Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik mne špatně nebylo ale stejně je to vše takové citlivější no..
Holky krasne kombinézy mají na stránkách mamabook.cz v sekci oblečení. Budu tam objednávat synovi černou s umělým kožíškem. A pro mimi tam mají s oddelenymi rukavickami a nožičkami 🙂 tak jukněte, ale jsou teda dražší.
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole a nějak se mi zdá, že je prcek malinký ☹ jsem v 17+5 tt a prcek má jen 11,5 cm, je to v pořádku? Leží na břišku s nožičkama pod sebou, takže pohlaví ne a ne ukázat, tak snad 3.10. na velkým UTZ. Na aliexpressu také nakupuji, je to trochu větší, ale vypadá to kvalitně 🙂
Ahoj holky, dnes mam za sebou kontrolu v 20.tydnu, mame 300 g a pohlavi se schovavalo ale doktorka se stale priklani spise k chlapeckovy, ale na jistotu mi to rict nefokaze. My uz mame celou vybavicku na chlapecka; tak snad se nam Samuelek nezmeni v Lilianku 🙂
@arielka222 Teda to jsou pálky za ty oblečky na těch stránkách. To je trošičku jinej level 🙂
@michaelarei Super, musím si poznačit a hned v pátek do Pepca vlítnu 🙂
@jenssy A ptala ses na to doktora? Ja tohle resila po prvotrim screeningu, tak byl maly. Ale nikdo mi k tomu nic nerekl. Screening ok a na kontrole pak taky doktorka rikala ze vsechno ok. Od te doby tu velikost radsi nesleduju. Ono asi zalezi taky jak moc je pri mereni skrouceny. Cim vic ma zakulacenou pater tim vyjde mensi..
@jenssy V klidu, vždyť se měří od hlavičky po zadeček. Když k tomu přidáš nožičky, tak jsou ty míry akorát. A když je mimčo ohnuté, tak se to nedá změřit přesně. Buď v klidu, miminko určitě prospívá jak má. A je legrační, že si leží na bříšku. To mé si zase leží na zádech, ruce za hlavičkou, nohy pokrčené, jako by se opalovalo.
@jessulka tojo je to dražší ptz na některých je pravá kožešina a jeste k tomu je to svedska znacka 🙂 Já synovi pořídím tu kombinézu za 1500 Kč, což mi nepřijde extra moc. A snad mu to vydrží celou zimu. Jinak mimi podědí zimní oblečení takže tomu kupovat naštěstí nemusím 🙂
Moje mimco bylo včera v příčné poloze a dneska na echu jsem vyloženě v čekárně cítila jak mi kope do močáku. A tahy že jo. Na utz spokojeně hlavou nahoru, nožky narvané dole a je velmi akční.
Holky nevíte jestli se může v tehu urologicky čaj? Trošku mě pobolivají ledviny a nechci aby z toho bylo něco horšího. Jinak je fakt že málo piju tak možná to bude i tím, ale nechci nic podcenit právě.
@arielka222 Urologický čaj se nesmí, ani Urinal. Kup si sušené brusinky. Ty mi pomohly. A hodně, hodně pij.
@michaelarei nevíš kde bych se ba ten leták (cely) mohla podívat? 😊
@jessulka Odkaz na body: https://www.aliexpress.com/item/1-Year-Birthday...
@arielka222 Urologický čaj se nesmí, prodali mi v lékarně jen čaj od Leros, jmenuje se to Močové cesty, je to brusinka a zlatobýl. To se smí, ale ještě jsem naštěstí nezkoušela.
@cuccinka Já ho viděla polskej a tohle na stránce pepco ale český celý jsem neviděla asi bude na nete v středu předpokládám
@arielka222 ale Urinal se muže i akut, ovšem nevím jestli pomůže “na ledviny.”
@andelka Kazda tabulka ukazuje neco jineho me se zda. Ja vidim pro 18cty tyden 14,2 cm. Temenokostrcni.. nozicky se prave nepocitaji. Ale taky bych to neresila. Ja mam urcite pidizvika v brise, tak uz to radsi nechci ani vedet kolik meri 🙂)
A ještě mám objednanou tuhle, protože vypadá naprosto boží! 😉
https://www.aliexpress.com/item/2016-winter-Inf...

@smigli Pošleš odkaz na to body? Díky