icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
18. zář 2018

@michaelarei To jsi hodná, děkuju za vysvětlení. A mohla bys mi prosím poslat nějaký odkaz, kde to tam najdu? Já tam ještě nikdy nebyla, tak ani nevím, jestli se tam musím nějak registrovat, jak je to s platbou za poštovné a balné a pak jak dlouho se třeba čeká na dodání.

andelka
18. zář 2018

@frndafrrr mně nic neměřil teda.

skretik
18. zář 2018

@frndafrrr ja myslim, ze se to meri jen v pripade problemu, ze to neni standard, nepamatuju si, ze v prvnim tehu by mi behem tehu delal vnitrni UTZ, neberu hned na zacatku.

frndafrrr
18. zář 2018

@skretik
@andelka Tak nevím, ale žádný problémy nemám, řekla bych, že to bral utomaticky, první Utz malého, pak vnitřkem čípek, po měřil, nafotil si ho do karty a zapsal si čísla.

skretik
18. zář 2018

@frndafrrr to je asi jako se vsim, kazdy doktor jiny postup.. kazdopadne ja uz dalsi vnitrni UTZ nechci, neudelalo mi to uplne dobre.

val333
18. zář 2018

Tyjo koukám samy Motol... Není tady někdo třeba od Opavy? 😀

frndafrrr
18. zář 2018

@skretik Asi jo, mi ho dělali i včera na screeningu, nakonec kvůli přesnému změření jak daleko je placeno od porodních cest, tak teď snad zas bude klid, kontrola až za 3týdny, ale po tom screeningu a když vím pohlaví mi to už ani nevadí.

andelka
18. zář 2018

@val333 já jsem z Ostravy

frndafrrr
18. zář 2018

A samozřejmě sem si po kontrole musela něco ulovit.tak jsem byla na látky, postýlky budou dvě, tak udělám i další hnízdečko a peřinky. 🙂

skretik
18. zář 2018

@frndafrrr me se ptal, kdy chci objednat, jestli za 3 nebo 4tydny :D , tak jsem mu rikala, ze je mi to jedno, ze kdyz jdu na velky UTZ tak klidne 4tydny, nepotrebuju sedet porad u dr. Ted si odsedim u zubare nekolikrat :/

val333
18. zář 2018

@andelka no supr 😉 tak to je kousek...

skretik
18. zář 2018

dnes jsem na Aliexpress objednala overalek 🙂))

andelka
18. zář 2018

@skretik ten je dobrej 😀 akorát já nemám ráda ty co mají zapínání jen dole, blbě se mi to oblékalo, tak pasu zásadně po celorozepinacich.

frndafrrr
18. zář 2018

@skretik No tak to s tebou soucítím, taky mě to nemine, naposledy mi vrtal na základce a teď mě ještě před těhotenstvím zrentgenovala a 4 zuby! (teda 2 jsou jestli to chápu jen odštíplé rožky), jeden mi vyvrtala a zbytek jsem odložila, ale taky se budu muset objednat. No dokud nic nebolí, tak se k tomu nemám, ostuda. 🙈
Nechceš se podělit o odkaz? Je krásný!

skretik
18. zář 2018

@andelka no ja taky ne a jeste ta cerna na mimi, ale 🙂, nemohla jsem oddolat 🙂

michaelarei
18. zář 2018

@skretik Ten samej jsem objednala uvidíme jaky bude. ..
@jessulka jo hned se tam prihlasim a pošlu ti odkazy,pak si uděláš svoje konto a tam už si jen vybíráš a když chceš zaplatit tak kartou tam zadáš údaje chvilinku hned ti to pošlu

jednaholkaa
18. zář 2018

@skretik Jo? Me rekla, vy jste v pohode, takze prijdete za mesic a pul 🙂) A ja ted nemuzu nakupovaattt, pac nevim pohlavi 🙂)

skretik
18. zář 2018

@frndafrrr ja jdu ve ctvrtek na dentalni hygienu a pak jsem objednana na 2vrtani, mam prave problem s dasnema ted v tehu :(

https://www.aliexpress.com/item/2017-Brand-New-...

skretik
18. zář 2018

jeste tento overal mam zatim v oblibenych, sedivy s pruhama
https://www.aliexpress.com/item/2017-Autumn-Win...

a tohle se mi strasne libi, ale zas mikina pres hlavu se mi nechce
https://www.aliexpress.com/item/2pcs-Set-Autumn...

frndafrrr
18. zář 2018

@skretik Díky za odkaz, ať je to vrtání v klidu.. Na dentální hygienu mě taky posílala, ale to u mě nehrozí, stačilo mi zkusit mezizubní kartáčky.

skretik
18. zář 2018

no musim prolezt co mam za vecicky doma nez me to pohlti uplne

skretik
18. zář 2018

@jednaholkaa aspon nepropadas tomu nakupovacimu silenstvi :D

smigli
autor
18. zář 2018

@jessulka Chce to cist hodnoceni. Ne vsechno je bavlna, ale vyber rozhodne hezci. Na miminka s velikosti nevim, na vetsi brat vzdy vetsi. Ridit se podle rozmerovych tabulek. Treba tohle body je nadherne a bavlnene.

frndafrrr
18. zář 2018

Já když jsem dnes byla pro látky, tak jsem tam narazila na nádhernou kombinézu, šedou s modrým horským vzorem, ale neměla rukavičky ani capky, tak jsem ji tam smutně nechala ikdyž byla z 580 slevněná na 277, výjimečně jsem dala na praktičnost.

silwiin
18. zář 2018

@cuccinka prek tam je jen par doktoru a vsichni neprijemni a zli, navic kamarad dela servis desinfekcnich pristroju, a co mi vykladal, tak bych tam nesla ani za milion, nastroje myjou v ruce jarem, pravidelne konztroly jestli sterilizatory funguji taky nedelaji, sanitarky ani netusi, ze se do toho ma davat nejaky sterilizacni pripravek... tak milouse fakt nee... sice je to informace stara cca dva roky, ale za me stopro ne.
Vohunice jsou velky, tak tam je to jak na jatkach, sup sup a jedem dalsi, ale Obilnak je taky to samy. Ono moc na vyber neni:D
Bohunice jsou hlavne takovy cisty, moderni, doktori sice prijdou na vizitu a jsou takovi studeni psi cumaci, ale sestricky a celkove zensky personal je tam takovy vlidnejsi. Ale vis co, na blbce muzes narazit kdykoliv a kdekoliv, kdyz ma blbej den tak nezmuzes nic, at jsi kde jsi.

jednaholkaa
18. zář 2018

@skretik No jo, ale zase porad jedu v tom tehotenskym :( To abych mela dalsi dve deti nebo chodila do prace minimalne do porodu 🙂)
Jo, dasne pry casto zlobi v tehu :(

beruska125
18. zář 2018

@skretik já už na dentální hygieně byla a taky mám ty časně dost citlivé. Musím víc čistit a za měsíc jdu znovu na kontrolu. 🙂

skretik
18. zář 2018

@beruska125 no ja prave cistit nemohla ty prvni 4mesice, kdyz uz se mi podarilo strcit kartacek do pusy tak jen s detskou pastou. Ted uz je to lepsi, ale porad zadnej slagr, porad se mi zveda zaludek, kdyz strcim kartacem do pusy :(, jsem zvedava jak vydrzim hodinu na hygiene 🙈

jessulka
18. zář 2018

@michaelarei Díky, jsi hodná. Kouknu a kdyžtak písnu.

Strana