icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

renulkka
19. zář 2018

Holky, taky vám těhotenský věci, tak zvýrazňují a zvětšují pupíky? :D Mě přišli rifle z bazarku a když jsem si je oblíkla, tak jsemse až vyděsila, jak najednou to bříško v tom prokouklo :D 😍

vilmic
19. zář 2018

Ahoj holky. Já se omlouvám, ale teď tu nebudu aktivní, mám plnou hlavu volné tekutiny v bříšku a nejsem schopná se zabývat ostatními věcmi.

Volala jsem na genetiku a na 98 % jsou obě děti bez genetické vady. První malé vítěství, nicméně pořád nevíme co to je.

Mějte se všechny krásně, ať je u vás vše bez problému. Já se zase vrátím až se tohle vyřeší.

skretik
19. zář 2018

@renulkka sezeni mi nevadi, ale chuze, hlavne po delsim chozeni nez to rozchodim - jak stara baba :D

@frndafrrr ja bych ho taky zkusila, ale potrebuju, aby mi ho nekdo vynesl do patra a nejak nemam odvahu si rict :/ ...vcera jsem dostala vynadano doma, ze hraju fotbalgolf jako tehotna - meli jsme teambulding, ja nehrala jen zapisovala, ale uz jen to, ze mi hned mezi dverma vynada, kdyz jinak nebere vubec zadny ohledy... jsou to proste blbci..

beruska125
19. zář 2018

A já zase na ten Kosík nedám dopustit🙂 mám ho v obýváku na takové to denní spaní jen na par měsíců. Je to takový starý putovní košík.

skretik
19. zář 2018

@vilmic Drzte se a hlavne odpocivej!!! Super, ze prvni zpravy jsou pozitivni!!! Bud v klidu a napis az se budes citit nebo kdyz budes cokoliv potrebovat ❤❤❤

jednaholkaa
19. zář 2018

@vilmic Tak to je dobre! Treba to zmizi 🙂 Uplne chapu, taky bych si dala pauzu.. A diky za info. Drzim palce!

frndafrrr
19. zář 2018

@vilmic Opatruj se, skvělé zprávy, zatím, snad i ty další budou dobré. Myslím na tebe. 🍀

jednaholkaa
19. zář 2018

@frndafrrr Taky se mi na ty postylce libi, ze se nemusis ohybat k tomu diteti..da se nastavit dost vysoko..

frndafrrr
19. zář 2018

@skretik Tak sprdung za zapisování to je přehnané, taky si budu muset říct o donese i, aktivně mi ho dotáhl do sklepa, asi pomsta za ten nesex.

beruska125
19. zář 2018

@vilmic hodně sil a ať vše dobre dopadne!🙂

skretik
19. zář 2018

@frndafrrr ne on myslel, ze jsem hrala, nevedel, ze jsem jen zapisovala... me prijde zcestne vubec to, ze mi vynada... normalne ho vubec nezajima a jak se citim a co delam... navic nejsem mala holka, ze jo... :D :D :D to chapu, ze kdyz neni sex tak jak muze byt rotoped :D :D :D .. jasna chlapsa logika :D

ajdamajda
19. zář 2018

@jednaholkaa Ja mam reakci na kr.bilkovinu odmalicka. A lepek mi dela blbe ale nejsou prokazane vsechny druhy mouky (psenice ale je a je ve vsem a jsem nezodpovedna husa ke svemu telu ze ho ted 3.mesic zase jim a vim ze mi dela blbe i s krvi)
Vzdy jsem na sebe byla tvrda. No..
asi zase zacnu
Ale beztak mam dojem ze i kdyz se budes treba snazit, mimco to pochyti.
A je to trvale. Oba synove uz jsou velci a nesmeji nic co nemaji jinak je problem hned. I kozni - vyrazka, nafukuje se brisko, zvraceni obloukem. To mam z mleka ja a brutalni prujmy

ajdamajda
19. zář 2018

@jednaholkaa My tomu rikame akvarko 😀

jednaholkaa
19. zář 2018

@ajdamajda Hm, tak to je blby.. Ja bych se i tak zkusila omezit, ale ted asi tu vuli moc nemam :( Si rikam, kdyz uz nepiju tak alespon naky to pecivo a sladky si dam..

misak48
19. zář 2018

@renulkka já si včera oblékla těhu šaty z Lidlu, babička na mě koukla a říká: ty šaty jsou pěkný, ale máš v nich teda pěkný panděro... Tak jsem zatnula zuby a radsi jsem šla...

@frndafrrr košík budu mít asi taky, máme na půdě schovaný po nas, už odchoval spoustu dětí v celém příbuzenstvu. Tak ho taky zkusím 🙂

Jinak holky jedna historka pro pobavení 🙂 strašně mě rozčiluje, když maminky používají mateřský plurál. Tak včera jsem zažila něco ještě horšího, kamarádka to nazvala plurál na druhou. Prosila jsem tchyni, aby mi domluvila pediatra (je doktorka, takže jsem měla jistotu, že ji ta pediatricka neodmítne i kdyby už normálně nebrali) a ona mi pak volá a říká: "je to zařízené, máme se ozvat až porodíme"

1nelinka
19. zář 2018

@renulkka jj proto zadne ani nenosim a nosim sve normalni bezne obleceni..

ajdamajda
19. zář 2018

Bude tu nekdo latkovat mimco? Ja uz treti. Ale tentokrat ne na noc a ven kdyz budeme dele. Jinak ano a zvlast tedy proto ze mam spoustu latkovek a vyplati se mi to. Mam novorozenecke i rostouci. KatyvBaby i Petit lulu a Anavy. Musim rici ze latkovani malych miminek ma sva kouzla i kdyz kluci teda curali ostosest

ajdamajda
19. zář 2018
ajdamajda
19. zář 2018
zuzekk
19. zář 2018

@misak48 jak jsem ten mateřský plural nesnášela, začínám vyhledávat věty, jde se to hodí - jsem tak ráda, že nekopu jen sama za sebe, ale že jsme dva! (v jednom) (např. Byli jsme na kontrole - tam jsme přece byli kontrolovani oba!) Ale u vás bude rodit asi celá rodina, ne-li půlka vsi 😁😁

frndafrrr
19. zář 2018

@ajdamajda Zkusila jsem, nepodlehla tomu, výbava za 20t a vydržela jsem asi 2 měsíce. 🙈Ale pěkný to bylo, obzvlášť AIO Mio a anavy 😍 😀

ajdamajda
19. zář 2018

@frndafrrr Ja jedu par aio, kalhotovky ale hooodne vkladacky do svrchnich. A zase 3 deti x min.2 roky na plechach (nejstarsi teda do 3 let ale ted se jich dobrovolne vzdal sam) plus teda ekologicke papirovky

basice
19. zář 2018

@jednaholkaa já o této malé postýlce také uvažuji. Jak píšeš, líbí se mě ten sklon a na mimi je hezky vidět. Je to malé, všude se to vejde.

frndafrrr
19. zář 2018

@ajdamajda Ty vkládačky jsou asi stejně nejlepší kvůli schnutí, syn byl taky dlouho v plenách, dcera, (23m)je oproti němu bystřejší, tak jsem myslela, že o to to bude jednoduší, ale naopak, moc dobře ví co a jak, ale na záchodě a na nočníku to dělat nebude, to ona si dřepne do kouta a když jí dám na nočník, tak "Au to bolí" a když si jen trochu cvrkne do plínky, tak to je taky au, bolí to, rve plínu dolů a suverénně si jde pro další. Tak jsem zvědavá.. Dvě děti na plínách bych nerada.

misak48
19. zář 2018

@ajdamajda já bych chtěla látkování zkusit... Chystám se až teď budu mít chvíli tak si všechno nastudovat a výbavu si pak našít...

andelka
19. zář 2018

@1nelinka já už musím,já se do normálního nevejdu,jen do některého. A jo, hlavně kalhoty bokovky s nápletem mi vždycky zvýrazní bříško,i když ještě skoro žádné nemám.

andelka
19. zář 2018

@ajdamajda já budu,už mám základ a dvě AIO na cestě. Po klucích už mi nic nezůstalo.

jednaholkaa
19. zář 2018

@basice A pak se ta oskliva postel vrati odkud prisla 🙂))

basice
19. zář 2018

@jednaholkaa ona je tak ošklivá až je pěkná 😁

frndafrrr
19. zář 2018

Holky, 2 dny přemýšlím nad jménem a jsem z toho leda čím dál tumpachovější. Máte někdo takový problém najít jméno, na kterém se shodnete? Pro holčičky bych jich měla milion. Jediné na čem jsme se shodli byl Jan, Honzík, Jeníček, ale zároveň Jan Zdráhal zní strašně vyblitě... Starší je Radek, líbil by se mi i Marek, ale chlapeček co umřel byl Matěj a to oslovování mi příjde moc podobné s Ma se mi to tam dycky vetře a Alex a s tím mě poslal chlap do háje. Oliver, ale oslovení Olík, Olíček ne.. 😀 No je to velká patálie, nic není ono, sem si tu musela ulevit...

Strana