Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@renulkka
@andelka
@hanule8619 tak to já jdu 17.7 jen na krev a 20 na utz. Ale to už budu skoro 12tt a na screening jsem už objednana na 3.8 🙂 nejradši bych tam zaběhla jeste příští týden na kontrolu ptz pak jedeme na 10 dní na dovcu tak proto nemůžu dřív. Ale bojím se ze kdyby bylo něco špatně tak máme po dovolené. To už sme zažili jednou před dvěma lety při ZT. Museli jsme zrušit dovolenou ptz jsme šla na revizi. Takže teď budu radši v nevědomosti .
Holky taky s Vámi už tak mávají hormony? Dneska jsem dobrou čtvrt hodinu obrečela, že synův spolužák (ani nevím, který to je) dostal v 1.třídě dvojku a brečel... 😂😂😂 Mešuge...
@basice Ahojky, mám to zrovna tak jako ty. Nálada pod psa, že jsem kolikrát protivná i sama sobě a pak mne to štve že nad vším večer v posteli přemýšlím a brečela bych. Je mi to pak líto, že třeba po dcerce (4) vyjedu kvůli kravině, že si čistí zuby v kuchyni a ne v koupelně. Přitom taková kravina a ona chce být třeba zrovna se mnou. No a ty nevolnosti, to si připadám, jak když mám opici. V horku se mi špatně dýchá a funim a potím se jak bernardýn.
@arielka222 já příští týden letím na dovolenou a pak mě čeká náročný týden v práci. Holt budu věřit že bude vše ok.
@frndafrrr No třeba dnes u nás ve školce, když dcerka předávala kytičku a dárek paním učitelkám. Děkovala paní učitelce za to jak je na ní hodná, jak ji toho hodně naucila, ze ji ma rada a preje ji hezké prázdniny. No já málem bulela, jen jsem jí viděla, potvůrku malou. A pak jsem šla na řadu já s děkovačkou. A to už se mi klepal hlas a měly jsme s učitelkou obě na krajíčku.
Holky, mám takový dotaz. O mém těhotenství zatim vi jen ma nejlepší kamarádka, pritel a moji rodiče. Ale domecek meho miminka uz nejde skryt. Tak jsem si tak říkala, jestli to uz nereknu dcerce (4) aby se mela na co tesit. Přítel ma z předešlého vztahu take dceru (4) a u ni mam obavy, ze to rozkrikne a dozvi se to siroke okoli, hlavně lidi z moji práce. Přeci jen bydli ve městě, kde pracuji. A moje otázka zní, myslíte si, ze uz to máme holkám říct, nebo mam radši pockat na výsledky ze screeningu, aby to bylo jistější? A jakým způsobem to oznamovat dětem?
@jessulka My to bohužel musíme oznámit už teď (asi příští týden, jdeme na svatbu a já v těch šatech mám pupek metr přede mnou:joy) :/ Nejde to už moc skrývat a hlavně já měla jít do školy (pokračovat), ale nepůjdu... A u našich se mamka vyptává a má řeči až budeš ve škole atd. atd., takže nechceme lhát a prostě jim to řekneme 🙂 Už mám nachystanou fotku dcer, obě mají bílé trika a každá na tom svým má svůj rok narození a na klíně mají body a tam je rok 2019 🙂 Pokud chceš pošlu fotku na ukázku do sz 🙂 Holky jsou ještě malý, takže říkáme, že bude mimi, tak starší hladí bříško, ale nějak není ještě zralá, aby to víc řešila 🙂 Takže je to jednodušší 🙂 Kdybychom neměli tolik důvodů to říct už teď, tak bychom to zase oznamovali až po screeningu, přece jenom je to jistější... O první miminko jsem přišla ve 12tt, místo na screening, jsem šla na revizi... Takže já budu ještě víc klidnější až po 🙂 Ale miminku prostě věřím a modlím se za něj, že to zvládne 🙂
Tak hlasim, ze se me ulevilo, zarodecek ma srdicko 🙂 Tak drzim palce ostatnim!
Oznamovat budu az po screeningu, nebo proste az to nepujde zakryt. Zatim mam misto plocheho briska napapane 🙂) Ve volnem tricku to videt nejde takze ok..
@jednaholkaa Gratuluji k srdíčku ❤
Asi to bude znít blbě, ale jsem radši když je mi nevolno,ota se mi hlava a tak. Dneska je mi úplně fajn, nic nebolí, tak snad to nic neznamená😐
@elinka555 Třeba to znamená, že jsi odpočata, v klidu, jsi šťastná, tak te nic nebolí a není ti špatně. Mne je zase od rána blbě, ale nezvracela jsem. Ani oběd mi nechutnal. Ted si pochutnavam na studenem mliku. A dostala jsem chut na piskoty v mlice. Asi si pro ne skocim do kramu. U nas byl dnes pařák, tak se mi i hur dychalo. Ty zmeny teplot mi vubec nedělají dobře.
@renulkka Mne rifle nedelaji dobre pres pupu. Zveda se mi pri sezeni žaludek. Ja radši šaty nebo něco volnějšího, plandavejsiho. V praci uz po mbe pokukuji kolegove a kolegyne, byvala jsem vychrtlo a ted jim kynu před očima. Asi uz čekají, kdy jim to řeknu. Počkám do červencové kontroly a pak asi pujdu s pravdou ven. Neskryju to bohužel uz.

@hanule8619
@renulkka já jdu 7:30 na krev a hned v 8 jak přijde Dr tak na utz. Na screez se musím objednat dřív,na té kontrole budu 11+2 už.