icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
17. zář 2018

@dominika963852 pekny houpadlo!ještě prozraď jaká byla ta cena?

smigli
autor
17. zář 2018

A taky jsem koupila soupravicku do porodnice a chlupatou kombinezu. 🙂

dominika963852
17. zář 2018

@seveneye Cena pouhých 250kč :D

@smigli Já pořád přemýšlím, v čem ho z porodnice povezu :-/ .
Jinak máme stejný koberec :D Prcek ho má v pokojíčku.

misak48
17. zář 2018

@smigli ta kombinéza je krásná 🙂 odkud je prosím?

seveneye
17. zář 2018

@seveneye tak to je vážně za pusu🙂

smigli
autor
17. zář 2018

@dominika963852 Ja to vidim z porodnice tady na to, v kombinezce, do autosedacky mam jen takovy slaby fusak od emitexu, tak pres to jeste deka. A to doufam bude v pohode. Hlavne nesmim zapomenout na krem na oblicej, kdyby mrzlo..

smigli
autor
17. zář 2018

@misak48 To je z Aliexpressu, ale kvalita, opravdu bavlna. A taky to nebylo na cinu zas tak levny..

misak48
17. zář 2018

@smigli díky. Měla bys prosím odkaz? 🙂

smigli
autor
17. zář 2018

@misak48 Zvenku chloupek, uvnitř bavlna, zateplená, na druky.
https://www.aliexpress.com/item/Tender-Babies-N...

misak48
17. zář 2018

@smigli děkuji 🙂

cuccinka
17. zář 2018

@silwiin já hodně uvažuji a přemýšlím a nevím nevím. O Bohunicich jsem slyšela že je to jak ve fabrice porodní pas a prý ba sestinedeli je to naprosto priserny. Ségra před 6 a 9 lety rodila u milousu a nemohla si to vynachválit, jenže uplynulo pár let už... Tak já nevím ☹

ajdamajda
18. zář 2018

Do Motola bych rodit nesla. Zvlast z duvodu sestinedeli, zakaz sourozencu na oddeleni, musi se pred nemocnici nebo na chodbu pred odd., co vim jeste rok zpet brali novorozence a nedavali na pokoje z duvodu kapacity - ze na pokoji s matkou byt nemuzou ze neni misto na to aby tam deti byly

seveneye
18. zář 2018

Tak hned po ránu něco k přečtení, pobavila zejména ta Latrina🙂
https://eurozpravy.cz/magazin/234930-pozor-na-k...

smigli
autor
18. zář 2018

@ajdamajda Ja to mam asi trochu jinak. Rodila jsem tam pred dvema lety a naprosto mi vyhovovalo, ze jsem prvni noc nemela mimino u sebe, protoze jsem se aspon vyspala. Pak uz bylo se mnou na pokoji. Ale asi by mi ani nevadilo, ze se mnou neni. Se sourozencem problem taky nemam, on si na brachu 4 dny pocka a ja budu jen rada, ze si taky odpocinu. Aspon manzel najednou zazije, zac je toho loket! 😉

jessulka
18. zář 2018

@dominika963852 To je nádherná houpajda. Také nad něčím takovým uvažuji, ale chtěla jsem se zeptat, myslíš, že se takovéhle houpačky využijí? My máme jen jídelní židličku, která má novorozeneckou vložku a dá se nad ní dát oblouk se zavěšenými hračkami. S houpačkami a vibrujícími lehátky nemám zkušenost.

mattonimeloun
18. zář 2018

@seveneye vtipné na co všechno ti vědci nepříjdou ☺☺☺

dominika963852
18. zář 2018

@jessulka já měla u syna jen lehátko s hrazdičkou bez houpání a bylo to spíš k prdu, hrazdičku jsem často sundavala a měl hračky v ruce.
Tohle chci zkusit právě kvůli tomu houpání, že ho i uklidní (snad) 😁 . A taky to jen nastavím a houpe se samo ne s mou pomocí . Já chtěla bazarový do 1000kc a když tam teď přistálo tohle za 250 tak jsem to hned vzala 😁

skretik
18. zář 2018

@ajdamajda ja jsem na Motol ted posledni dobou slysela jen same pozitivni reakce, ale uvidime. Beztak nemam na vyber, jdu tam rodit ke znamemu ;)

skretik
18. zář 2018

@smigli to jsou krasne vecicky, tak se tesim v Motole :D , treba koupim stejnou kombinezku a kluci pujdou domu jak dvojcata :D

arielka222
18. zář 2018

@ajdamajda to teda nevim kde si slyšela, že v Motole berou novorozence a nedávají je k matce na pokoj. Já tam před rokem rodila i pár mých kamarádek a všechny jsme miminko měly hned na pokoji. Já teda první noc odmítla dobrovolně ptz sem si chtěla odpočinout jinak sem ho měla a pokoji porad. Co se týče toho, ze nesmí na šestinedělí děti do 6 let tak to me trosku taky stve, ale je to kvůli nemocem které mohou přenést na miminka což se takhle už zavedeno ve většině nemocnic a já to třeba chápu, mě by hodně vadilo kdyby mi na pokoj k mimo chodili cizí zasoplene děti v zimě. Proto si chci platit nadstandardní pokoj, tak semnou může být syn i miminko.
Já sem z Motolem třeba spokojena, jak s porodem, šestinedělí i jsme tam ležela po revizi před 2 lety a vždy pefektní přístup.

jessulka
18. zář 2018

@smigli Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli máš nějakou zkušenost s oblečkami na miminko z Ali, jak sedí velikosti a jestli je to kvalitní bavlna. Já jsem z Ali ještě nikdy neobjednávala, tak nevím, ale hodně se dočítám, že odtamtud hodně maminek objednává. Díky.

skretik
18. zář 2018

Hele otazecka, na rotopedu, smi se :D ?

andelka
18. zář 2018

@skretik já myslím že jo. Lepší než kolo, menší provoz 😀 a menší riziko úrazů.

andelka
18. zář 2018

@arielka222 já bych teď naposledy chtěla nadstandard,kdyby byl volný. V minulých případech jsem neměla moc štěstí na spolubydlící a nejlepší to bylo na konci,kdy jsem tam byla 1,5 dne sama. Měla jsem nadstandard po potratu,byl tam se mnou manžel celou dobu a bylo to super. Sice jsem společenský tvor,ale chtěla bych mít klid pro sebe a syna a mít své soukromí. A vždyť to bude naposledy v životě.

arielka222
18. zář 2018

@andelka taky právě chci. Teď už vím do čeho jdu a chci mít po porodu klid 🙂 a může tam se mnou přespat i syn s manželem. Ale otázka je jestli bude volný no. Snad jo aspoň na den. I když teda za to chtějí strašný nesmysl penize :/

andelka
18. zář 2018

@arielka222 no já jsem poprvé chytla na pokoj maminku, která měla asi poněkud nižší IQ,byla moc hodná,ale malomluvna,a prostě se moc povídat nedalo, obě jsme byly prvorodičky vykulené. Po třech dnech šla domů a na poslední půlden jsem dostala super spolubydlící,jenže jen na chvilku. A podruhé mě dali na pokoj k Romce,no tak s tou jsme si též neměly moc co povídat,navíc celé odpoledne u ní byly návštěvy, děti, bylo to dost otravné,člověk chtěl mít trochu klidu a soukromí a tam celé odpoledne plno. Bylo mi blbe i jít na wc. Takže teď pochybuju že bych měla štěstí.

basice
18. zář 2018

@andelka také jsem uvažovala, že bych si teď vzala nadstandard, když je to naposledy. Ne, že bych měla zrovna špatné spolubydlící, ale miminka se navzájem částo budila, hlavně v noci to bylo protivné a to jedno mimčo bylo obzvlášť ubrecene. Ale zase přes den to bylo fajn, tak někoho mít. Já bych brala nadstandard jen na noc, ale to bohužel nejde 😣

michaelarei
18. zář 2018

@andelka Taky chci nadstandard doufám bude. ..Mam ráda svuj klid...Jako ty a taky že manžel tam muže být s náma..Moc v noci nevím spát v nemocnici..Takže ten nadstandard by byl nejlepší. ..

@jessulka Já objednavám ...většinou Dobrý musí Mít Dobrý hodnocení a vtedy to zvykne byt fajn .příští měsíc by mnelo dojít nejake soupravy aj botičky jsem vzala...

frndafrrr
18. zář 2018

@ajdamajda Ty čelenky drží podle aktivity no, ale zase na fotkách to vypadá krásně, odpoledne se dám do focení. 🙂

frndafrrr
18. zář 2018

Jinak se tu holky minule řešilo měření čípku, dneska mi ho dr. měřil vnitřním Utz a mám 46mm. 🙂 Takže jestli se měří v tom 20+tt?!

Strana