icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

ajdamajda
21. zář 2018

@jessulka Levnejsi alternativa ktera vypada prijatelne a miminko se ti na ni nebude mrcasit jajo na placate (tato je tvarovana) je tahle vaha.

Mam dojem ze tyto dve uz urcite zastaveni ciselniku na presne vaze maji.

Nejhorsi je topcom z dr.mace za 900 nova. Tam se ti ciselnik porad hybe a nevis nic presne

https://www.tectake.cz/digitalni-kojenecka-vaha...

andelka
21. zář 2018

@mattonimeloun za odsávačka je v pohodě,jsem to zkoušela i sama na sobě. A je to rychle.

1nelinka
21. zář 2018

@jessulka nemam a nebudu porizovat..nase Mia mela 2kg kdyz jsme si ji privezly z porodnice a zvladly jsme to bez problemu i bez ni..stejne se prvni tydny chodi k pediatrovy casto tak tam vzdy prevazi..

andelka
21. zář 2018

@jessulka kojeneckou váhu jsem viděla jen v nemocnici a u doktorky,jinak nevím na co bych ji měla doma. Mladšího jsem v nemocnici vážila asi 2x a slus. Viděla jsem že pije a čůrá a to stačilo.

jessulka
21. zář 2018

@ajdamajda Díky za odkaz. Vypadá dobře. Jen kdyby stála třeba o 500,-Kč míň.

jessulka
21. zář 2018

@ajdamajda Tak ta levnější varianta je moc pěkná.

ajdamajda
21. zář 2018

Odsavacku mame na lux taky. Tata ji pro segru vyrobil pres 21 lety. skoda ze si to nedal patentovat. Vymyslel ji z tuby od mamuta lepidla ,udelal potrebne nastavce a jak hezky vysavala 😀 .

Jinak jakmile ma prcek rymu, podavame homeo a nevysavam casto ale jen kdyz je nutnost, rymu ma tak 4 dny. A jinak druhorozeny mel rymu po narozeni asi 3 tydny. Nebo rymu...plodova voda mu jeste tekla z nosu a chrcel, mel sople.
Jinak dikybohu mame rymu tak 1x za rok. A kluci nejsou nemocni vubec . Za dobu od narozeni snad 3x a to spis u starsiho zlobil pindik, mladsi mel 1x afty.

jessulka
21. zář 2018

@ajdamajda Jsi mi teď připomněla ty homeo. Můžeš mi prosím napsat, jak se ty na rýmu jmenují? V. hodně trpí na rýmu, tak bych jí je zkoušela dávat, než jí stříkat do nosu kapky. Nemá to ráda.

skretik
21. zář 2018

Vaha dopredu mi teda taky prijde zbytecne porizovat. Tu bych pripadne poridila az v pripade potreby

jessulka
21. zář 2018

@skretik Mne V. nepřibírala, tak mi jí Dr. doporučila. Vážili jsme na kuchyňské váze 😀 Také bych jí pořídila až v případě nutnosti.

skretik
21. zář 2018

@jessulka :D :D prave, spravna mama si vzdycky poradi :D .

skretik
21. zář 2018

a jeste mam dotaz, vlastnite nekdo polevkovac?

andelka
21. zář 2018

@skretik vůbec netuším co to je?

skretik
21. zář 2018

@andelka takova vyborna vecicka, dela to kremove polevky, polevky s kousky, smoothie, kasicky a tak ruzne. Ja to ted poridila i kvuli pozdejsim prikrmum, na ty polivky je to super, kremova polevka hotova do 25minut,fakt super, ale v knizce malo receptu,tak shanim inspiraci https://www.zbozi.cz/vyrobek/tefal-bl-841137/#u...

mattonimeloun
21. zář 2018

@andelka jo už psala i
@frndafrrr že to má vyzkoušené na sobě , já Vám věřím holky , už jí mám připsanou na seznamu věci co ještě pořídit 😉 díky

jessulka
21. zář 2018

@mattonimeloun Nechceš sem ten seznam okopírovat? 😀

jessulka
21. zář 2018

@skretik Ježiš ten polévkovač je pěkný. To má tedy nějaké metličky, které tu zeleninu namelou?

ajdamajda
21. zář 2018

@jessulka V pripade castych zanetu bych ale volila primo homeopata

Jinak vice zde

http://m.svethomeopatie.cz/cs/167-homeopaticka-...

Ja na homeo nedam dopustit, chci opet pred behem a po porodu.

skretik
21. zář 2018

@jessulka ano ma, zatim jsem zkousela jen kremove polevky, rajcatovou, dynovou a brokolicovou a naprosta bomba, krasny hladky krem a fatk hotove do 25minut max. V syrovem stavu nakrajis na kousky a hodis do polevkovace a jdes pryc. Pisou, ze to umi i borsč, ale nedali tam recept 😞 a ja si to dost dobre nedovedu predstavit

basice
21. zář 2018

@jessulka nosní odsávačku mám na vysavač ještě pp dceři a nedám na ni dopustit. Je pravda, že někdy to byl s dětmi boj, ale pak si zvykli a bylo to v pohodě. Hlavně tou ruční skoro nic neodsajes. To je možná podobné jako s odsávačkou na mléko, že ne lepší elektrická. I když u obou dětí jsem ji nepoužívala a i tak jsem kojila dlouho.

jessulka
21. zář 2018

@ajdamajda Já jsem užívala také homeopatika před sekcí a po sekci. Pomohly mi se i rozkojit. Díky za stránky, zkusím to nastudovat 🙂

jednaholkaa
21. zář 2018

@skretik Ja jsem si poridila Miomat. To je asi podobne. Dela prikrmy, obilne kase, polevky, smoothiea a hlavne v nem delam rostlinna nemleka.. mandlove, makove apod. Myslim ze na prikrmy to bude supr...
https://www.mujmiomat.cz

jessulka
21. zář 2018

@skretik @jednaholkaa Úžásné tipy a dárky k Ježíšku. Díky za ně.

skretik
21. zář 2018

@jednaholkaa bomba, moc dekuji za stranky, tam je velky vyber receptu

andelka
21. zář 2018

@skretik aha, no já umím dělat všechno v hrnci. A 1 l polívky je u nás málo.

skretik
21. zář 2018

@andelka no to ja taky umim, ale tohle mi hrozne usnadnuje praci, proste to tam nahazim a muzu odejit, za 25 minut to je hotove a jeste hodinu to udrzuje teplotu

andelka
21. zář 2018

@skretik no tak já taky vrazím všechno do hrnce a pak akorát přijdu, rozmixuju a hotovo. Plus teda u nás se většinou hned jí. U kaší to pomoc asi bude, ty musím míchat při vaření. Ale zas je nedělám moc často.
Já bych zas chtěla kávovar, ale za a mi došlo že po porodu nebudu kafe pít a za b nemám tolik místa na kuchyňské lince.

skretik
21. zář 2018

@andelka no problem s mistem na tyhle vsechny ty vymozenosti mam taky 😖

jednaholkaa
21. zář 2018

@skretik To me taky presne vyhovuje. Rano to tam nahazim, jdu ven se psem. Vydrzi to tam teply klidne hodinu a kdyz jdu do prace tak to jenom prendam do termo krabicky..kasi teda 🙂) a s polivkou to samy vecer..

beruska125
21. zář 2018

@andelka po porodu nepit kafe? To se nemá? Já bez kafe nežiju a svůj plnoautomat delonghi nedam😂

Strana