icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
18. zář 2018

@smigli Pošleš odkaz na to body? Díky

jessulka
18. zář 2018

@frndafrrr A kde se dá narazit na kombinézku s capkama a rukavičkama? Já jsem zatím všude viděla jen ty bez rukaviček.

michaelarei
18. zář 2018

Holky ted jsem viděla leták pepco v patek by mněli být tyhle kombinezi lehši ,vyzeraju hezky půjdu se podivat

beruska125
18. zář 2018

@skretik mne špatně nebylo ale stejně je to vše takové citlivější no..

arielka222
18. zář 2018

Holky krasne kombinézy mají na stránkách mamabook.cz v sekci oblečení. Budu tam objednávat synovi černou s umělým kožíškem. A pro mimi tam mají s oddelenymi rukavickami a nožičkami 🙂 tak jukněte, ale jsou teda dražší.

andelka
18. zář 2018

@jessulka kdyžtak pořádně ohlidni kombinézku,někdy jsou ty rukavičky schované jako ohrnuti rukávu.

jenssy
18. zář 2018

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole a nějak se mi zdá, že je prcek malinký ☹ jsem v 17+5 tt a prcek má jen 11,5 cm, je to v pořádku? Leží na břišku s nožičkama pod sebou, takže pohlaví ne a ne ukázat, tak snad 3.10. na velkým UTZ. Na aliexpressu také nakupuji, je to trochu větší, ale vypadá to kvalitně 🙂

jancaluba
18. zář 2018

Ahoj holky, dnes mam za sebou kontrolu v 20.tydnu, mame 300 g a pohlavi se schovavalo ale doktorka se stale priklani spise k chlapeckovy, ale na jistotu mi to rict nefokaze. My uz mame celou vybavicku na chlapecka; tak snad se nam Samuelek nezmeni v Lilianku 🙂

jessulka
18. zář 2018

@arielka222 Teda to jsou pálky za ty oblečky na těch stránkách. To je trošičku jinej level 🙂

jessulka
18. zář 2018

@michaelarei Super, musím si poznačit a hned v pátek do Pepca vlítnu 🙂

jednaholkaa
18. zář 2018

@jenssy A ptala ses na to doktora? Ja tohle resila po prvotrim screeningu, tak byl maly. Ale nikdo mi k tomu nic nerekl. Screening ok a na kontrole pak taky doktorka rikala ze vsechno ok. Od te doby tu velikost radsi nesleduju. Ono asi zalezi taky jak moc je pri mereni skrouceny. Cim vic ma zakulacenou pater tim vyjde mensi..

jessulka
18. zář 2018

@jenssy V klidu, vždyť se měří od hlavičky po zadeček. Když k tomu přidáš nožičky, tak jsou ty míry akorát. A když je mimčo ohnuté, tak se to nedá změřit přesně. Buď v klidu, miminko určitě prospívá jak má. A je legrační, že si leží na bříšku. To mé si zase leží na zádech, ruce za hlavičkou, nohy pokrčené, jako by se opalovalo.

arielka222
18. zář 2018

@jessulka tojo je to dražší ptz na některých je pravá kožešina a jeste k tomu je to svedska znacka 🙂 Já synovi pořídím tu kombinézu za 1500 Kč, což mi nepřijde extra moc. A snad mu to vydrží celou zimu. Jinak mimi podědí zimní oblečení takže tomu kupovat naštěstí nemusím 🙂

andelka
18. zář 2018

@jenssy 11,5 cm je průměrná míra pro 17 tt ( podle tabulky,takže se to musí brát trochu s rezervou. Určitě je v pořádku.

andelka
18. zář 2018

Moje mimco bylo včera v příčné poloze a dneska na echu jsem vyloženě v čekárně cítila jak mi kope do močáku. A tahy že jo. Na utz spokojeně hlavou nahoru, nožky narvané dole a je velmi akční.

arielka222
18. zář 2018

Holky nevíte jestli se může v tehu urologicky čaj? Trošku mě pobolivají ledviny a nechci aby z toho bylo něco horšího. Jinak je fakt že málo piju tak možná to bude i tím, ale nechci nic podcenit právě.

jenssy
18. zář 2018

@jessulka děkuju za uklidnění 🙂 jj, leží si tam tak na ,,tygříka" ...dřív taky leželo na zádech, ale asi už ho to přestalo bavit 😀 už se nemůžu dočkat až ucítím pohyby, abych věděla průběžně, že je vše v pořádku...

renulkka
18. zář 2018

@jessulka Já mám kombinézu s rukavičkami a capkami z FaF 🙂 Je z bazaru, tak nevím, jakou nabídku třeba mají teď 🙂

jessulka
18. zář 2018

@arielka222 Urologický čaj se nesmí, ani Urinal. Kup si sušené brusinky. Ty mi pomohly. A hodně, hodně pij.

jessulka
18. zář 2018

@renulkka Na ty právě čekám, děkuji a uvidím s čím v zimě přijdou.

cuccinka
18. zář 2018

@michaelarei nevíš kde bych se ba ten leták (cely) mohla podívat? 😊

frndafrrr
18. zář 2018

@jessulka Jak psala Renulka, tak je mívají v tescu, nebo v Hm, mají taky, tady ty ohébací.. Takže ruce a nožky zakrýt můžeš a nemusíš.

frndafrrr
18. zář 2018

@jessulka Jinak jsem se v třesku dívala nedávno a zimní kombinézy už mají, koukala jsem ještě po neutrální šedé s tučňákem, ale určitě měli i ro holky a kluky zvlášť.

smigli
autor
18. zář 2018

@arielka222 Urologický čaj se nesmí, prodali mi v lékarně jen čaj od Leros, jmenuje se to Močové cesty, je to brusinka a zlatobýl. To se smí, ale ještě jsem naštěstí nezkoušela.

michaelarei
18. zář 2018

@cuccinka Já ho viděla polskej a tohle na stránce pepco ale český celý jsem neviděla asi bude na nete v středu předpokládám

beruska125
18. zář 2018

@arielka222 ale Urinal se muže i akut, ovšem nevím jestli pomůže “na ledviny.”

jednaholkaa
18. zář 2018

@andelka Kazda tabulka ukazuje neco jineho me se zda. Ja vidim pro 18cty tyden 14,2 cm. Temenokostrcni.. nozicky se prave nepocitaji. Ale taky bych to neresila. Ja mam urcite pidizvika v brise, tak uz to radsi nechci ani vedet kolik meri 🙂)

smigli
autor
18. zář 2018

A ještě mám objednanou tuhle, protože vypadá naprosto boží! 😉
https://www.aliexpress.com/item/2016-winter-Inf...

frndafrrr
18. zář 2018

@ajdamajda Mám nafoceno, pošlu ti to SZ, jestli ti něco padne do oka.

Strana