icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
17. zář 2018

Já už jsem se zmínila u dětské Dr. jestli mohu registrovat nového človíčka, kterého čekám a odepsala, že s námi bude počítat a že už se na miminko moc těší. Máme skvělou pediatričku, která si s dětmi hraje, když vyšetřuje.

beruska125
17. zář 2018

@vilmic to mě mrzí. Přeji at vše dobře dopadne. S dvojčatky je to přeci jen více rizikové samo o sobě...

frndafrrr
17. zář 2018

@jessulka Dodatečně všechno nejlepší! 🌹
@misak48
@andelka
@beruska125
Gratulka k úspěšným screeningu, kde máme hlášení od @vilmic? Nebo jsem slepá? 😀
U nás screening dopadl taky v pořádku, hurááá..
No a pohlaví.... 😀

jednaholkaa
17. zář 2018

@seveneye Bylinky se pry nemaji..Mata ne myslim. Ja se jim teda radsi vyhybam..

beruska125
17. zář 2018

@silwiin já bych toho pediatra neodkladala. Ti lepší a oblíbeni mají brzo plno. Naše doktorka bere teď už jen miminka s tp leden 2019 a později🙂 už jsem ji radši taky psala ze čekáme další aby s námi počítali...

frndafrrr
17. zář 2018

@vilmic Omlouvám se, jsem zprávu přehlídla, ale moc držím palce!!! ❤️🍀🍀🍀

jessulka
17. zář 2018

@frndafrrr Jééééééé, další chlapák? Tak moc gratuluju a věřím, že teď si tu nakupovací mánii teprve užiješ. A máš fotečku? Děkuju za gratulaci 😘

beruska125
17. zář 2018

@frndafrrr tak to se holka asi nepotvrdila😂

jednaholkaa
17. zář 2018

@frndafrrr Kluk? Parada 🙂 Gratuluju!!

jednaholkaa
17. zář 2018

@vilmic A plodovkou se neco zjisti? Drzim palce at je to v poradku!!

jessulka
17. zář 2018

@vilmic Ahoj, to mne moc mrzí. Posílám 🍀🍀🍀🍀🍀

mattonimeloun
17. zář 2018

@vilmic přeji ať to dobře dopadne a obě miminka jsou v pořádku 🍀

renulkka
17. zář 2018

@misak48
@andelka
@beruska125
@frndafrrr Holky, všem moc gratuluju! 🙂 Já jdu konečně příští tyden ve středu do poradny po 5 týdnech 🙂 Nepočítám tu rychlonávštěvu kvůli těm kontrakcím 🙂 A na screening si budu volat až po kontrole 🙂
Jinak @frndafrrr závidím tu barvičku 😀 Já chci taky kupovat modrý 😭😂 Holčička má všechno schovaný po holkách :D Tak bude mít nových pár kousků :D

vilmic
17. zář 2018

@jednaholkaa Plodovkou se vyloučí/nebo potvrdí chromozomální vada. Může to být i vada srdce, nějaká infekce, nebo taky nic a tekutina se vstřebá. Ale všechny ostatní orgány vypadají v pořádku, plodovky mají oba dostatek. Je to divný.

jessulka
17. zář 2018

@frndafrrr Kdes byla nakupovat? To je krásná soupravička. Co je to prosím za výrobce?

renulkka
17. zář 2018

@vilmic To mě mrzí... A ani nenaznačili, jaké jsou příčiny, že je tam ta tekutina? :/ Jestli to je příznak nějaké vývojové vady? :( Držím palce, ať plodová voda výjde v pořádku! ❤️

vilmic
17. zář 2018

@renulkka Může to být vada srdce, chromozomální vada, infekce, nebo taky nic.

frndafrrr
17. zář 2018

@jessulka Děkuju, někde mám, ale s ostudou musím přiznat, že jsem ji neviděla, za 1.podle dr. stala zaprd a nemám ani platit, za 2.chlap.spechal na odpolední a já ještě musela stihnou něco koupit modry ho a za 3. Jsem akorát vyzvedla děcka, upsala malou a vykulila se ztěžka funějící na záda. 😀

@beruska125 My jsme ani netušili co to bude, nástřel nebyl, naopak cestou jsme se shodli, že to 100%bude kluk. 😀

@jednaholkaa Ano, holka z něj prej 100%nebude, man žel si vyžadal i důkladnou prohlídku... Děkuji.

renulkka
17. zář 2018

@vilmic U to čtu výš, já než to odeslala, už jsi to psala... Tak držím palce, ať to všechno dopadne v pořádku! 🍀

frndafrrr
17. zář 2018

@vilmic Bude to nic!! ❤️

mattonimeloun
17. zář 2018

@frndafrrr taky gratuluji a super další potvrzený klučina do seznamu 😊
Věcičky krásné a ta barva 👍

frndafrrr
17. zář 2018

@mattonimeloun Děkuji, jen obyč pepco, bylo z venku, dovnitř nákupáku jsem z časových důvodů nebyla vypuštěna. 🙈

jessulka
17. zář 2018

@vilmic Ach jo, to jsou stresy. Tak doufám, že to nebude nic. Myslím na vás 🤰

mattonimeloun
17. zář 2018

@frndafrrr tam se musím podívat 😊 už předtím jak si tady dávala ty deky , moc hezké 😊

jessulka
17. zář 2018

@frndafrrr Fakt Pepco? Tak to teda zírám, takové krásné věcičky. Já tam mám zálusk na dětské osušky. Mají hezčí než v KIK a levnější.

skretik
17. zář 2018

@vilmic drzim moc palce at je to to nic!!! Kdy budes mit pak ty vysledky z plodovky?

skretik
17. zář 2018

@frndafrrr gratulace k chlapeckovi, toho jste chteli nebo vam to bylo jedno, nejak si ted nevzpominam :D a jinak u vas tedy vse v poradku a krvaceni uplne zmizelo?

basice
17. zář 2018

@vilmic také mě to moc mrzí 😒 a doufám, že odběr plodové vody bude v pořádku a holčička také. Jen to čekání na výsledek bude dlouhý 😣.

basice
17. zář 2018

@frndafrrr gratuluji ke screeningu a k chlapečkovi 😉

vilmic
17. zář 2018

@skretik Nějaký zrychle s jistotou 98 % do 48 hodin, úplný pak asi do 14 dnů. Řekli mi to ho dneska tolik, že vlastně nevim nic. Nevim co všechno se tim vyloučí a jak se bude pak postupovat v případě, že se nic nenajde. Fakt nevim. Zítra, před zákrokem jdu ještě ke svý dr. tak doufám, že mi to ještě trošku vysvětlí.

Strana