vložky a radsi 2x denně přehodit tmavý gatky no a nikde nic nevidno. 🙈😂 Mám nízko placenta, ale mimo por. Cesty o 13mm. Co ty? Už se ty bolesti sklidnily a nevolnosti zmizely?
@frndafrrr chytre si to vymyslela :D ,hlavne ze je chlapak v poradku 🙂. Aspon si zas uzijes radosti s vybavickou 🙂. Me uz spatne neni, to uz je dobry, ale porad me boli ten podbrisek, jak namozeny mi to prijde, ale nema z ceho, tak nevim ... nekdy chodim na, jak se to rika namr... kacer ? :D :D , no nevim co budu delat ty posledni mesice 🙈
Holky není tu některá, která čeká holčičku a má chlapečka, co by třeba směnila pár věcí? Ty úplně nejmenší nemám, ale něco bych nafotila.. 🙂
Holky tak i my mame po screeningu vse je v poradku a konecne vime kdo se ukryva v brisku a je to holcicka😍😍
prosimte mam jeste 62-68-74-80-86 ale fotky jsem si dement smazala, stahnu si je a muzu poslat.
https://m.facebook.com/groups/769272909884571?v...
Tohle mam na kladenskem bazaru, nevim zda je to ofiko sk nebo uzavrena
Tak otevrena sk. mela by jsi to videt
@ajdamajda vypadá to moc hezky, kdyžtak výdrž, já večer proberu co mám, je tam třeba krásná párkrát vzatá péřová bundička (kabátková buřtíkatá 80.), nějaká hello kitty, bennetonky kaťata určitě několik kolem půl roku až roku, něco s minnie i nějaké deka, čelenky.. Zítra během odpoledne ti to nafotím ju?
@1nelinka gratuluji 🌹 k dobrým screeneng výsledkům a k princezně 😊
Téda dnes Vás bylo hodně 😊
@frndafrrr Jasny
Ja ty mimi veci nejake uz koupila. Zvlast ted z lidlu z biobavlny. Ale mam rada veci co uziju i do satku ci nositka. A takove ty puncosky bez nozicek , teplaky taky..celenky jasny. Nemam ani jednuna ani nevim jestli to detem na hlave drzi 😀
Podle toho jak znicili obleceni moji kluci, mam dojem ze ho znici i mala s jidlem

@vilmic dej si ted neco dobreho, nohy nahoru a mysli pozitivne!!! Dobre to dopadne