icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

mattonimeloun
20. zář 2018

Joo s kočárkem to budu mít taky problémem no..

jessulka
20. zář 2018

Ahoj holky, tak se s vámi musím podělit o včerejší příhodu. Ležíme v posteli a přítel mi říká "A co kdyby jsme si to pohlaví miminka nakonec nenechali říct a měli u porodu překvapení". Tak mu říkám, co že tak najednou? Že když jsem s tím návrhem přišla já, tak měl plnou pusu keců, jak se mnou nebude mluvit, jak se odstěhuje apod. Jsem se musela smát, jak mění názory. A pak začal vymýšlet jména a dokonce i jména s "R". Asi mu spadlo něco na hlavu, že najednou tak obrátil 😀

frndafrrr
20. zář 2018

@jessulka Hele to je normální!! Ono je to svihlý všechno...!! Večer vymyslel jméno Adam!! U Radka jsem škemrala ať je Adam a nechtěl ani slyšet, teď dojde co nevymyslel!! Jsem mu říkala, že jestli není senilní už. 😂😂 Já mu dám Adama.!

skretik
20. zář 2018

@frndafrrr no jmena jsou patalie, nejak to neresime jeste, ale zatim co jsme mluvili tak byl taky Honzik, coz je krasne jmeno, ale ... z takoveho osobniho duvodu to nejde :/, jenze to nemam jak vysvetlit doma :(... tak nevim, protoze dalsi jmeno je Jiřík (tak se jmenujou oba dědečkové), ale mě se tohle jméno tak strašně nelibí :(. No bude to ještě sranda to vymyslet

skretik
20. zář 2018

@ajdamajda to jako fakt se nekdo jmenuje Analie :D :D :D , to se rodice msti ne :D :D :D

skretik
20. zář 2018

Se vsichni porad ptaji na jmena, tak jim rikam, ze to bude Klement, to zas budou drby :D ... stejne to jeste stokrat zmenime nez nastane cas :D

val333
20. zář 2018

@skretik my říkáme Rudu 😀

beruska125
20. zář 2018

My samozřejmě jméno taky řešíme. A jsem docela nakloněna k tomu si to rozmyslet až po porodu. Jako ze to miminko uvidím a řeknu si ze to má být...ale třeba mě potom stejně nic nenapadne😂

jessulka
20. zář 2018

Nás se pořád všichni ptají na jména. Tak říkáme, že jsme se ještě neshodli. A hned dostáváme sprdunk, že už by jsme to mohli vymyslet a hlavně aby to bylo letní jméno, aby si dítko užilo alespoň nějakou oslavu v létě. Tak včera vymyslel "Klárku". Jsem se musela v duchu smát. Tak on nechtěl jméno v kterém je "R" a najednou vymyslí Kláru, které malé děti špatně vyslovují. Třeba jeho dcera hrozně šišlá, takže by miminku určitě říkala "Kjája".

@frndafrrr Dělalo ti tvé jméno v dětství nějaký problém s výslovností? Mne se Klárka moc líbí, moc jich neznám, tak by se mi to jméno i líbílo. Ale nevím, jak s tím pak mají děti problémy. Dá se to jméno různě skloňovat? A teď jako dospělou tě oslovují jen "Kláro"?

frndafrrr
20. zář 2018

@skretik Od 22:00 máme Olivera, uvidíme, jak dlouho vydrží, ségře jsme říkala, že se rozhodují mezi Pankrác, Srvác a Bonifác. 😃 Myslím, že mi to v šoku i žere. 😂😂Je to fakt šílený..

@jessulka Já sama o sobě jsem problém neměla, ale hodně dětí mi říkalo ve školce "Králka" u některých, co měli nějakou vadu řeči to vydrželo i dýl.. 🙄 Teď mi říkají jak kdo.. Klárčo, Kláry.. Ale já u dospělých ťuťu nemusím, takže většinou se ohrazuju, že se jmenuji Klára. V 6.třídě se mě třídní zeptal, zda mi může říkat jako někteří Koláře" Kako", vysvětlila jsem mu dost důrazně, že opravdu ne, možná i to se podepsalo na mojí 2jce z chování. 😂😂😂 Strašně jsem toužila být Karolína. 😀

frndafrrr
20. zář 2018

@jessulka Jak myslíš skloňovat?Skloňuje se klasický... Klára, bez Kláry, ke Kláře, koho, co Kláru, Kláro, o Kláře, s Klárou.

jessulka
20. zář 2018

@frndafrrr 😀 Blbě jsem to napsala. Myslela jsem různé zdrobněliny. Jestli ti řílají jen Kláro, nebo Kláry, apod. Mne třeba říkají Jess, Jessí, Jessi, Jesso, Jessulko, Jessico.

jessulka
20. zář 2018

@frndafrrr "Kako", to je jako káko - některé malé děti tak nazývají bobek 😃 My jsme teď v pondělí potkaly mojí kamarádku a ta je Klára a má malou Klárku. A Verunka na ní právě volala "Králko". Ta Klárka jí furt opravovala. No nešlo jí ty písmenka tam prohodit, tak jsme se tomu smály. A myslím, že největší problém by s tím měla Ella, která bude šišlat podle mne ještě na základní škole.
Jako Pankrác, Servác, Bonifác jsou hustý 😀 A jestli to to sežrala, tak je teda dobrá. U nás sousedka má Silvestra.

jednaholkaa
20. zář 2018

Holky, jinak ja jsem se pri vyberu jmen, ridila hodne charakteristikou..jak je to jmeno ovlivni. Vybirala jsem jenom z tech co se me libili ..https://www.andelskapani.cz/index.php/zajimave-...

jessulka
20. zář 2018

@jednaholkaa Stránka je nedostupná ☹

jednaholkaa
Autor odpověď smazal
jessulka
20. zář 2018

@jednaholkaa Tak ti tedy nevím, ale na jména lidí z mé rodiny to vůbec nesedí.

jednaholkaa
20. zář 2018

@jessulka Jo? Je to mozny.. Na my okoli to celkem sedi bych rekla.

misak48
20. zář 2018

@jednaholkaa zajímavá stránka 🙂 tak pro dítě máme i podle téhle charakteristiky vybráno dobře 🙂 zato já mám vyloženě smůlu 😀

jessulka
20. zář 2018

@jednaholkaa Akorát u Verunky to sedí. Jinak moc ne.

dominika963852
20. zář 2018

Jupiiii tak výsledky z genetiky dopadly vyborneee! Dominik je zdravý 😍😍

andelka
20. zář 2018

@dominika963852 huraaaa. To jsou skvělé zprávy 🌷

dominika963852
20. zář 2018

@andelka to ano, už jsem na to čekala jak na smilování. Děkuji 😘

skretik
20. zář 2018

@ajdamajda ajoo , jako promin, ale to mi prijde ujety, ze schvali takove jmeno, to dite bude zazivat peklo 🙈, snad bude aspon krasna a sebevedoma

ajdamajda
20. zář 2018

@skretik Jako Análie? 😀 ...nechtela bych. Vzdyt presne. Ale muze se prejmenovat bezplatne. Ovsem podle me asi ne drive jak v 15 letech

skretik
20. zář 2018

@ajdamajda predpokladam, ze to musis nejak oduvodnit, aby Ti to jmeno schvalili, ne?! Bych chtela ten duvod vedet a nebo mozna radeji ani ne :D :D :D

ajdamajda
20. zář 2018

@skretik Jo ...musis pokud je to cizi nebo neobvykle

frndafrrr
20. zář 2018

@dominika963852 Super, gratulace. 🌹😊

Strana