icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
24. zář 2018

Tak holky, frčím směr ku Praze. Držte palce a já se ozvu po 3. hodině 😀

frndafrrr
24. zář 2018

@jessulka Souhlasím s vilmic, ta melange je moc pěkná. Sleeper korbička je super, je dělaná i jako autosedačka pro převoz vleže a má polohovatelná zádička, to jsme využili. Já myslím, že u zimních prcků ta velikost korbičky až takovou roli nehraje, jen jsem Domču upozornila, ať není zklamaná.
Dobře pořiď!

skretik
24. zář 2018

@jessulka uzijte si to a at je vse v poradku 🙂

ajdamajda
24. zář 2018

Tak ja nasla lesanskeho lekare gyndare v Praze. Na doporuceni. Pry fakt do niceho nenuti a je naklonen alternativam. Ze by bingo...jdu k nemu ve stredu.

Jinak jsem uplne vyflusana. Bez energie psychicky i fyzicky. Asi ted prudkou zmenou pocasi

dominika963852
24. zář 2018

@frndafrrr Teeda, tak to potom netuším,proč na to tam nadávají . To jsem netušila :D To kdyžtak koupím jinou korbnu,ale myslím,že po létě už budeme jen ve sporťáku .

dominika963852
24. zář 2018

@michaelarei Na pohled je moc pěkný,já tedy obdivovala ten podvozek, ten mi přišel parádní.

ajdamajda
24. zář 2018

Aaa...nam dorazilo neco moc hezkeho. Jsem uchyl na silkonove kojici korale a kousatka 🙂

Jezis uz me chyta syndrom hnizdeni. Ja bych porizovala ze seznamu veci az bych brecela 😀

ajdamajda
24. zář 2018
frndafrrr
24. zář 2018

@dominika963852 Já si taky myslím, že vel. korbičky u zimních prcků nehraje až tak roli, já jen ať nejsi překvapená.

cuccinka
24. zář 2018

Tak my koupili pozemek objednali jsme si firmu na drevostavbu. Už to mělo stát min.rok. Změnili to na zari 2018 a letos se ještě ani nekopne 😤😠 pritel je optimista a vidí to na brezen 2019., já budu šťastná když se příští léto snad nastehujeme. A to teď bydlíme v baráku pritelovych rodicu a jeste s 2 bráchama + jeden na stridave péči. No je tady furt plnej barak 😭 no hold jsme počítali s tím že v zari letos budeme bydlet no 😭

michaelarei
24. zář 2018

@cuccinka Njn máme těžkou cestu k baráčku ale pak bude super!

dominika963852
24. zář 2018

@frndafrrr Jojo,děkuji,jsi hodná 🙂 . Tak holt uvidím,ono to nějak dopadne :D hlavně,že jsem vybrala.

skretik
24. zář 2018

Me prave vytrhli osmicku 😢, tak doufam, ze to preziju a ze aspon vecerni UTZ bude v klidu a v poradku 🙈

zuzekk
24. zář 2018

Přidám se k "baráčnicím" - domek k rekonstrukci a dostavbě jsme koupili před 4lety, a co vám budu povídat - dětský pokoj a ložnice stale nejsou.. už tedy skoro 2 roky bydlíme, v pristavenem 2kk, elán a chuť k rekonstruovani poněkud dochází. Teď teda máme termín jasnej, tak snad už to dorazíme!!

andelka
24. zář 2018

@skretik jejda,tak ať se dobře hojí. Jen trhali nebo něco víc? Já jsem si nechala vyndat jednu před 4 lety a jednu vloni,ale neměla jsem je celé venku,tak bylo siti,a podruhé jsem teda měla modřinu jak kdybych se poprala v hospodě.

jessulka
24. zář 2018

Holky,já jsem tak naštvaná. Představte si, že byla uzavřená dálnice, tak jsem se drkotala po okrscích, které byly ucpané. 100m jsem jela půl hodiny. Tak jsem tam volala, jestli mne vezmou dýl. Ale nešlo to, že prý jsou jen do 4. Tak jdu až za týden. Říkám sestře, jestli to není pozdě, že už jsem 21.týden. Tak říkala, že je to hraniční, ale že prostě jindy nemůže, že má doktorka naobjednané pacienty. No a hned 3.10. mám jet zase na kontrolu k mému Dr. Ach jo. Já už se tak těšila na mimíska a uvidím ho zase až za týden. A to jsem dnes chtěla objednávat něco z Lidlu. A zase prd,

dominika963852
24. zář 2018

@jessulka jeeejda tak to zamrzí, to je jasný .
Já jdu taky 1.10 větší utz a pak k mojí Dr hned 4.10.

arielka222
24. zář 2018

@jessulka jejda to naštve. Já tam jdu zitra na 12.00 a taky by mě teda štvalo kdyby to posunuli. Už se těšim a doufám ze bude vse ok.

basice
24. zář 2018

@ajdamajda takže z DM ty výrobky alverde jsou ryze přírodní?

cuccinka
24. zář 2018

@jessulka to naštve 😤😠 trošku pozitivní věc je , že ještě ušetřís nějaký penízky 😉 a že toho ještě bude 😊 taky nevím co to bude na 100% tak se můžu zatím jen kochat. Na druhou stranu jsem ráda, protože bych už utratila plno peněz 😂

mattonimeloun
24. zář 2018

@jessulka jej tak to je pech 😒 tak ses těšila . Ale neboj týden uteče jak voda , taky jsem měla jít zítra a mám posunuto o týden , protože mam teplotu, a tak jsem se těšila 😄 příští týden mam i screeneng ještě k tomu.

andelka
24. zář 2018

@jessulka tak to mě mrzí.

ajdamajda
24. zář 2018

@basice Jak to jde. Kompromis vzaty z non toxic skupiny kde je hodnoceni velmi prisne podle obsahu. Ale jedna se treba maximalne o vuni

michaelarei
24. zář 2018

@ajdamajda My Alverde taky používáme manžel má ekzém a pro něho je přej dobrý, Já mám taky ráda i sprchače, šampony ,budu muset kouknout ten olej většinou kupuji v Německu je ještě větší výběr a dokonce levnější

michaelarei
24. zář 2018

@jessulka juj no škoda ty silnice někdy nic neuděláš...týden uteče 😊

jessulka
24. zář 2018

Holky, díky za povzbuzení. Jste hodné. Tak tu doma lítám s metrem a vyměřuju v obýváku prostor pro ohrádku a pro přebalovací komodu. Ještě že je přítel s kámošem na pivu, jinak by se mi určitě smál. Venku je 8 stupňů, celkem rozdíl, když minulý pátek touhle dobou bylo 28 stupňů. Tak piju čaj s medem na zahřátí.

frndafrrr
24. zář 2018

@skretik Co zub, už se ozval? Přejdu klidnou noc, ať nezlobí.
@jessulka Jo, tak to chápu, že tě zamrzelo, týden uteče. 🙂 Jinak polštářek jsem měla toho medvídka u dcery a použila párkrát, hlavy mají pěkné oba, prostě jsem střídala strany. Tentokrát si ho možná ušiju že zbytku látky.

frndafrrr
24. zář 2018

@jessulka A klín mi příjde úplně zbytečný, stačí něco pod matrací. My měli složenou deku.

jessulka
24. zář 2018

@frndafrrr Děkuji 🙂

Strana